Σάλτσα από ντομάτα κάνουμε κι εμείς. Όντως είναι χίλιες φορές καλύτερη.Πάνας έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:37Η γιαγιά μου έφτιαχνε τηγανιτές φέτες μελιτζάνας και μια σάλτσα ντομάτας που την έφτιαχνε μόνη της από το 0, καμιά σχέση με πελτέδες έτοιμους. την φτιάχνω και εγώ καμιά φορά όταν δεν βαριέμαι.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:34Και η μελιτζανα/μελιτζανοσαλατα ειναι ονειροbrb και tyt έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:28 Νελιτζάνες και μετά μελιτζανοσαλάτα. Να γλύφεις και τα δάχτυλα σου.
Με τίποτα πτώματα ζώων και ψαριών (υποθέτω ότι κέρδισα επάξια μία θέση στους εχθρούς)
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα ρίχνατε στο κάρβουνο?
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Τι θα ρίχνατε στο κάρβουνο?
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
- ΜπλεΜπουμπυς
Οποιος γουσταρει μελιτζανες και cia να τις παρει σπιτι του.
Μην λερωνετε το ιερο αυτο νημα !
Μην λερωνετε το ιερο αυτο νημα !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 05 Φεβ 2019, 15:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- YouOnlyLiveOnce
και ξυδι! εκτος και αν εχεις να βαλεις καμια πιπερια φλωρινης (απο το βαζο)brb και tyt έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:36ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:32Definitely εχθρος !brb και tyt έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:28 Νελιτζάνες και μετά μελιτζανοσαλάτα. Να γλύφεις και τα δάχτυλα σου.
Με τίποτα πτώματα ζώων και ψαριών (υποθέτω ότι κέρδισα επάξια μία θέση στους εχθρούς)
![]()
![]()
Κάνε μελιτζανοσαλάτα. Τις πετάς στα κάρβουνα όταν ανάβεις την φωτιά και μετά τις βάζεις σε σακούλα και την κλείνεις. Αφού κρυώσουν λίγο, τις ξεφλουδίζεις, βάζεις λάδι τυρί και σκόρδο και τα πατάς λίγο με το πιρούνι. Είναι φοβερή.
Πεινασα
Γιατί μας ανοίγεις την όρεξη τωρα μεσημεριάτικα και θα κάνουμε και ώρα να πάμε σπίτι; Δεν μας σκέφτεσαι καθόλου;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:25 Για να ξεχωρίσουν οι φίλοι από τους εχθρούς.
Αν είχατε μία μόνο επιλογή τι θα ρίχνατε στο κάρβουνο?
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- YouOnlyLiveOnce
Κανω και εγω κατι παρομοιο,η σαλτσα για πανω απο τις μελιτζανες η ντοματα μαζι με μελιτζανες στο τηγανι.Πάνας έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:37Η γιαγιά μου έφτιαχνε τηγανιτές φέτες μελιτζάνας και μια σάλτσα ντομάτας που την έφτιαχνε μόνη της από το 0, καμιά σχέση με πελτέδες έτοιμους. την φτιάχνω και εγώ καμιά φορά όταν δεν βαριέμαι.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:34Και η μελιτζανα/μελιτζανοσαλατα ειναι ονειροbrb και tyt έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:28 Νελιτζάνες και μετά μελιτζανοσαλάτα. Να γλύφεις και τα δάχτυλα σου.
![]()
Απλα και τοσο ωραια πραγματα!
Σταβλισια χοιρινη δε βλέπω στις επιλογές 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στο Γαλάτσι έχει ένα μαγαζίYouOnlyLiveOnce έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:37Στηριζω και εγω τοτε! ονειρο και αυτη![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΜπλεΜπουμπυς
Δεν εχετε ψησταρια στην δουλεια ;paul25 έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:41Γιατί μας ανοίγεις την όρεξη τωρα μεσημεριάτικα και θα κάνουμε και ώρα να πάμε σπίτι; Δεν μας σκέφτεσαι καθόλου;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:25 Για να ξεχωρίσουν οι φίλοι από τους εχθρούς.
Αν είχατε μία μόνο επιλογή τι θα ρίχνατε στο κάρβουνο?![]()
Να ενας ακομα λογος γιατι πρεπει να κατεβετε στο δρομο για τα δικαιωματα σας
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Φαντάσου τώρα και από τις ντομάτες εκείνης της εποχής... κάτι κατακόκκινες ζουμερές που τρωγόντουσαν και οι φλούδες τους.brb και tyt έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:39 Σάλτσα από ντομάτα κάνουμε κι εμείς. Όντως είναι χίλιες φορές καλύτερη.
the end
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
μας έπνιξε στη λίγδα η Θεσσαλία και η αρβανιτιά με τα παϊδάκια τις προβατίνες και το χοντρό
το αρνί ρε βλάχοι είναι για το Πάσχα
χοιρινό καρέ, αυτό ρίχνουμε και συνοδεύουμε με σως μουστάρδας,
-
Αρρηνmax41postspermonth
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Α,γεια σου μπράβο συνεννοούμαστε διότι μόλις είδα τον τίτλο έκανα τον εξής ακυρο και καμμενο συνειρμό-με το κρέας καμιά σχέση -brb και tyt έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:28 Νελιτζάνες και μετά μελιτζανοσαλάτα. Να γλύφεις και τα δάχτυλα σου.
νερό για να ...σβήσει !!!
δεν ξέρω πως σκέφτηκα τη...φωτιά ούτε καν σκέφτηκα κρέας .. λέτε να έχω "καταντήσει" χορτοφάγος και να μην το πήρα χαμπάρι;
ρε σεις έχω μια ανάμνηση ίσως εσφαλμένη πως ένας παλιός σύντροφος παλιός πχορουμιτης που έτρωγε κρέας τη Λαμπρινή απ' ό,τι είδα στο blog του έχει γίνει χορτοφάγος αλλά δεν είμαι σίγουρος και δεν θέλω να πω ψευδώνυμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρρηνmax41postspermonth την 05 Φεβ 2019, 15:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
Το κόσμο τον άδικο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πανσετα.
Ψάρι γιατί δεν υπάρχει; Έστω ενα χταποδάκι.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 1703 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi