!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερώτηση για τηλεόραση

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Re: Ερώτηση για τηλεόραση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 24 Μαρ 2019, 22:11
Northerner έγραψε: 24 Μαρ 2019, 22:05
Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 23 Μαρ 2019, 22:42 Ναι πληρώνεις.
Μα κομπανιέρος, ξέρω ότι πληρώνεται, εδώ δεν είναι τζάμπα. Ρωτώ αν οι πλειοψηφία των Ελλήνων έχουν cable (National Geographic, History, Discovery etc.) ή όχι.
Οι συνδρομητές των NOVA και COSMOTE TV είναι περίπου 950.000 (οικογένειες-επιχειρήσεις κλπ) σε σύνολο 4.500.000 οικιών και δεν ξέρω πόσων επιχειρήσεων.
Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι ικανοποιητικός αριθμός ούτε αν απολαμβάνουν άλλα κανάλια εκτός των αθλητικών.
Το κόστος πάντως (περ.50€ τον μήνα) είναι απαγορευτικό!
παιζει ρολο και τι πακετο βαζεις
50 εχει αν βαλεις τα παντα
με το απλο 3play χωρις τα αθλητικα ,σινεμα που χει γυρω στα 30 αυτα τα καναλια τα εχει(national geographic κλπ)
Άβαταρ μέλους
Northerner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northerner »

Μάλιστα κομπανιέρος. Μίλησα και με άλλους και κατάλαβα ότι εκτός από τη Βουλγαρία παντού είναι ακριβή η τηλεόραση. Πχ ένας φίλος μου είπε ότι στην Γερμανία πληρώνουν 20 ευρώ για 25 κανάλια και 10 mbps download und upload. Και δεν έχουν σπορτ. Ενώ εγώ πληρώνω σχεδόν το ίδιο πόσο (λίγο παραπάνω) και έχω 150 κανάλια, 50 έιτς ντι κανάλια, 100 mbps download und 80 mbps upload. Και αθλητικά κανάλια. Να σας πω δεν θα πλήρωνα για τηλεόραση αφού το youtube είναι καλύτερο, αλλά δυστυχώς την έδεσαν για το ίντερνετ και δεν έχω επιλογή. Γι αυτό εδώ περίπου 90% έχουν συνδρομητική τηλεόραση. Α, και ως το 2015-16 κάπου η τηλεόραση εδώ δεν ήταν digitalised, αλλά ήταν analog. Γι αυτό είχε μόνο 3 τζάμπα κανάλια. Σήμερα είναι σύνολο 16 (το κοίταξα στο ίντερνετ).
Saliveros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 06:37
Northerner έγραψε: 23 Μαρ 2019, 22:38 National Geographic, Discovery and History...δείχνουν μόνο βλακείες
Εικόνα
History - οι χοντροί στο pawn shop και οι χοντροί που αγοράζουν storage lockers.
Discovery - οι άγγλοι που αγαράζουν αυτοκίνητα και τα πουλάν κι ο Bear Grylls.
Πολύ καλές εκπομπές χωρίς αμφιβολια... Μεταξύ άλλων ο Grylls έχει πολλούς φανς εδώ. Θυμάστε στις αρχές του μήνα όταν ήρθε εδώ, κολύμπησε σε μια λίμνη, έφαγε μια σαύρα και έκαψε μια φωτιά; (Δεν θυμάστε βέβαια, γι αυτό βάζω κλιπ).

Οι καφέδες (οι πατριώτες ονομάζουν τους οικολόγους πράσινους ως καφέ επειδή εκείνοι είναι... χμ... ξέρετε) δήλωσαν ότι είναι εγκληματίας και πρέπει να είναι στη φυλακή. Νομίζω ότι ακόμα τον απειλούν στο φεσμπουκ.
Τότε γεννήθηκε και το αστείο: Ο Bear Grylls επιζεί όπου εμείς περπατάμε. :lol:

Εντάξει, στο Νατ Τζιο είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. Χτες είδα μια καλή ταινία για τη μάχη του Palau και η ιστορία του ενδόξου λοχια Κέιτζι Ναγκάι που συνέχισε τον αγώνα ως το 1947. Τέτοιο φανατισμό θαυμάζω!
Μπόνους το κλιπ με τα κατορθώματα του ενδόξου Korvettenkapitän Reinhard Hardegen

Νομίζω ότι όλοι φωνάξαμε: ''F@CK YEAH!'', όταν χτύπησε το πλοίο.
brb και tyt έγραψε: 25 Μαρ 2019, 03:36
Σου συνιστώ νε βρεις γα τους πρωταπαπάριους Τουρκομογγόλους.
Εντάξει, θα δω αν έχει κάτι για τους προγόνους σου.
Lost are only those who abandon themselves!
Oberst Hans-Ulrich Rudel
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

Northerner έγραψε: 26 Μαρ 2019, 22:43 Εντάξει, θα δω αν έχει κάτι για τους προγόνους σου.
Εσύ είσαι Βούλγαρος. :wave:
Η πρώτη πατρίδα μας ήταν περίπου εκεί, στις κουλάδες μεταξύ Παμίρ και Χιντόκους.
viewtopic.php?f=33&t=8222
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Άβαταρ μέλους
Northerner

Δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε την συζήτηση εκεί αφού έχω ήδη την απάντηση. Θα συνεχίσω το θέμα με τους προγόνους σου τούρκους χριστιανούς από την Ασία σε κάποιο άλλο νήμα, στην πολιτική ή ιστορική ενότητα, καθυστερημένε.
Oberst Hans-Ulrich Rudel
-71

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από -71 »

Northerner έγραψε: 23 Μαρ 2019, 22:38 Κομπανιέρος, έχω ερώτηση. Απορούσα πού να τη βάλω και το κάνω εδώ.
Στην Ελλάδα πληρώνετε για να βλέπετε National Geographic, Discovery and History? Διότι μίλησα με τον δάσκαλό μου στο Θερμπάντες και αυτός μου είπε ότι στην Ισπανία βλέπουν μόνο τα τζάμπα κανάλια και δεν πληρώνουν για cable network (ξένα κανάλια). Πώς είναι τα πράγματα στην Ελλάδα; Διότι εδώ όλοι πληρώνουν για τηλεόραση. Τζάμπα είναι μόνο 7-8 βουλγαρικά κανάλια. Δεν μπόρεσα να το πιστέψω, όμως μου είπε ότι γενικά εκεί είναι πιο ακριβότερα. Τώρα ενώ το σκέφτομαι δεν είναι μεγάλη ζημιά διότι δείχνουν μόνο βλακείες σ αυτά τα κανάλια - τους χοντρούς αμερικανούς στο pawn shop, ψευδοεπιστήμη για τους εξωγήινους, Bear Grylls κτλ. Θυμάμαι κάποτε στα τέλη του 90 και στις αρχές του αιώνα πως είχαν εκπομπές για τον ΒΠΠ που ήταν πολύ ενδιαφέρουσες - με χάρτες, φωτογραφίες και βίντεο. Τώρα μόνο στο National Geographic έχει χειρότερες τέτοιες εκπομπές.

Τι λέτε κομπανιέρος; Γυρίζω αύριο και περιμένω απαντήσεις.
Συνδρομητική τηλεόραση έχουν κυρίως άτομα από εύπορες οικογένειες με πολλά εισοδήματα...γενικά μιλώντας πάντα.Πάντως γενικά οι Έλληνες είναι πιο σπάταλοι από τους Βούλγαρους και το έχω συζητήσει και με Βούλγαρους στην Ελλάδα αυτό.Στατιστικά υπάρχει γύρω στο 1/3 όπως το υπολογίζω εγώ από το σύνολο του πληθυσμού που είναι φτωχοί και δεν έχουν το περιθώριο να σκέφτονται συνδρομητική τηλεόραση.Εγώ προσωπικά δεν βλέπω καν τηλεόραση να φανταστείς...πάνε χρόνια ολόκληρα μη σου πω και κοντά στις δυο δεκαετίες.Το θεωρώ πεταμένα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Yochanan έγραψε: 24 Μαρ 2019, 23:37 Tζάμπα λεφτά δίνουνε οι γειτόνοι. Καλύτερα Audible.

Εικόνα
oxiremlk :blm: :blm: :blm: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Northerner έγραψε: 26 Μαρ 2019, 22:43 δήλωσαν ότι είναι εγκληματίας και πρέπει να είναι στη φυλακή
"θα επρεπε να ειναι στη φυλακη'' ειναι η σωστη συνταξη.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Orion22 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:53
Ο φίλος Northerner πάντως δεν το σχολιάσε. Ποιός ξέρει, ίσως .... να μην το είδε.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Northerner

-71 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:46
Συνδρομητική τηλεόραση έχουν κυρίως άτομα από εύπορες οικογένειες με πολλά εισοδήματα...γενικά μιλώντας πάντα.Πάντως γενικά οι Έλληνες είναι πιο σπάταλοι από τους Βούλγαρους και το έχω συζητήσει και με Βούλγαρους στην Ελλάδα αυτό.Στατιστικά υπάρχει γύρω στο 1/3 όπως το υπολογίζω εγώ από το σύνολο του πληθυσμού που είναι φτωχοί και δεν έχουν το περιθώριο να σκέφτονται συνδρομητική τηλεόραση.Εγώ προσωπικά δεν βλέπω καν τηλεόραση να φανταστείς...πάνε χρόνια ολόκληρα μη σου πω και κοντά στις δυο δεκαετίες.Το θεωρώ πεταμένα λεφτά.
Εντάξει, το κατάλαβα ήδη. Έπρεπε να το ξέρω από πριν. Πάντα οι τιμές είναι μεγαλύτερες στην Ελλάδα και στην Δυτική Ευρώπη. Εδώ όπως είπα είναι φτηνότερο. Οι περισσότεροι πληρώνουν 10 ευρώ για τηλεόραση και ίντερνετ. Εγώ πληρώνω περισσότερα για να μπορώ να παίζω με τους Σούκα - μπλιάντ, ιντί να χούϊ/ρush μπι σούκα, γκόου, γκόου, γκόου, νταβάι, νταβάι, χωρίς λαγκ. Δε με ενδιαφέρει γενικά η τηλεόραση. Όμως αφού όλοι άλλοι έχουν, γιατί να μην έχω κι γω.

Το άλλο είναι νοουτροπία. Πολλά χρόνια λεφτά υπάρχουν, πολλά χρόνια σπάταλοι.
Ορέστης 35 έγραψε: 28 Μαρ 2019, 01:38
Για μένα είναι το ίδιο, αλλά ντάξει. Трябва да е в затвора/би трябвало да е в затвора. Μικρή διαφορά, αλλά ντάξει, ό,τι πεις.

Ε, ο Τομά τι σχέση έχει με τους βούλγαρους. Ο αυτός ο σλαβόφωνος :lol: ; (Ηλίθιε, εσένα κοιτάζω :lol: ). Μην ξεχνάμε ποιος βοήθησε τους ρωμαίους να γλιτώσουν; Δεξιά πάνω τι γράφει; :8)
Εικόνα

Αυτά, σας αφήνω για σήμερα στα μπλα-μπλα και άιντε με τους τους Σούκα-μπλιάντ, επειδή είναι παρασκευή και σχεδόν δεν έχω παίξει. (δεν καταλαβαίνουν ''άιντε'', αυτό είναι μόνο εδώ στα Βαλκάνια)

Yγ. Χερόνα - Ατλέτικ 1-0 38'.
Oberst Hans-Ulrich Rudel
Ορέστης 35

Northerner έγραψε: 29 Μαρ 2019, 22:42
-71 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:46
Εντάξει, το κατάλαβα ήδη. Έπρεπε να το ξέρω από πριν. Πάντα οι τιμές είναι μεγαλύτερες στην Ελλάδα και στην Δυτική Ευρώπη. Εδώ όπως είπα είναι φτηνότερο. Οι περισσότεροι πληρώνουν 10 ευρώ για τηλεόραση και ίντερνετ. Εγώ πληρώνω περισσότερα για να μπορώ να παίζω με τους Σούκα - μπλιάντ, ιντί να χούϊ/ρush μπι σούκα, γκόου, γκόου, γκόου, νταβάι, νταβάι, χωρίς λαγκ. Δε με ενδιαφέρει γενικά η τηλεόραση. Όμως αφού όλοι άλλοι έχουν, γιατί να μην έχω κι γω.

Το άλλο είναι νοουτροπία. Πολλά χρόνια λεφτά υπάρχουν, πολλά χρόνια σπάταλοι.
Ορέστης 35 έγραψε: 28 Μαρ 2019, 01:38
Για μένα είναι το ίδιο, αλλά ντάξει. Трябва да е в затвора/би трябвало да е в затвора. Μικρή διαφορά, αλλά ντάξει, ό,τι πεις.

Ε, ο Τομά τι σχέση έχει με τους βούλγαρους. Ο αυτός ο σλαβόφωνος :lol: ; (Ηλίθιε, εσένα κοιτάζω :lol: ). Μην ξεχνάμε ποιος βοήθησε τους ρωμαίους να γλιτώσουν; Δεξιά πάνω τι γράφει; :8)
Εικόνα

Αυτά, σας αφήνω για σήμερα στα μπλα-μπλα και άιντε με τους τους Σούκα-μπλιάντ, επειδή είναι παρασκευή και σχεδόν δεν έχω παίξει. (δεν καταλαβαίνουν ''άιντε'', αυτό είναι μόνο εδώ στα Βαλκάνια)

Yγ. Χερόνα - Ατλέτικ 1-0 38'.
Τα βουλγαρικα τυρια ειναι νοστιμα;
Άβαταρ μέλους
Northerner

Ναι, μου αρέσουν. Γενικά σας τα προτείνω. Επίσης είναι και πολύ υγιή. Η βακτήρια Lactobacillus bulgaricus είναι πολύ ευεργητική για την υγεία σας. Γενικά μοιάζουν με τη Φέτα δηλαδή έχετε συνηθίσει με τη γεύση. Πχ μι προφεσόρ (ελ εσπανιόλ) λέει ότι δεν του αρέσουν τα βουλγαρικά τυριά. Ούτε η Φέτα. Είναι πολύ αλμυρά, μπλιάκ, μπλιάκ, όπως λέει. Τα ισπανικά είναι καλύτερα.
Oberst Hans-Ulrich Rudel
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

Northerner έγραψε: 30 Μαρ 2019, 21:26
Εικόνα
https://www.youtube.com/user/MONGOLTVlHD
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Ορέστης 35

Northerner έγραψε: 30 Μαρ 2019, 21:26 Ναι, μου αρέσουν. Γενικά σας τα προτείνω. Επίσης είναι και πολύ υγιή. Η βακτήρια Lactobacillus bulgaricus είναι πολύ ευεργητική για την υγεία σας. Γενικά μοιάζουν με τη Φέτα δηλαδή έχετε συνηθίσει με τη γεύση. Πχ μι προφεσόρ (ελ εσπανιόλ) λέει ότι δεν του αρέσουν τα βουλγαρικά τυριά. Ούτε η Φέτα. Είναι πολύ αλμυρά, μπλιάκ, μπλιάκ, όπως λέει. Τα ισπανικά είναι καλύτερα.
Τα Ισπανικα ειναι λιγοτερο αλμυρα;
Άβαταρ μέλους
Northerner

Τα κίτρινα έχουν λιγότερο αλάτι. Ο δάσκαλός μου λέει ότι έχουν λευκά που είναι τόσο αλμυρά όσο τα δικά μας. Όμως εδώ κάνει λάθος. Στη Βουλγαρία τα τυριά είναι μόνο λευκά. Τα κίτρινα δεν είναι τυριά αλλά αυτό. Ξέχασα πώς λέγεται στα ελληνικά. Και να δώσω ένα παράδειγμα που έχει σχέση με την τηλεόραση. Όταν ήμουν να μικρός και έβλεπα στην (συνδρομητική) τηλεόραση Cartoon Network (όπως έχουμε κάνει όλοι εδώ) το Tom and Jerry απορούσα γιατί λένε τυρί στον καshκαβάλ. Προφανώς δεν είναι τυριά. Έπρεπε να μου να μου εξηγήσουν ότι στη δύση λένε τυριά και στα κίτρινα.
Αλλιώς έχει και καλά κίτρινα τυριά. Τελευταία έφαγα ένα από γάλα προβάτων. Πώς λεγόταν, πώς λεγόταν.... χμ... Manchego αυτό ήταν. Γενικά καλό καshκαβάλ.
brb και tyt έγραψε: 30 Μαρ 2019, 21:29 ...
Εντάξει, καταλάβαμε ότι έχεις fetish για μογγόλους. Προφανώς έχει σχέση με τα κοινά σου facial characteristics εσύ κι αυτοί. Άιντε ηρέμησε και πήγαινε να παίξεις με τα παιχνιδάκια σου.

Υγ. Ατλέκτικ - Λεμπάντε 2-2 89'. Μεταξύ άλλων κέρδισα ένα jersey του Ατλέτικο Μαντρίντ από το cable operator μου. Απλά λέω.
Oberst Hans-Ulrich Rudel
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”