Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:02Η Ξαφά εννοούσα...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Μαρ 2019, 20:59Ού, ναι. Ειδικά εκεί που γράφει ότι επειδή δεν πατάει ψυχή στο κατάστημά του που οι μορταδέλες σηκώνονται μόνες τους και περπατάνε, δεν θα πρέπει να ανοίγει το αικία τις κυριακες![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κομμουνιστικός δάκτυλος στο Συμβούλιο της Επικρατείας
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Κομμουνιστικός δάκτυλος στο Συμβούλιο της Επικρατείας
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Al Bundy
Δεν ξέρω πως το σκέφτεται αυτός αλλά ο μόνος λόγος (ή ένας από τους λίγους) για να πας στο παντοπωλείο της γειτονιάς σου είναι αν είναι κλειστά τα σ/μ...άρα Κυριακή. Και μιλάω εκ επίρας όπως ξέρεις.
- hellegennes
Δεν έχω γράψει ότι δεν πατάει ψυχή. Πέφτει η κίνησή μου κατά 10% περίπου. Η δε ανάλυσή μου είναι σαφής και ακριβής. Η υπόθεση ότι ο κόσμος στην Ελλάδα δεν προλαβαίνει να ξοδέψει το χρήμα του επειδή τα καταστήματα δεν είναι ανοιχτά αρκετές ώρες μόνο για γέλια μπορεί να είναι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Μαρ 2019, 20:59Ού, ναι. Ειδικά εκεί που γράφει ότι επειδή δεν πατάει ψυχή στο κατάστημά του που οι μορταδέλες σηκώνονται μόνες τους και περπατάνε, δεν θα πρέπει να ανοίγει το αικία τις κυριακες
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ορθόν.hellegennes έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:24 Η υπόθεση ότι ο κόσμος στην Ελλάδα δεν προλαβαίνει να ξοδέψει το χρήμα του επειδή τα καταστήματα δεν είναι ανοιχτά αρκετές ώρες μόνο για γέλια μπορεί να είναι.
Συμπάσχω εγώ το έχω όλες τις μέρες ανοιχτόhellegennes έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:24Δεν έχω γράψει ότι δεν πατάει ψυχή. Πέφτει η κίνησή μου κατά 10% περίπου. Η δε ανάλυσή μου είναι σαφής και ακριβής. Η υπόθεση ότι ο κόσμος στην Ελλάδα δεν προλαβαίνει να ξοδέψει το χρήμα του επειδή τα καταστήματα δεν είναι ανοιχτά αρκετές ώρες μόνο για γέλια μπορεί να είναι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Μαρ 2019, 20:59Ού, ναι. Ειδικά εκεί που γράφει ότι επειδή δεν πατάει ψυχή στο κατάστημά του που οι μορταδέλες σηκώνονται μόνες τους και περπατάνε, δεν θα πρέπει να ανοίγει το αικία τις κυριακες
- hellegennes
Παρεμπιπτόντως, επειδή βλέπω ότι το έχετε καημό μερικοί εδώ μέσα, να σας καθησυχάσω. Η κίνηση στο μαγαζί μου είναι αρκετά σταθερή. Υπάρχουν σημεία καμπής στο μέσο του μήνα ή σε συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας (όταν έχει λαϊκή) αλλά η τυπική απόκλιση μεταξύ ημερών, εβδομάδων και μηνών είναι μικρή, σε σημείο που με εκπλήσσει (τυπικά, καταστήματα σαν το δικό μου έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ εποχών του έτους και ημερών της εβδομάδας).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αυτό δεν θα το κρίνουν δύο ραντομάκηδες στο παραπχώρουμ αλλά η αγία αγοράstavmanr έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:26Ορθόν.hellegennes έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:24 Η υπόθεση ότι ο κόσμος στην Ελλάδα δεν προλαβαίνει να ξοδέψει το χρήμα του επειδή τα καταστήματα δεν είναι ανοιχτά αρκετές ώρες μόνο για γέλια μπορεί να είναι.
Εξίσου ορθόν.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:44Αυτό δεν θα το κρίνουν δύο ραντομάκηδες στο παραπχώρουμ αλλά η αγία αγοράstavmanr έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:26Ορθόν.hellegennes έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:24 Η υπόθεση ότι ο κόσμος στην Ελλάδα δεν προλαβαίνει να ξοδέψει το χρήμα του επειδή τα καταστήματα δεν είναι ανοιχτά αρκετές ώρες μόνο για γέλια μπορεί να είναι.
-
Al Bundy
Εγώ,έχοντας 2 παιδιά στην εφηβεία, ξέρω πως όποιο μολ,πολυκατάστημα,αγορά είναι ανοιχτά τις Κυριακές όλη η εφηβική νεολέρα της Ελλάδας μαζεύεται εκεί!
Όλο το βδομαδιάτικο χαρτζηλίκι ξοδεύεται εκείνη την ημέρα.
Όλο το βδομαδιάτικο χαρτζηλίκι ξοδεύεται εκείνη την ημέρα.
- hellegennes
Γενικά αποφεύγω να απαντάω σε θρησκόληπτους, γιατί θεωρώ ότι δεν έχει νόημα, αλλά υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται μαθηματικά και δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Εάν ίσχυε η τραγελαφική υπόθεση ότι ο κόσμος δεν προλαβαίνει να ξοδέψει τα λεφτά του, θα έπρεπε να υπάρχει ταυτόχρονη αύξηση των καταθέσεων και μείωση των ληξιπρόθεσμων ιδιωτικών οφειλών.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:44Αυτό δεν θα το κρίνουν δύο ραντομάκηδες στο παραπχώρουμ αλλά η αγία αγοράstavmanr έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:26Ορθόν.hellegennes έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:24 Η υπόθεση ότι ο κόσμος στην Ελλάδα δεν προλαβαίνει να ξοδέψει το χρήμα του επειδή τα καταστήματα δεν είναι ανοιχτά αρκετές ώρες μόνο για γέλια μπορεί να είναι.
Θα περιμένω να μου παραθέσεις αυτά τα δυο σημαντικά δεδομένα. Αν έχεις πρόβλημα να τα βρεις, μπορείς να ζητήσεις από τον foscilis να σε βοηθήσει, όταν τελειώσει με την πολύπλοκη μαθηματική ανάλυση για το μοναδιαίο κόστος παράδοσης φαστ φουντ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
σύντροφος διαβάτης
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:44Αυτό δεν θα το κρίνουν δύο ραντομάκηδες στο παραπχώρουμ αλλά η αγία αγοράstavmanr έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:26Ορθόν.hellegennes έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:24 Η υπόθεση ότι ο κόσμος στην Ελλάδα δεν προλαβαίνει να ξοδέψει το χρήμα του επειδή τα καταστήματα δεν είναι ανοιχτά αρκετές ώρες μόνο για γέλια μπορεί να είναι.
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
- hellegennes
Η αγορά, κατά τον ΣΕ και τον talaipwros, είναι μια θεότητα με μαγικές ιδιότητες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ο εν λόγω δάκτυλος

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αν μπαίνουν μέσα, θα κλείνουν τα καταστήματα τις παραπανίσιες ημέρες, δεν είναι μαλάκες οι μανατζαραίοισύντροφος διαβάτης έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:52ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:44Αυτό δεν θα το κρίνουν δύο ραντομάκηδες στο παραπχώρουμ αλλά η αγία αγοράπως η αγορά θα κρίνει αν ο κόσμος έχει ή δεν έχει χρήμα για ξόδεμα;
Ας πούνε ότι θέλουνε. Κι εμείς όποτε γουστάρουμε τους λέμε φασίστες, χουνταίους, δεξιούς. Βέβαια εμείς όπως και να τους λέμε, τους εννοούμε όλους.Nero έγραψε: 21 Μαρ 2019, 20:37δεν εννοεί εσάς βρε χαζούλι. Οι του δντ όταν μιλάνε για μαρξιστές βασικά εννοούν συριζαίους. Οι σταλίνες είναι εξωτικό φρούτο που το βλέπουν μόνο σε φωτογραφίες...ασπρόμαυρεςΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Μαρ 2019, 20:31 Η εξαίρεσητου εκπτωτικού χωριού από το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές εξόργισε την πρώην υπάλληλο του ΔΝΤ,
που διέγνωσε ιδεολογική ηγεμονία του μαρξισμού στο .....Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο της χώρας:
Κομμουνιστικό δάκτυλο στο Συμβούλιο της Επικρατείας βλέπει η Μιράντα Ξαφά![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1049 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
-
- 0 Απαντήσεις