Εσύ τράβα στην Αυτοφαγία και δες τί σου απάντησα και μην πετάς λάσπη εδώ και κει όλη την ώρα.Otto Weininger έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:08Μη λες good topic. Αυτό το "σκοτεινές δυνάμεις" είναι καμπανάκι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχω βαρεθεί με τον διαχωρισμό Αριστεροί-Δεξιοί μια ζωή
Re: Έχω βαρεθεί με τον διαχωρισμό Αριστεροί-Δεξιοί μια ζωή
"Άχρι καιρού..."
Πιστεύεις ότι είναι θέμα νοοτροπίας και χαρακτήρα η ιδεολογία του καθενός ή ότι έχει σχέση μόνο με την παιδεία που πηρε κανείς απο μικρός;Πινοκιο έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:07 ΧΑΧΑΧΑ είδες Νατάσα γιατί αυτό θα συνεχιστεί για πολλά Χρόνια ακόμα?
"Άχρι καιρού..."
Natasha έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:36Οι ταμπέλες αυτές, "φασίστας" και "ρατσιστής" μπήκαν για να αντικαταστήσουν τις λέξεις πατριώτης, ενεργός πολίτης και πιστός.lolek1 έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:13εχεις αναφερθει ως φασιστρια ρατσιστρια και δεξιαNatasha έγραψε: 11 Φεβ 2019, 22:57 Δεν μπορούμε επιτέλους μια φορά που κινδυνεύει το πλοίο να τσακιστεί στα βράχια να μονοιάσουμε και να κοιτάξουμε απο κοινού το συμφέρον της πατρίδας και των ιερών και οσίων μας;;;
αν μπορουσα θα σε εστελνα στα γκουλαγκ

- Otto Weininger
Μαλακιες έγραψες και ανέβασες.Natasha έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:37Εσύ τράβα στην Αυτοφαγία και δες τί σου απάντησα και μην πετάς λάσπη εδώ και κει όλη την ώρα.Otto Weininger έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:08Μη λες good topic. Αυτό το "σκοτεινές δυνάμεις" είναι καμπανάκι.
Αλλα όπου να ναι θα μας βάλεις και βίντεο του Δρ.Μουρουτη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μπα, σε αποστόμωσα και το λες "μαλακίες"; Μωρέ τί μας λες!Otto Weininger έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:52Μαλακιες έγραψες και ανέβασες.Natasha έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:37Εσύ τράβα στην Αυτοφαγία και δες τί σου απάντησα και μην πετάς λάσπη εδώ και κει όλη την ώρα.Otto Weininger έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:08
Μη λες good topic. Αυτό το "σκοτεινές δυνάμεις" είναι καμπανάκι.
"Άχρι καιρού..."
- Otto Weininger
Ναι με αποστομωσες. Εμένα και όλη την επιστημονική κοινότητα, την φυσιολογία, την βιταμινολογια καθώς και πλήθος άλλων επιστημών.Natasha έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:54Μπα, σε αποστόμωσα και το λες "μαλακίες"; Μωρέ τί μας λες!Otto Weininger έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:52Μαλακιες έγραψες και ανέβασες.Natasha έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:37
Εσύ τράβα στην Αυτοφαγία και δες τί σου απάντησα και μην πετάς λάσπη εδώ και κει όλη την ώρα.
380 μέρες νηστικός μόνο με νερό.
Άντε ξεκινά να μας πεις την πρόοδο.
Μπορείς να αποδείξεις ότι αυτά τα πρόσωπα στα βιντεο είναι τάχα μουφα και λένε βλακείες; Αν μπορείς, θα σε πιστέψω!Otto Weininger έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:58Ναι με αποστομωσες. Εμένα και όλη την επιστημονική κοινότητα, την φυσιολογία, την βιταμινολογια καθώς και πλήθος άλλων επιστημών.Natasha έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:54Μπα, σε αποστόμωσα και το λες "μαλακίες"; Μωρέ τί μας λες!Otto Weininger έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:52
Μαλακιες έγραψες και ανέβασες.
380 μέρες νηστικός μόνο με νερό.
Άντε ξεκινά να μας πεις την πρόοδο.
"Άχρι καιρού..."
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Natasha μερικά πράγματα είναι σχετικά γνωστά και τεκμηριωμένα από πολλές περιπτώσεις ατόμων που έκαναν πχ απεργίες πείνας ή που δεν μπορούσαν να τραφούν λόγω προβλήματος υγείας. Δεν αντέχει ο ανθρώπινος οργανισμός στέρηση τροφής για τόσο μεγάλα διαστήματα. Όταν βλέπεις κάποιον να υποστηρίζει κάτι τέτοιο να είσαι λίγο επιφυλακτική.Natasha έγραψε: 12 Φεβ 2019, 01:01 Μπορείς να αποδείξεις ότι αυτά τα πρόσωπα στα βιντεο είναι τάχα μουφα και λένε βλακείες; Αν μπορείς, θα σε πιστέψω!
- Otto Weininger
Που ακριβώς βλέπεις το αστείο;
Επιστήμη - Βιταμινολογία.
Occasio facit furem
Natasha έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:36Οι ταμπέλες αυτές, "φασίστας" και "ρατσιστής" μπήκαν για να αντικαταστήσουν τις λέξεις πατριώτης, ενεργός πολίτης και πιστός.lolek1 έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:13εχεις αναφερθει ως φασιστρια ρατσιστρια και δεξιαNatasha έγραψε: 11 Φεβ 2019, 22:57 Δεν μπορούμε επιτέλους μια φορά που κινδυνεύει το πλοίο να τσακιστεί στα βράχια να μονοιάσουμε και να κοιτάξουμε απο κοινού το συμφέρον της πατρίδας και των ιερών και οσίων μας;;;
αν μπορουσα θα σε εστελνα στα γκουλαγκ
Να προσθέσω σκεπτόμενος και ειλικρινής
Αυτα ελεγαν πολλοι και ψηφισαν Τσιπρα για να δικαιωσουν τελικα τα ιερα και τα οσια των σκοπιανων.Natasha έγραψε: 11 Φεβ 2019, 22:57 Δεν μπορούμε επιτέλους μια φορά που κινδυνεύει το πλοίο να τσακιστεί στα βράχια να μονοιάσουμε και να κοιτάξουμε απο κοινού το συμφέρον της πατρίδας και των ιερών και οσίων μας;;;
Πολύ μεγάλο μειονέκτημα αυτό της φυλής μας. Μας κατάλαβαν και οι σκοτεινές δυνάμεις και μας κάνουν ότι θέλουν.
Άι στον κόρακα πια.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
"Άχρι καιρού..."
- Otto Weininger
Ναι προφανώς δεν σπουδάζεις βιταμινολογος αλλά είναι αναπόσπαστο κομμάτι και από τα πιο σημαντικά, ολόκληρου μαθήματος στις σχολές.vagabondo έγραψε: 12 Φεβ 2019, 01:08Επιστήμη - Βιταμινολογία.![]()
Θα μπορούσα να σε σκοτώσω με βιταμίνες (και δεν εννοώ υπερβιταμινωση) ή να σου προκάλεσω μεθοδικά διαφορα πρόβληματα σοβαρά.
Οπότε μην το γελάς και πολύ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 146 Απαντήσεις
- 5574 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 0 Απαντήσεις