Φώναξε τον μαστρο ΣτύγιοςΖαποτέκος έγραψε: 19 Ιαν 2021, 18:13 Θέλω πρωτογενή πηγή. Αν είσαι λατινομαθής πες μου αν θα μετέφραζες το χωρίο του Οβιδίου με την λέξη "βίασε".
Αν δεν έχει κρυφτεί σε κάνα νταμάρι, θα σου πει...
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Φώναξε τον μαστρο ΣτύγιοςΖαποτέκος έγραψε: 19 Ιαν 2021, 18:13 Θέλω πρωτογενή πηγή. Αν είσαι λατινομαθής πες μου αν θα μετέφραζες το χωρίο του Οβιδίου με την λέξη "βίασε".
- ΜαστροΣτύγιε , ΜαστροΣτύγιεεεε ! Κούκουουουου ! Είσαι εδώ ;
Μμμμμμμ , σιγά να μην σας τα ακουμπήσουμε κιόλας.Στύγιος έγραψε: 19 Ιαν 2021, 18:30 O τζάμπας πέθανε κι ο βερεσές ετάφη + Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν...θα πλερώ κύριοι, να βγάλουμε και κάνα φράγκο.![]()
(1) Οι γνώσεις μου στα λατινικά είναι του επιπέδου "regina rosas amat".Ζαποτέκος έγραψε: 19 Ιαν 2021, 18:13 Θέλω πρωτογενή πηγή. Αν είσαι (1) λατινομαθής πες μου αν θα μετέφραζες το χωρίο του Οβιδίου με την λέξη "βίασε".
Υ.Γ. Όχι και μυθολογία η (2) πρωτοϊστορία μας !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η ΠΔ και οι πανάρχαιες ελληνικές πηγές μίλησαν ! Λέγε ό,τι θέλεις.Nandros έγραψε: 19 Ιαν 2021, 18:36
Αν τα χώνουμε στα χριστιανά, που θεωρούν την μισή ΠΔ ως Ιστορία ενώ είναι Εβραϊκή μυθολογία, δεν μπορούμε να δεχτούμε την Ελληνική Μυθολογία ως πρωτοΙστορία.
Και για τις 2 ΔΕΝ υπάρχουν αρχαιολογικές ανακαλύψεις που να τις υποστηρίζουν.
.
Εγώ είμαι προχωρημένος...feminae agricolarum cenam parantNandros έγραψε: 19 Ιαν 2021, 18:36 (1) Οι γνώσεις μου στα λατινικά είναι του επιπέδου "regina rosas amat".
.
Μολονότι βγάζεις γλώσσα ,είμαι στις καλές μου.
Το χωρίο είναι αυτό :Στύγιος έγραψε: 19 Ιαν 2021, 18:50Μολονότι βγάζεις γλώσσα ,είμαι στις καλές μου.
Δεν υπάρχει όπως το εννοούμε σήμερα "βιάζω" στα λατινικά. Υπάρχει το αντίστοιχο π.χ corrumpo puellam= διαφθείρω κόρη και κάποια άλλα συνώνυμα.
Εσύ το θες προφανώς στο γ' ενικό παρακειμένου ,επομένως ο ορθός τύπος είναι : corrupit
Agricola silvam et umbram silvarum amat.
Στύγιος έγραψε: 19 Ιαν 2021, 18:37
Αν τα χώνουμε στα χριστιανά, που θεωρούν την μισή ΠΔ ως Ιστορία ενώ είναι Εβραϊκή μυθολογία, δεν μπορούμε να δεχτούμε την Ελληνική Μυθολογία ως πρωτοΙστορία.
.
Άσε ρε μειράκιο τα ψαχουλέματα στον γκούγκλη...Nandros έγραψε: 19 Ιαν 2021, 18:59Agricola silvam et umbram silvarum amat.
Hannibal filius Hamilcaris Carthaginiensis (est)
![]()
Διορθώθηκε.Στύγιος έγραψε: 19 Ιαν 2021, 19:03 Kάποιος παπάρας τα έκανε σκ με τις παραθέσεις. Αυτό δεν είναι δικό μου
Στύγιος έγραψε: 19 Ιαν 2021, 18:37
.![]()
![]()
Με emoticons δεν γίνεται κατάρριψη επιχειρημάτων.Στύγιος έγραψε: 19 Ιαν 2021, 19:03 Kάποιος παπάρας τα έκανε σκ με τις παραθέσεις. Αυτό δεν είναι δικό μου
Nandros έγραψε: 19 Ιαν 2021, 18:37
.![]()
![]()