μαζευτείτε... άμα συνηθισετε σε τέτοια σχόλια, θα αρχισετε να λέτε τους γκέι πστηδες.talaipwros έγραψε: 04 Μαρ 2019, 19:09https://www.theguardian.com/society/sho ... themselvesAge of the autosexual: the people sexually attracted to themselves
Are you turned on when you look in the mirror, and enjoy nothing more than a steamy night at home alone? You could be an autosexual
τι ειναι αυτο παλι; politically correct μαλακες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καπως αλλιως δεν τους λεγαμε αυτους;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καπως αλλιως δεν τους λεγαμε αυτους;
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Northern Spirit έγραψε: 04 Μαρ 2019, 19:21 Eιχα διαβασει περσυ σε αρθρο για τυπουσ που πηγαινουνε honeymoon με τους...εαυτους τους.![]()
Περα απο την πλακα ομως ο εαυτος υπαρχει και χρειασεται να τα πας καλα μαζι του γιατι αλλιως σε παιρνει ο διαολος..![]()
η πιο σημαντική σχέση που έχουμε και η πιο μακροχρόνια είναι με τον εαυτό μας. αν δεν βασίζεται στην εντιμότητα και στην εκτίμηση ,βράστα!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
- Northern Spirit
Συμφωνω..Οι πιο πολλοι απο αυτους που εχουνε ψυχολογικα προβληματα ειναι επειδη δεν τα εχουνε βρει με τον εαυτο τους..Η εσωτερικη ισορροπια ειναι μεγαλο πραγμα..κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 06 Μαρ 2019, 22:23Northern Spirit έγραψε: 04 Μαρ 2019, 19:21 Eιχα διαβασει περσυ σε αρθρο για τυπουσ που πηγαινουνε honeymoon με τους...εαυτους τους.![]()
Περα απο την πλακα ομως ο εαυτος υπαρχει και χρειασεται να τα πας καλα μαζι του γιατι αλλιως σε παιρνει ο διαολος..![]()
![]()
η πιο σημαντική σχέση που έχουμε και η πιο μακροχρόνια είναι με τον εαυτό μας. αν δεν βασίζεται στην εντιμότητα και στην εκτίμηση ,βράστα!
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Εγώ πάντως καυλόνω όταν βλέπω το θεσπέσιο κωλαράκι μου στον καθρέφτη
Τα σχόλια που έχουν παίξει σε αυτό το νήμα είναι αριστουργήματα.
Πρώτη φορά γέλασα τόσο πολύ στο phorum
Πρώτη φορά γέλασα τόσο πολύ στο phorum
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Μερικές φορές ο άλλος έχει πέσει. Και είναι λίγο δύσκολο να τον ξαναστήσεις στα πόδια του. Αλλά λίγη προσπάθεια θέλει δεν είναι κάτι φοβερό.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Πως δεν έχει!
Και μοίρασμα της περιουσίας.
Τα παιδιά είναι ένα θέμα με ποιον θα μείνουν.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Κτυπάει ταβάνι!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Το χεις σκεφτεί καλά ε;
Περιμένω νομοθετική ρύθμιση.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Βασίλησσες τις έχουμε. Τις αγαπάμε, τις φροντίζουμε, τους τα παρέχουμε όλα, τις παίρνουμε μαζί μας σε δουλείες μας και αυτές δεν μας εκτιμάνε ούτε τόσο.
Ασε που οι περισσότεροι δεν έχουμε καμία απαίτηση εκτός από το να είναι σε καλή φόρμα. Για να κάνουμε τρελίτσες.
Ενας αυτοερωτικος τυπος πλησιαζει μια κοπελα και τις λεει
((Κοπελια εισαι για ενα τριο με δυο βαρβατους ανδρες?))
((Θα φερεις και εναν φιλο σου μαζι)).Απανταει αυτη.
((Τον καλλυτερο μου φιλο.Τον εαυτο μου)).Της απανταει αυτος.
((Κοπελια εισαι για ενα τριο με δυο βαρβατους ανδρες?))
((Θα φερεις και εναν φιλο σου μαζι)).Απανταει αυτη.
((Τον καλλυτερο μου φιλο.Τον εαυτο μου)).Της απανταει αυτος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
3 φιλες συζητανε σε ενα μπαρ για την σεξουαλικη τους ζωη.
Λεει η πρωτη.
((Αφηστε φιλεναδες ο δικος μου ειναι φετιχιστης.Καθε φορα που θελει να κανουμε σεξ με βαζει να φοραω ζαρτιερες και ψιλοτακουνες γοβες))
((Αυτο δεν ειναι τιποτα.Ο δικος μου ειναι μαζοχιστης.Καθε φορα που θελει να κανουμε σεξ με βαζει να τον μαστιγωνω με την ζωνη))
Απανταει η δευτερη.
Τους κοιταει η τριτη κουναει το κεφαλι της και λεει.
((Εσεις τουλαχιστον κανεται σεξ.Ο δικος μου ειναι αυτοερωτικος.Καθε φορα που θελει να κανει σεξ με βαζει να κοιμαμαι στο σαλονι))
Λεει η πρωτη.
((Αφηστε φιλεναδες ο δικος μου ειναι φετιχιστης.Καθε φορα που θελει να κανουμε σεξ με βαζει να φοραω ζαρτιερες και ψιλοτακουνες γοβες))
((Αυτο δεν ειναι τιποτα.Ο δικος μου ειναι μαζοχιστης.Καθε φορα που θελει να κανουμε σεξ με βαζει να τον μαστιγωνω με την ζωνη))
Απανταει η δευτερη.
Τους κοιταει η τριτη κουναει το κεφαλι της και λεει.
((Εσεις τουλαχιστον κανεται σεξ.Ο δικος μου ειναι αυτοερωτικος.Καθε φορα που θελει να κανει σεξ με βαζει να κοιμαμαι στο σαλονι))
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 148 Απαντήσεις
- 3112 Προβολές
-