!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλύτερος πορτιέρο που έχει περάσει από τα Ελληνικά γήπεδα
Re: Καλύτερος πορτιέρο που έχει περάσει από τα Ελληνικά γήπεδα
Βόμβας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
λειπει ο Δοξακης
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ψήφισα Οικονομόπουλο.
Οι καλύτερες επιδόσεις απαραβίαστης εστίας:
1 Οικονομόπουλος 1.088 1964/65 (Παναθηναϊκός)
2 Βάντσικ 908 1992/93 (Παναθηναϊκός)
3 Κωνσταντίνου 907 1979/1980 (Παναθηναϊκός)
4 Βάντσικ 872 1994/1995 (Παναθηναϊκός)
5 Κωνσταντίνου 847 1980/81 (Παναθηναϊκός)
6 Χαλκιάς 817 2009/10 (ΠΑΟΚ)
7 Μέγιερι 715 2011/2012 (Ολυμπιακός)
8 Ελευθερόπουλος 706 1999/2000 (Ολυμπιακός)
9 Σιδηρόπουλος 701 1975/76 (ΑΕΚ)
10 Τζανετουλάκος 697 1972/73 (Παναχαϊκή)
http://www.gazzetta.gr/football/superle ... -giannioti
Τις πέντε πρώτες καλύτερες επιδόσεις τις έχουν τερματοφύλακες του ΠΑΟ.
Οι καλύτερες επιδόσεις απαραβίαστης εστίας:
1 Οικονομόπουλος 1.088 1964/65 (Παναθηναϊκός)
2 Βάντσικ 908 1992/93 (Παναθηναϊκός)
3 Κωνσταντίνου 907 1979/1980 (Παναθηναϊκός)
4 Βάντσικ 872 1994/1995 (Παναθηναϊκός)
5 Κωνσταντίνου 847 1980/81 (Παναθηναϊκός)
6 Χαλκιάς 817 2009/10 (ΠΑΟΚ)
7 Μέγιερι 715 2011/2012 (Ολυμπιακός)
8 Ελευθερόπουλος 706 1999/2000 (Ολυμπιακός)
9 Σιδηρόπουλος 701 1975/76 (ΑΕΚ)
10 Τζανετουλάκος 697 1972/73 (Παναχαϊκή)
http://www.gazzetta.gr/football/superle ... -giannioti
Τις πέντε πρώτες καλύτερες επιδόσεις τις έχουν τερματοφύλακες του ΠΑΟ.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Σιγά μην είδε κανείς Δελαβίνια, Ρίμπα, Πεντζαρόπουλο και Θεοδωρίδη. Εγώ τον πρώτο από την λίστα που πρόφτασα ήταν ο Σεραφείδης, ο οποίος απλώς ήταν καλύτερος από τον τότε πρώτο τερματοφύλακα τής ΑΕΚ, τον Κωνσταντινίδη και κλήθηκε κοντά στα 40 του να ξαναπαίξει στην ομάδα. Ο δε Βουτσαράς δεν ξέρω ποιός ήταν.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
aspergillus
Τα τελευταία 30 χρόνια ο Γιόζεφ Βάντσικ του ΠΑΟ ήταν με διαφορά ο κορυφαίος τερματοφύλακας που πέρασε από το ελληνικό πρωτάθλημα.
Πιο πριν δεν μπορώ να έχω άποψη.
Πιο πριν δεν μπορώ να έχω άποψη.
- wooded glade
Στα 40 ο Σέραφας ξανακλήθηκε επειδή ο τερματοφύλακας έσπασε το χέρι του.Leporello έγραψε: 01 Απρ 2019, 21:58 Σιγά μην είδε κανείς Δελαβίνια, Ρίμπα, Πεντζαρόπουλο και Θεοδωρίδη. Εγώ τον πρώτο από την λίστα που πρόφτασα ήταν ο Σεραφείδης, ο οποίος απλώς ήταν καλύτερος από τον τότε πρώτο τερματοφύλακα τής ΑΕΚ, τον Κωνσταντινίδη και κλήθηκε κοντά στα 40 του να ξαναπαίξει στην ομάδα. Ο δε Βουτσαράς δεν ξέρω ποιός ήταν.
Βουτσαρά δεν ξέρεις ; Δεν ξέρεις τόπι τότε.
Ο μεγάλος βαζελο-πορτιέρο των 50s-60s.
Είχε άδοξο τέλος το 1963 όταν έφαγε 10 γκολ σε τρία συνεχόμενα ματς (2-4 από Εθνικό, 3-5 από θρύλο, 3-3 με ΑΕΚ). Τη θέση του πήραν οι Οικονομόπουλος-Βόμβας, αλλά ο Βουτσαράς ήταν μεγάλος. Ζει. Τον είχα συναντήσει στο πρακτορείο του το 2008, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, περιοχή "Σόνια". Και παλιά τον έβλεπα που ήταν το πρακτορείο στη Θεμιστοκλέους.
Τον Σάββα εγώ δεν τον πρόλαβα στο τσακ να τον δω. Αλλά την τελευταία χρονιά που έπαιξε, 1961, είχε φάει 4 από τον Νέστορα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Οχι ρε συ, ήταν που ο Κωνσταντινίδης έχαφτε συνέχεια. Μάλιστα, στις μεταγραφές τον δώσαμε στον Ατρόμητο και πήραμε τον Λάκη Νικολάου σαν σέντερ φορ.wooded glade έγραψε: 01 Απρ 2019, 22:09Στα 40 ο Σέραφας ξανακλήθηκε επειδή ο τερματοφύλακας έσπασε το χέρι του.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ως οπαδό αυτός που με φόβιζε περισσότερο ήταν ο Βάντσικ (όπως κι ο Βαζέχα)
Αναρωτιέμαι γιατί η Πολωνία των ημερών τους δεν κατάφερε κάτι τις ...
Αναρωτιέμαι γιατί η Πολωνία των ημερών τους δεν κατάφερε κάτι τις ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- wooded glade
Έσπασε το χέρι του σε μιά έξοδο, επί Στάνκοβιτς.Leporello έγραψε: 01 Απρ 2019, 22:14Οχι ρε συ, ήταν που ο Κωνσταντινίδης έχαφτε συνέχεια. Μάλιστα, στις μεταγραφές τον δώσαμε στον Ατρόμητο και πήραμε τον Λάκη Νικολάου σαν σέντερ φορ.wooded glade έγραψε: 01 Απρ 2019, 22:09Στα 40 ο Σέραφας ξανακλήθηκε επειδή ο τερματοφύλακας έσπασε το χέρι του.
Νομίζω με Παναχαϊκή. Είχαμε κερδίσει 3-1 και έπαιξε ο Παπαϊωάννου τερματοφύλακας για τα τελευταίο τέταρτο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Εγω θυμαμαι οτι υπηρχε πολυ συζητηση για τον νικο μιχοπουλο του ΠΑΟΚ. Σε καποια φαση εκανε ομως την χοντρη μαλακια στο 2:08 και εγινε ο Ελευθεροπουλος του ΠΑΟΚ
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Την περίοδο 1957 - 1983 σχεδόν όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟ τα έπαιξαν μόλις 3 τερματοφύλακες : Βουτσαράς, Οικονομόπουλος και Κωνσταντίνου.
Νομίζω τον θυμάμαι. Πολύ εντυπωσιακός.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Ο ΠΑΟ έπαιξε ενδιάμεσα και αγώνα με τον Πανιώνιο ως το 75 ΄οπότε και νικούσε ο ΠΑΟ 2-0. Το γήπεδο όμως έγινε βούρκος , ο αγώνας σταμάτησε και ξανάρχισε άλλη μέρα απ' την αρχή. Τα 75΄αυτά λεπτά ήταν σαν να μη παίχτηκαν ποτέ.
Τιμής ένεκεν στον μεγάλο Τάκη Οικονομόπουλο, που «πέταξε» ψηλά στον ουρανό, δημοσιεύουμε μια ιστορία αφιερωμένη στη μνήμη του. Πώς και γιατί τα 1.088 λεπτά ανέπαφης εστίας ήταν τελικά… 1.163.
Επιλέξαμε αυτή την ιστορία (την υπ’ αριθμόν 87 του «Λεωφόρος Αλεξάνδρας 160») για έναν και μόνο λόγο: την αγαπούσε πολύ ο ίδιος. Έλαμψε το πρόσωπό του όταν του αποκαλύψαμε πως η στατιστική «ξέχασε» 75 λεπτά επίσημου αγώνα. Από τότε, το ανέφερε σε συνεντεύξεις και ομιλίες του.
https://www.facebook.com/titloipao/post ... cale=el_GR
- Communio Sancta
Σαργκάνης.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Ο Σαργκάνης ήταν ο εντυπωσιακότερος . Όχι ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας.
Είναι σαν να λες πως ο Ελευθερόπουλος είναι καλύτερος απ' τον Νικοπολίδη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 244 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 59 Απαντήσεις