Εάν υπάρχει κάτι τέτοιο, θα είναι μεγάλη ψαγμενιά και θα αφορά το ότι η Παναγιά γοργώς υπάκουσε στο θέλημα του Θεού, αλλά δεν θα έχει καμιά σχέση με το ότι γοργώς επακούει τις παρακλήσεις των πιστών, που προφανώς, τις όποιες παρακλήσεις και προσευχές δεν τις υπακούει.bluerose έγραψε: 15 Μαρ 2019, 23:07 Σε άρθρο στο νετ, αν δεν είναι fake ο ίδιος ο χαρισματικός Γέρων Γρηγόριος της Δοχειαρίου ο αρχιμανδρίτης,ο οποίος κοιμήθηκε και γνωρίζουμε σε τι ύψος ήταν πνευματικό, έλεγε ότι το σωστό είναι υπήκοος. Με μια αναζήτηση θα το βρείτε
Θα ρωτήσω παπά κατηχητη να δούμε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απολυτίκιο Παναγίας Γοργοεπηκόου
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Απολυτίκιο Παναγίας Γοργοεπηκόου
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- tanipteros
οι άνθρωποι πάσχουν από έλειψη παιδείας
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Κι εμένα ο χρήστης beria με διόρθωσε κι είπε ότι η Παναγία δεν είναι υπήκοος μας να μας υπηρετεί κι ότι το σωστό είναι ΕπηκοοςΖενίθεδρος έγραψε: 15 Μαρ 2019, 23:39Εάν υπάρχει κάτι τέτοιο, θα είναι μεγάλη ψαγμενιά και θα αφορά το ότι η Παναγιά γοργώς υπάκουσε στο θέλημα του Θεού, αλλά δεν θα έχει καμιά σχέση με το ότι γοργώς επακούει τις παρακλήσεις των πιστών, που προφανώς, τις όποιες παρακλήσεις και προσευχές δεν τις υπακούει.bluerose έγραψε: 15 Μαρ 2019, 23:07 Σε άρθρο στο νετ, αν δεν είναι fake ο ίδιος ο χαρισματικός Γέρων Γρηγόριος της Δοχειαρίου ο αρχιμανδρίτης,ο οποίος κοιμήθηκε και γνωρίζουμε σε τι ύψος ήταν πνευματικό, έλεγε ότι το σωστό είναι υπήκοος. Με μια αναζήτηση θα το βρείτε
Στο παλιό φόρουμ αν θύμαται
Από κει κι έπειτα δε το έψαξα
Κι εμένα Επηκοος μου κάνει τώρα το σωστό
Όμως το τι λένε οι αρμόδιοι πχ ο αρχιμανδρίτης της Δοχειαρίου
Και επειδή δεν μπορώ να τον ρωτήσω θα ρωτήσω ψαγμενο ιερεα
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Μπορώ να ρωτήσω στην χορωδία που έχουν επαφές με το Όρος. Μόνον να το θυμηθώ.bluerose έγραψε: 15 Μαρ 2019, 23:45Κι εμένα ο χρήστης beria με διόρθωσε κι είπε ότι η Παναγία δεν είναι υπήκοος μας να μας υπηρετεί κι ότι το σωστό είναι ΕπηκοοςΖενίθεδρος έγραψε: 15 Μαρ 2019, 23:39Εάν υπάρχει κάτι τέτοιο, θα είναι μεγάλη ψαγμενιά και θα αφορά το ότι η Παναγιά γοργώς υπάκουσε στο θέλημα του Θεού, αλλά δεν θα έχει καμιά σχέση με το ότι γοργώς επακούει τις παρακλήσεις των πιστών, που προφανώς, τις όποιες παρακλήσεις και προσευχές δεν τις υπακούει.bluerose έγραψε: 15 Μαρ 2019, 23:07 Σε άρθρο στο νετ, αν δεν είναι fake ο ίδιος ο χαρισματικός Γέρων Γρηγόριος της Δοχειαρίου ο αρχιμανδρίτης,ο οποίος κοιμήθηκε και γνωρίζουμε σε τι ύψος ήταν πνευματικό, έλεγε ότι το σωστό είναι υπήκοος. Με μια αναζήτηση θα το βρείτε
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γοργουπηκοος είναι είπε με μια λεξηbrb και tyt έγραψε: 15 Μαρ 2019, 23:49Μπορώ να ρωτήσω στην χορωδία που έχουν επαφές με το Όρος. Μόνον να το θυμηθώ.bluerose έγραψε: 15 Μαρ 2019, 23:45Κι εμένα ο χρήστης beria με διόρθωσε κι είπε ότι η Παναγία δεν είναι υπήκοος μας να μας υπηρετεί κι ότι το σωστό είναι ΕπηκοοςΖενίθεδρος έγραψε: 15 Μαρ 2019, 23:39
Εάν υπάρχει κάτι τέτοιο, θα είναι μεγάλη ψαγμενιά και θα αφορά το ότι η Παναγιά γοργώς υπάκουσε στο θέλημα του Θεού, αλλά δεν θα έχει καμιά σχέση με το ότι γοργώς επακούει τις παρακλήσεις των πιστών, που προφανώς, τις όποιες παρακλήσεις και προσευχές δεν τις υπακούει.
Και ρώτησε και μια ακόμη κι είπε επίσης ότι το βλέπουμε κι ως Γοργοεπηκόου
Ε τότε μας είπε όπως θέλετε, η Παναγία είναι μια άσχετα από τα κοσμητικά επίθετα που της έχουν,δλ αυτή ακούει η άλλες δεν ακούνε γοργά;
Άρα Γοργουπηκοος
Αν ρωτούσε και μια τρίτη θα μας έδιωχνε
Αναζητά κι εξηγεί πιο δύσκολα (σου λέει η Παναγία είναι μια)μέσα απ' το Ευαγγέλιο εν συζήτηση με το κόσμο, βασικά λίγοι μιλούν οι λοιποί δε καταλαβαίνουμε τοσα
Είναι ποια εικόνα σου μεταδίδει τη Χάρη της πχ της Τήνου έχει αρκετη
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Δυστυχώς ξέχασα να τους ρωτήσω πριν μερικές ώρες που τους βρήκα. Το καλό είναι ότι μπορούν να ρωτήσουν ιερείς που γνωρίζουν πολλά. Ίσως αύριο μετά την Θεία Λειτουργία.bluerose έγραψε: 16 Μαρ 2019, 22:49Γοργουπηκοος είναι είπε με μια λεξηbrb και tyt έγραψε: 15 Μαρ 2019, 23:49Μπορώ να ρωτήσω στην χορωδία που έχουν επαφές με το Όρος. Μόνον να το θυμηθώ.bluerose έγραψε: 15 Μαρ 2019, 23:45
Κι εμένα ο χρήστης beria με διόρθωσε κι είπε ότι η Παναγία δεν είναι υπήκοος μας να μας υπηρετεί κι ότι το σωστό είναι Επηκοος
Και ρώτησε και μια ακόμη κι είπε επίσης ότι το βλέπουμε κι ως Γοργοεπηκόου
Ε τότε μας είπε όπως θέλετε, η Παναγία είναι μια άσχετα από τα κοσμητικά επίθετα που της έχουν,δλ αυτή ακούει η άλλες δεν ακούνε γοργά;
Άρα Γοργουπηκοος
Αν ρωτούσε και μια τρίτη θα μας έδιωχνε
Αναζητά κι εξηγεί πιο δύσκολα (σου λέει η Παναγία είναι μια)μέσα απ' το Ευαγγέλιο εν συζήτηση με το κόσμο, βασικά λίγοι μιλούν οι λοιποί δε καταλαβαίνουμε τοσα
Είναι ποια εικόνα σου μεταδίδει τη Χάρη της πχ της Τήνου έχει αρκετη
Γορηοϋπήκοος θα σου πουν
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Αυτό μου είπαν.
Πάντως τώρα που το σκέφτομαι, υπήκοος είναι κάποιος που υπακούει, που είναι υπό τις εντολές κάποιου. Ενώ το Επήκοος είναι αυτούς που ακούει σύμφωνα με την ετοιμολογία που βρήκα στο ίντερνετ.http://greek_greek.enacademic.com/49498/%CE%B5%CF%80%CE%AE%CE%BA%CE%BF%CE%BF%CF%82
Αν επιμένεις να ρωτάς,θα σου πουν πεστο όπως θέλεις
Για αυτό το βλέπουμε κι αλλιώς
Για αυτό το βλέπουμε κι αλλιώς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση