Κανένας πάντως δεν μιλάει για αποτροπή αυτού του ενδεχομένου.
Για damage control της χούντας και του ΚΚΕ ακούμε.
Ακούσαμε και ότι ο καπιταλισμός είναι κακός γιατί εξ αιτίας του κινδυνεύουμε από τον ... κομμουνισμό.
Έλεος εδώ μέσα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παγκόσμια χούντα
- wooded glade
Re: Παγκόσμια χούντα
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Επίσης ο κάθε ένας εδώ μέσα λέει "ο δικός μου δεν κάνει τέτοια πράγματα, απαπα παπα παπα".
Λες και σε 15 χρόνια ο δικός του θα είναι στα πράγματα ακόμα, έστω και αν σε γενικές γραμμές κυβερνάει το ίδιο κόμμα.
Επίσης πως θα αντισταθεί ο ιξ ας υποθέσουμε καλοπροαίρετος στην χιονοστιβάδα του 666 ; Σε ποιό σινεμά το παίζει αυτό το έργο ;
Λες και σε 15 χρόνια ο δικός του θα είναι στα πράγματα ακόμα, έστω και αν σε γενικές γραμμές κυβερνάει το ίδιο κόμμα.
Επίσης πως θα αντισταθεί ο ιξ ας υποθέσουμε καλοπροαίρετος στην χιονοστιβάδα του 666 ; Σε ποιό σινεμά το παίζει αυτό το έργο ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Υπερκουλτουριάρης
Όντως, αλλά δεν τρέχει τίποτα, δικός μας άνθρωπος έγινε, μια οικογένεια είμαστε.
Καλύτερα να μπει ένας κόφτης όμως, ένα θέμα ανα ημέρα. Να σπάει το κεφάλι του, να βάζει όλη του την τέχνη. Όταν είναι εντελώς ασύδοτος, μου θυμίζει τον Πρέκα στο Όχι, που φώναξε ΑΕΡΑ, πυροβολούσε αδιάκριτα και μετά από την σκηνή εκείνη δεν ήταν ποτε ο ίδιος.
Ηδη είμαστε στον κόσμο του νηματοθέτη και το σενάριο δε προβλέπεται χειρότερο αν δεν υπάρξουν αντιδράσειςΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 12 Μαρ 2019, 18:04Όντως, αλλά δεν τρέχει τίποτα, δικός μας άνθρωπος έγινε, μια οικογένεια είμαστε.
Καλύτερα να μπει ένας κόφτης όμως, ένα θέμα ανα ημέρα. Να σπάει το κεφάλι του, να βάζει όλη του την τέχνη. Όταν είναι εντελώς ασύδοτος, μου θυμίζει τον Πρέκα στο Όχι, που φώναξε ΑΕΡΑ, πυροβολούσε αδιάκριτα και μετά από την σκηνή εκείνη δεν ήταν ποτε ο ίδιος.
τον έχεις ψυχολογήσει άψογα φίλεΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 12 Μαρ 2019, 18:04Όντως, αλλά δεν τρέχει τίποτα, δικός μας άνθρωπος έγινε, μια οικογένεια είμαστε.

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 12 Μαρ 2019, 18:04Όντως, αλλά δεν τρέχει τίποτα, δικός μας άνθρωπος έγινε, μια οικογένεια είμαστε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 913 Προβολές
-