!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η συνομοταξία των ζαιων
Re: Η συνομοταξία των ζαιων
Μα το 5 είναι το χειρότερο. Μια μείξη του πασοκογενή με τον δεν ειμαι συριζα αλλά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Λείπει η κατηγορία του Ζαίου του καφετσαντάκια. Είναι όλη μέρα πάνω κάτω στους δρόμους, ένεκα κοπροσύνης. Το δεξί χέρι είναι η προέκταση στριφτού τυλιγμένου με μηχανάκι και το αριστερό είναι σε μόνιμη κράμπα-κεφαλοκλείδωμα με αυτό:

Έχει άποψη για όλα και μπορεί να σου εξηγήσει με στόμφο και ύφος 1000 καρδιναλλίων ακόμα και για το μηχανισμό των cox blockers ενώ στην πραγματικότητα νόμιζε ότι συζητάει για πούτσες.
Εννοείται έχει τουλάχιστον ένα διδακτορικό κάπου, για να αιτιολογεί στον μπαμπά του και στον εαυτό του "δεν είμαι ο καρπαζοεισπράκτορας που μεγάλωσες". Είναι μ.ο. παντρεμένος και τρώει πίνει στα πεθαρικά. Τον φωνάζουν "γαμπρούλη" μου και είναι ο πρώτος στον οποίο ανατρέχουν για δεύτερη γνώμη. Συνήθως η γυναίκα είναι τεϊτζού ή ντιπ αγράμματη και τα πεθερικά είναι ντιπ κομπλεξικά, οπότε γεμίζει ο στόμας που ο γαμπρός έχει διδακτορικό (πάρτα μπαμπά που τον καρπάζωνες). Στο σπίτι του τις λάμπες τις αλλάζει ο ηλεκτρολόγος και του ζητάει 30 ευρώ χωρίς απόδειξη και γαμπρός-πεθερικά χαίρονται που κατάφεραν σκόντο.
Γκομενίζει με τη κυρα κούλα τη πενηντάρα ψιλικατζού, γιατί τον κερνάει δειγματάκια από χαρτάκια για το τσιγάρο του. Ξέρει τα πάντα για τα καλά ουίσκια, γιατί προ 20ετίας έκανε τουρ στη Τζέιμσον, ένα βροχερό ΣΚ στην Ιρλανδία.
Συνήθως έχει καρδιοπάθεια, χοληστερίνη και διαβήτη, και δεν έχει γυμναστεί ούτε μια ώρα στη ζωή του, αφενός γιατί περπατάει, αφετέρου, γιατί ο σωστός ο άντρας είναι σαπιοκοιλιάς και όχι κανένας μποντιμπιλντεράς χαζοβιόλης.
Στις επόμενες εκλογές θα κατέβει υποψήφιος ανεξάρτητος, γιατί είναι τσαντισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ, που έχασε το χιλιάρικο στην Λοτταρία.

Έχει άποψη για όλα και μπορεί να σου εξηγήσει με στόμφο και ύφος 1000 καρδιναλλίων ακόμα και για το μηχανισμό των cox blockers ενώ στην πραγματικότητα νόμιζε ότι συζητάει για πούτσες.
Εννοείται έχει τουλάχιστον ένα διδακτορικό κάπου, για να αιτιολογεί στον μπαμπά του και στον εαυτό του "δεν είμαι ο καρπαζοεισπράκτορας που μεγάλωσες". Είναι μ.ο. παντρεμένος και τρώει πίνει στα πεθαρικά. Τον φωνάζουν "γαμπρούλη" μου και είναι ο πρώτος στον οποίο ανατρέχουν για δεύτερη γνώμη. Συνήθως η γυναίκα είναι τεϊτζού ή ντιπ αγράμματη και τα πεθερικά είναι ντιπ κομπλεξικά, οπότε γεμίζει ο στόμας που ο γαμπρός έχει διδακτορικό (πάρτα μπαμπά που τον καρπάζωνες). Στο σπίτι του τις λάμπες τις αλλάζει ο ηλεκτρολόγος και του ζητάει 30 ευρώ χωρίς απόδειξη και γαμπρός-πεθερικά χαίρονται που κατάφεραν σκόντο.
Γκομενίζει με τη κυρα κούλα τη πενηντάρα ψιλικατζού, γιατί τον κερνάει δειγματάκια από χαρτάκια για το τσιγάρο του. Ξέρει τα πάντα για τα καλά ουίσκια, γιατί προ 20ετίας έκανε τουρ στη Τζέιμσον, ένα βροχερό ΣΚ στην Ιρλανδία.
Συνήθως έχει καρδιοπάθεια, χοληστερίνη και διαβήτη, και δεν έχει γυμναστεί ούτε μια ώρα στη ζωή του, αφενός γιατί περπατάει, αφετέρου, γιατί ο σωστός ο άντρας είναι σαπιοκοιλιάς και όχι κανένας μποντιμπιλντεράς χαζοβιόλης.
Στις επόμενες εκλογές θα κατέβει υποψήφιος ανεξάρτητος, γιατί είναι τσαντισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ, που έχασε το χιλιάρικο στην Λοτταρία.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Πρέπει να μπει επιλογή Πολάκης, δηλ. κουραδόμαγκας. Είναι μια κατηγορία μόνος του.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Δεν ψήφισα και ο λόγος είναι απλός.
Ξέρω ότι υπάρχει αγεφύρωτο χάσμα απόψεων μεταξύ εμού και του καλύτερου ζαίου.
Οπότε, θεωρώ απολύτως άσκοπο το να ψάχνομαι για τη χειρότερη υποκατηγορία του είδους.
Ξέρω ότι υπάρχει αγεφύρωτο χάσμα απόψεων μεταξύ εμού και του καλύτερου ζαίου.
Οπότε, θεωρώ απολύτως άσκοπο το να ψάχνομαι για τη χειρότερη υποκατηγορία του είδους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Τον ζαίο που έχει ακόμα την ψευδαίσθηση ότι το κόμμα του είναι επαναστατική αριστερά, quotάρει Λένιν και βγάζει λογίδρια για το legacy της Οκτωβριανής επανάστας, ενώ ταυτόχρονα στηρίζει φουλ τα νεοφιλελεύθερα μέτρα του σημερινού σύριζα, σε ποια συνομοταξία τον βρίσκουμε;
αυτός είναι υποείδος του πασοκογενούς.Πρετεντέρης έγραψε: 14 Μαρ 2019, 16:02 Πρέπει να μπει επιλογή Πολάκης, δηλ. κουραδόμαγκας. Είναι μια κατηγορία μόνος του.
σταρχίδια μου όλα, γω ειμαι πασοκ, δε με αγγιζει κανένας γιατί είμαι της κλαδικής και τέτοια.
- Otto Weininger
Ναι. Όταν δεν παραληρεί για πολιτικά, θα τον πετύχεις να κράζει τον Ολυμπιακό ακόμα και σε νήμα για κουρτινοξυλα.Ερμής έγραψε: 13 Μαρ 2019, 19:53Σοβαρα; έχομε τέτοια όντα εδω;Juno έγραψε: 13 Μαρ 2019, 19:52Ένας συμπχορουμίτης από τους παλιούς, είναι ακριβώς όπως περιγράφεις, αλλά πήγε στο ΚΚΕ!Ερμής έγραψε: 13 Μαρ 2019, 19:16 5) ζαιος ο ξεφτιλισμένος η αλλιώς ο γενιτσαρος.
Πρόκειται μάλλον για το γλοιωδεστερο είδος ζαιου, έχει κάποια κοινά με τον πασοκογενη απλά είναι περισσότερο λιγδιαρης και παρτακιας. Παλιός Νδτης που επειδή ο Σαμαράς του έκοψε 50€ απο το μισθό, την ειδε αντάρτης του δσε. Ικανός για τα πάντα. Θα μπορούσε να μετονομαστεί σε γιουσουφ και να πουλήσει τη μάνα ή τη γυναίκα του σε χαρεμοπαζαρο για να επανέλθουν οι μισθοί του 2008 στο δημόσιο που εργάζεται. Προκλητικός αλλά και θρασύδειλος όταν δε τον παίρνει να κάνει αλλιώς. Συνήθως μέσης προς χαμηλής νοημοσύνης, χρησιμοποιώντας επιχειρήματα πιο γελοία και από του Καζακη.![]()
![]()
![]()
![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Cecily Anne
Ναι αλλά γαμάει, οπότε ξεκολλάτε.Otto Weininger έγραψε: 14 Μαρ 2019, 16:15
Ναι. Όταν δεν παραληρεί για πολιτικά, θα τον πετύχεις να κράζει τον Ολυμπιακό ακόμα και σε νήμα για κουρτινοξυλα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
κοίτα να δεις τι μαθαίνομε. Είναι και αυτός προκλητικός και μόλις φτάσει το σκατό στον κώλο γίνεται θρασύδειλος; Να υποθέσω πως ναι.
Τους συριζαυγιτες ξέχασα. Η μπαίνουν στον τομέας "εγώ δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά"
- Μαυροβασίλης
χαιρετίζω την καλή κοινωνικοπολιτική ανάλυση, το ερώτημα όμως είναι ρητορικό καθώς το ελικόπτερο έχει χώρο για όλους
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όχι, είναι κατηγορία μόνοι τουςΕρμής έγραψε: 16 Μαρ 2019, 20:44 Τους συριζαυγιτες ξέχασα. Η μπαίνουν στον τομέας "εγώ δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά"
είναι εθνικιστές αλλά δεν διστάζουν να υποστηρίξουν έμμεσα τους αριστερούς διότι έχουν συμφέρον από τη παραμονή των τελευταίων στην εξουσία
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Η νομίζουν ότι είναι εθνικιστές. Κάποιοι από αυτούς έκαναν την μεταπήδηση από δεξιά σε ανελ και μετά αναφανδόν στον ΣΥΡΙΖΑ(αυτοί είναι περισσότερο γουαναμπηδες πολιτικοι). Κάποιοι άλλοι θεωρούν την υπόλοιπη δεξιά χειρότερο πολιτικό εχθρό γι'αυτό και τάσσονται με ζαιους.
Όλοι οι παραπάνω βέβαια εντάσσονται στη μεγάλη αγκαλιά των μηδένκεξηντα άσχετα αν αυτά πιστώνονται στο λογαριασμό των η οχι.
Όλοι οι παραπάνω βέβαια εντάσσονται στη μεγάλη αγκαλιά των μηδένκεξηντα άσχετα αν αυτά πιστώνονται στο λογαριασμό των η οχι.
Επ' ευκαιρία, ποια είναι η διαφορά ενός προσγειωμένου ελικόπτερου με έναν ζαίο;Μαυροβασίλης έγραψε: 16 Μαρ 2019, 20:59 χαιρετίζω την καλή κοινωνικοπολιτική ανάλυση, το ερώτημα όμως είναι ρητορικό καθώς το ελικόπτερο έχει χώρο για όλους
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Μαυροβασίλης
δεν έχω ιδέα- πάντως να είμαστε ξηγημένοι, εγώ σε χιλιανά ελικόπτερα αναφέρομαιΓΑΛΗ έγραψε: 16 Μαρ 2019, 21:41 Επ' ευκαιρία, ποια είναι η διαφορά ενός προσγειωμένου ελικόπτερου με έναν ζαίο;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 1084 Προβολές
-