Συμφωνώ.ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 21 Απρ 2018, 12:46 Έχουν φύγει γενικά πάρα πολλοί, κυρίως λόγω της δίκης, κι όμως το ποσοστό παραμένει μπετόν και έχει πότε - πότε και μία μικρή αύξηση 1 -2 μονάδων.
Εντυπωσιακό.
Τώρα θεωρώ ότι είναι η δυσκολότερη περίοδος για την ελληνική ακροδεξιά, λόγω της ''παγωμένης'' περιόδου που διεξάγεται η δίκη.
Το γεγονός ότι έχει καταφέρει να κρατηθεί σταθερή, παρά την αποκάλυψη όλων των αληθινών και ψεύτικων απλύτων - αποχώρηση ορισμέννω σημαντικών στελεχών είναι χαρακτηριστικό.
Όταν τελειώσει η δίκη θα υπάρξουν όπως και να έχει πιστεύω θετικές εξελίξεις.
α) Θα απαγορευθεί η Χρυσή Αυγή, κάτι που όμως θα κάνει τον κόσμο να αντιδράσει περισσότερο, ειδικά όταν θα υπάρχουν ιδιαίτερα δυσάρεστες συνθήκες (ραγδαία επιδείνωση του μεταναστευτικού, όπως από τώρα φαίνεται, αλλά και της εγκληματικότητας, δύσκολη οικονομική περίοδος), άρα αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ με αποτέλεσμα την ραγδαία αύξηση δημοφιλίας της ακροδεξιάς.
β) Δε θα απαγορευθεί, και δε θα έχει πλέον το βαρίδι της δίκης που θα καθορίζει τις κινήσεις της. Θα μπορεί και πάλι να δραστηριοποιηθεί, βάζοντας όμως όρια που έμαθε πλέον ότι πρέπει να υπάρχουν, εφόσον δε θέλει να εκμεταλλευτούν τυχόν ακρότητες για να τη χώσουν μέσα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κύκλος άεργων στελεχών
Re: Κύκλος άεργων στελεχών
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
κριμα που χαθηκε το παλιο φορουμ κι δεν μπορουν να δουν ολοι ποσο "σκοτιστηκες για τον Συναδινο"
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Golden Age
Ελπίζω κάποια μέρα να ανακτηθεί το αρχείο του παλαιού φόρουμ για να ετοιμαστείς κι εσύ για άβαταρ.alekhine έγραψε: 21 Απρ 2018, 15:44κριμα που χαθηκε το παλιο φορουμ κι δεν μπορουν να δουν ολοι ποσο "σκοτιστηκες για τον Συναδινο"
Δεν εκφράστηκα ποτέ αντίθετα προς αυτόν, επίσης τον υποστήριξα όταν ο καθένας έγραφε το μακρύ του και το κοντό του, αλλά ουδέποτε υπήρξα "φαν" του ή κάτι τέτοιο.
Οι δημοσκοπησεις δεν καταγραφουν ποσοστο αλλα ταση.Συνεπως το ποσοστο της ΧΑ μετα τις αποχωρησεις δεν εχει μετρηθει.ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 21 Απρ 2018, 12:46 Έχουν φύγει γενικά πάρα πολλοί, κυρίως λόγω της δίκης, κι όμως το ποσοστό παραμένει μπετόν και έχει πότε - πότε και μία μικρή αύξηση 1 -2 μονάδων.
Εντυπωσιακό.
Τώρα θεωρώ ότι είναι η δυσκολότερη περίοδος για την ελληνική ακροδεξιά, λόγω της ''παγωμένης'' περιόδου που διεξάγεται η δίκη.
Το γεγονός ότι έχει καταφέρει να κρατηθεί σταθερή, παρά την αποκάλυψη όλων των αληθινών και ψεύτικων απλύτων - αποχώρηση ορισμέννω σημαντικών στελεχών είναι χαρακτηριστικό.
α) Θα απαγορευθεί η Χρυσή Αυγή, κάτι που όμως θα κάνει τον κόσμο να αντιδράσει περισσότερο, ειδικά όταν θα υπάρχουν ιδιαίτερα δυσάρεστες συνθήκες (ραγδαία επιδείνωση του μεταναστευτικού, όπως από τώρα φαίνεται, αλλά και της εγκληματικότητας, δύσκολη οικονομική περίοδος), άρα αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ με αποτέλεσμα την ραγδαία αύξηση δημοφιλίας της ακροδεξιάς.
β) Δε θα απαγορευθεί, και δε θα έχει πλέον το βαρίδι της δίκης που θα καθορίζει τις κινήσεις της. Θα μπορεί και πάλι να δραστηριοποιηθεί, βάζοντας όμως όρια που έμαθε πλέον ότι πρέπει να υπάρχουν, εφόσον δε θέλει να εκμεταλλευτούν τυχόν ακρότητες για να τη χώσουν μέσα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Ερμής έγραψε: 21 Απρ 2018, 14:54 Ήμαρτον ρε μλκς ΧΑτες, έχετε καταντήσει χειρότεροι και απο τους λαοτιανούς του 09 σε θέματα αυλικών και καμαρίλας
Εσύ ακόμη δεν απογαλακτοποιήθηκες απο τις ΛΑΟτιανές νοοτροπίες, εξού και η ανατανακλαστικά αντιχρυσαυγίτικη σκέψη σου.
Ποιος είναι αυλικός ρε; Όποιος δεν συμφωνεί με κάποιον που κάθε άλλο παρα για ιδεολογικούς λόγους παραιτήθηκε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 21 Απρ 2018, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γκολντενακο η ΧΑ εχει γινει το χαμστερακι των αστων οπου πειραματιζοντε για να δημιουργησουν μια ((σοβαρη)) ακροδεξια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Γράψε λάθος, όλα βαίνουν ορθώς.Golden Age έγραψε: 21 Απρ 2018, 15:53Ερμής έγραψε: 21 Απρ 2018, 14:54 Ήμαρτον ρε μλκς ΧΑτες, έχετε καταντήσει χειρότεροι και απο τους λαοτιανούς του 09 σε θέματα αυλικών και καμαρίλας
Εσύ ακόμη δεν απογαλακτοποιήθηκες απο τις ΛΑΟτιανές νοοτροπίες, εξού και η ανατανακλαστικά αντιχρυσαυγίτικη σκέψη σου.
Ποιος είναι αυλικός ρε; Όποιος δεν συμφωνεί με έναν τύπο που κάθε άλλο παρα για ιδεολογικούς λόγους παραιτήθηκε;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Τα ποσοστά της χ.α. στις δημοσκοπήσεις είναι ίδια (τον ιανουάριο - φεβρουάριο μεγαλύτερα) με αυτά που της έδιναν το 2014 - 2015. Παρά τις αποχωρήσεις και τη δίκη.zteo έγραψε: 21 Απρ 2018, 15:52Οι δημοσκοπησεις δεν καταγραφουν ποσοστο αλλα ταση.Συνεπως το ποσοστο της ΧΑ μετα τις αποχωρησεις δεν εχει μετρηθει.ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 21 Απρ 2018, 12:46 Έχουν φύγει γενικά πάρα πολλοί, κυρίως λόγω της δίκης, κι όμως το ποσοστό παραμένει μπετόν και έχει πότε - πότε και μία μικρή αύξηση 1 -2 μονάδων.
Εντυπωσιακό.
- Golden Age
Δεν υπάρχιε κανένα "πείραμα". Η "σοβαρή ακρδεξιά" θα συσπειρωθεί με τον Καμμένο. Εκεί θα πάνε όλοι αυτοί και δεν είναι πολλοί, είναι λίγοι και γνωστοί. Κάποιοι ήηδη έχουνε πολιτικούς σχηματισμούς και κάποιοι άλλοι γνωστοί για τις φήμες ότι ετοιμάζουν σχηματισμούς. Αυτό και τίποτε άλλο.zteo έγραψε: 21 Απρ 2018, 15:54 Γκολντενακο η ΧΑ εχει γινει το χαμστερακι των αστων οπου πειραματιζοντε για να δημιουργησουν μια ((σοβαρη)) ακροδεξια.
- Golden Age
Ερμής έγραψε: 21 Απρ 2018, 15:55Γράψε λάθος, όλα βαίνουν ορθώς.Golden Age έγραψε: 21 Απρ 2018, 15:53Ερμής έγραψε: 21 Απρ 2018, 14:54 Ήμαρτον ρε μλκς ΧΑτες, έχετε καταντήσει χειρότεροι και απο τους λαοτιανούς του 09 σε θέματα αυλικών και καμαρίλας
Ποιος είναι αυλικός ρε; Όποιος δεν συμφωνεί με έναν τύπο που κάθε άλλο παρα για ιδεολογικούς λόγους παραιτήθηκε;
Ωραία, κάναμε λάθος με τις προσωπικότητες.
Δημιούργησε εσύ ένα κόμμα απο το 0 χωρίς προβολή απο το σύστημα και κάνε "διευρύνσεις προσωπικοτήτων" στην άνοδό του, να δω μέχρι που θα τα καταφέρεις.
Ο Καμενος δεν μπορει να συνεργαστει με την ΝΔ και το μεγαλυτερο ποσοστο της ΧΑ το θελουν για την ((σοβαρη)) ακροδεξια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Απο που κι ως που δεν μπορεί; Και τί το διαφορετικό νομίζεις ότι θα έκανε η "σοβαρή ακροδεξιά";zteo έγραψε: 21 Απρ 2018, 16:03 Ο Καμενος δεν μπορει να συνεργαστει με την ΝΔ και το μεγαλυτερο ποσοστο της ΧΑ το θελουν για την ((σοβαρη)) ακροδεξια.
Άλλωστε η "σοβαρή ακροδεξιά" δεν θα είναι παρα το ανάχωμα στην ΧΑ. Ο μόνος τρόπος που έχουν ελπίδες να μπούνε στην βουλή όλοι αυτοί, είναι να συνεργαστούν μεταξύ τους και το πάνω χέρι το έχει ο εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Επειδη εχει την ((ρετσινια)) της συνεργασιας με τον Συριζα.Θελουν ενα δεξιο-ακροδεξιο κομμα για κυβερνητικο εταιρο της ΝΔ.Δεν ψαχνουν για αναχωμα της ΧΑ αλλα για αντικαταστατη της.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Χωρίς αυτόν δεν πιάνουν ούτε 2,5% όλοι μαζί (εαν θα κατάφερναν να συνεργαστούν κιόλας χωρίς αυτόν, γιατί κανένας τους δεν θέλει τον Χ ανύπαρκτο ή τον Ψ αποτυχημένο πάνω απ' το κεφάλι του). Δεν τους συμφέρει καθόλου να τον έχουν απέναντί τους.zteo έγραψε: 21 Απρ 2018, 16:11 Επειδη εχει την ((ρετσινια)) της συνεργασιας με τον Συριζα.Θελουν ενα δεξιο-ακροδεξιο κομμα για κυβερνητικο εταιρο της ΝΔ.Δεν ψαχνουν για αναχωμα της ΧΑ αλλα για αντικαταστατη της.
Για να αντικαταστήσεις κάποιον, πρέπει να τον έχεις τοποθετήσει εσύ κάπου και την ΧΑ δεν την τοποθέτησε κανένας. Την ΧΑ προσπάθησαν και προσπαθούν να την διαλύσουν, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Η μόνη ελπίδα τους είναι τα διάφορα αναχώματα που κάθε τόσο ετοιμάζουν.
Η πλάκα είναι οτι τα αναχώματα αυτά καταλήγουν πολλές φορές να κάνουν ζημιά στους ίδιους. Πχ τώρα έχουν τον Φαήλο, ο οποίος μπορεί να καταλήξει να κόψει ψήφους από τη ΝΔ μάλλον παρά από την ΧΑ, και να γίνει ένας προθάλαμος για είσοδο στη ΧΑ.
Έτσι έγινε, πχ με τον Παπατζαφέρη, και μετά με τον Καμμένο (μιλάω από προσωπική πείρα για τον Καμμένο). :P.
Από τη στιγμή που μια φορά παύεις να ψηφίζεις ΝΔ, δεν ξαναγυρίζεις και τόσο εύκολα. Και με τ' αναχώματα που βάζουν, Παπατζαφέρης, Βελό, Φαήλος, υπάρχουν πολλοί που παύουν να ψηφίζουν ΝΔ.
Έτσι έγινε, πχ με τον Παπατζαφέρη, και μετά με τον Καμμένο (μιλάω από προσωπική πείρα για τον Καμμένο). :P.
Από τη στιγμή που μια φορά παύεις να ψηφίζεις ΝΔ, δεν ξαναγυρίζεις και τόσο εύκολα. Και με τ' αναχώματα που βάζουν, Παπατζαφέρης, Βελό, Φαήλος, υπάρχουν πολλοί που παύουν να ψηφίζουν ΝΔ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern