Οποιος δεν θελει να πληρωσει θα συνεχισει να κανει το εμβολιο στο δημοσιο συστημα υγειας
what is the problem;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας θα παρέχουν τα φαρμακεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας θα παρέχουν τα φαρμακεία
ας ρωτήσουμε τους επιστήμονεςSeaHawk έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 00:09 Οποιος δεν θελει να πληρωσει θα συνεχισει να κανει το εμβολιο στο δημοσιο συστημα υγειας
what is the problem;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Otto Weininger
Όχι, παρότι ξέρω καλά να τα κάνω και τα 2 μιας και έχω πιστοποίηση Α βοηθειών Επιπέδου 2 τοσο για ενήλικες όσο και για παιδιά/βρέφη. Μέχρι και πρώτες βοήθειες στρατιωτικού τύπου μπορώ να δώσω προσωπικά αν χρειαστεί.zteo έγραψε: 31 Οκτ 2024, 23:55Πρώτα από όλα εάν δεν είναι ιατρική πράξη ο εμβολιασμός τότε δεν είναι ιατρική πράξη και τα εξής.Otto Weininger έγραψε: 31 Οκτ 2024, 23:41Ποιες είναι οι ιατρικές πράξεις;zteo έγραψε: 31 Οκτ 2024, 23:37 Ρε συ Otto έλεος εχεται καβαλήσει το καλάμι και εχεται μετατραπεί στα απόλυτα αρπακτικά επαγγελματικών δικαιωμάτων.
Από που και ως που εχεται γνώσεις να εκτελείται ιατρικές πράξεις.
Τα ρουσφέτια έχουν και τα όρια τους.
1. Οπτομετρια
2. Διάγνωση μέσω βιοχημικων εξετάσεων
3. Διάγνωση μέσω ακτινογραφία
Οπότε μήπως πρέπει να δοθούν επαγγελματικά δικαιώματα των γιατρών σε Ακτινολόγος,παρασκευαστες, οπτικούς.
Επίσης μιλάει για ιατρικές πράξεις πρωτοβάθμιας υγείας. Μήπως για παράδειγμα αύριο σας πουν ότι θα κάνετε ραματα η θα βάζετε ναρθηκα?
Αλλά μιας και το ανέφερες, ας σου πω μερικά πράγματα.
Τι δεν κάνουν οι φαρμακοποιοί: Διαγνώσεις*. Ακόμα και αν ξέρω τι είναι 100% παραπέμπω στον γιατρό.
Αλλά επειδή γενικά δεν ξέρω, δεν μιλάω.
Δεν εκφέρω γνώμη/διαβάζω/κοιτάω μαγνητικές, αξονικές, ακτινογραφίες. Γιατί δεν ξέρω τι βλέπω.
Όταν όμως αφορά το φάρμακο, όταν δηλαδή έχει βγει η διάγνωση, μπορώ να εκφέρω άποψη, να δώσω συμβουλή ακόμα και να προειδοποιήσω τον ασθενή για την πουτσοθεραπεια που του έγραψε ο σκιτζής και να του πω να πάει σε άλλο γιατρό.
Γιατί μπορείς να πας σε 5 παθολόγους για το ίδιο πράγμα και ο καθένας να σου πει κάτι άλλο και να δώσει άλλο σχήμα.
Η φαρμακολογία όμως δεν είναι έτσι.
Κάνω εμβόλια, κάνω αντιτετανικούς και σύντομα γενικά ενεσοθεραπεια (σχεδόν σε όλα).
Αν δω αιματολογικές και γνωρίζω την φαρμακευτική αγωγή του ασθενή, μπορώ ως ένα σημείο να καταλάβω αν αυτά που βλέπω αφορούν αποτελέσματα της φαρμακευτικής αγωγής.
Και τέλος, μη πιστέψεις ούτε για μια στιγμή ότι ξέρεις κάτι παραπάνω από μένα σε ότι αφορά το φαρμακευτικό κομμάτι που αφορά στα μάτια.
Σιγά μην πιάσω κουβέντα με οπτικό για τα Renu.
Για τα γυαλιά, έχεις δίκιο αλλά όπως σου είπα τα πουλάνε μέχρι και τα περίπτερα σε διάφορα μέρη.
Εγώ πάλι, δεν φέρνω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Το κράτος θα μας πληρώνει. Ο ασθενής δεν πληρώνει.SeaHawk έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 00:09 Οποιος δεν θελει να πληρωσει θα συνεχισει να κανει το εμβολιο στο δημοσιο συστημα υγειας
what is the problem;
Όταν βγήκε η απόφαση να συνταγογραφουμε εμείς το αντιγριπικο (το απλό όχι τα ενισχυμένα των 65+) οι γιατροί αντέδρασαν.
Αλλά πρόσεχε : όχι για την ιατρική πράξη αφού πάλι εμείς τους το κάναμε. Αλλά επειδή έχασαν το 10ρικο της συνταγής (γιατί σε μας είναι τσάμπα)
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το κακό είναι Γιάννη μου ότι το κάνουν επιλεκτικά. Ας δώσουν το δικαίωμα της οπτομετριας να πληρώνομαι και εγώ για τις μετρήσεις που θα κάνω.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 128 Προβολές
-