Πηγαδίσιος έγραψε: 17 Απρ 2018, 13:50 ειναι μια μαλακισμενη συνηθεια που ξεκινησε απ το αμερικανοφερτο facebook και εχει σα στοχο ανασφαλη μουνοπανα που
ξεροσταλιαζουν για λιγη επιβραβευση και αποδοχη
ΛΕΜΕ ΟΧΙ
Με είπες μουνοπανο;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Πηγαδίσιος έγραψε: 17 Απρ 2018, 13:50 ειναι μια μαλακισμενη συνηθεια που ξεκινησε απ το αμερικανοφερτο facebook και εχει σα στοχο ανασφαλη μουνοπανα που
ΛΕΜΕ ΟΧΙ
το αφησα να εννοηθειLEONAS έγραψε: 17 Απρ 2018, 13:52Πηγαδίσιος έγραψε: 17 Απρ 2018, 13:50 ειναι μια μαλακισμενη συνηθεια που ξεκινησε απ το αμερικανοφερτο facebook και εχει σα στοχο ανασφαλη μουνοπανα που
ΛΕΜΕ ΟΧΙ
Με είπες μουνοπανο;
ΛΕΜΕ ΟΧΙ
εσύ γιατί να δακρύζεις μάτια μου...;Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Απρ 2018, 14:15 Όχι μόνο λάικ, θέλομε και angry και sad reacts για να ξέρουμε πόσα δάκρυα πίνουμε.
Πίνουμε είπα βρε όχι χύνουμε. Να ξέρουμε δηλαδή όλα τα πάθη που προκαλούν τα γραπτά μας.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Απρ 2018, 14:21εσύ γιατί να δακρύζεις μάτια μου...;Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Απρ 2018, 14:15 Όχι μόνο λάικ, θέλομε και angry και sad reacts για να ξέρουμε πόσα δάκρυα πίνουμε.
ποια basic κάργια σε πείραξε;;;
Ορίστε! Σπατάλες! Ένα ολόκληρο ποστ για ένα... Έτσι! Θα μπορούσες απλώς να είχες πατήσει λάικ
δλδ αλλος τα χυνει και εσυ τα πινεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Απρ 2018, 14:47
Πίνουμε είπα βρε όχι χύνουμε. Να ξέρουμε δηλαδή όλα τα πάθη που προκαλούν τα γραπτά μας.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Απρ 2018, 14:47Πίνουμε είπα βρε όχι χύνουμε. Να ξέρουμε δηλαδή όλα τα πάθη που προκαλούν τα γραπτά μας.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Απρ 2018, 14:21εσύ γιατί να δακρύζεις μάτια μου...;Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Απρ 2018, 14:15 Όχι μόνο λάικ, θέλομε και angry και sad reacts για να ξέρουμε πόσα δάκρυα πίνουμε.
ποια basic κάργια σε πείραξε;;;