wooded glade έγραψε: 29 Ιαν 2019, 19:15
Δεν προτείνουμε φυσικά σε κανέναν να τα σπρώξει μέχρι θανάτου, όπως έγραφε εδώ ο προηγούμενος.
Σβήστηκε διότι λόγω της προσωρινής βλάβης δεν υπήρχε δυνατότητα απαντήσεως και άρα προς χάριν του fair play οι mods τον έσβησαν.
Αλλά ουσιαστικά μας έγραφε ότι προτείνουμε να τα παίξετε μέχρι θανάτου και να προκαλέσουμε έτσι λιμούς-λοιμούς-καταποντισμούς στα μέλη του πχόρουμ. Έγραφε επίσης ότι αν προκληθούν λιμοί-λοιμοί-καταποντισμοί σε νεοδημοκράτες δεν τον νοιάζει, αλλά ότι μπορεί να το κάνουν αυτό και μέλη του Σύριζα και γι αυτό παρενέβαινε.
Οπωσδήποτε γράφουμε τα διαμετρικώς αντίθετα εδώ από αυτά !
Ως έχουν τα πράγματα εν Ελλάδι αν μας άκουγαν όλοι ο ΟΠΑΠ θα βάραγε κανόνι σε τρεις βδομάδες, ελλείψει κοροϊδων.
Να μην γράφουν ανίδεοι γιατί είναι και αντιαισθητικό σπαμ.
Εγώ ότι παίζω είναι fms surplus.
Μόνο fms surplus.
Αλλά και το ίδιο το καζίνο που ευνοείται από τη γκανιότα δεν παίζει ποτέ μέχρι θανάτου.
1,000,000 ευρώ στο μαύρο-κόκκινο δεν επιτρέπει γιατί μπορεί να τα χάσει.
Μιά φορά μόνο είχε δεχτεί το Crawfords 1,000,000 λίρες από την αδελφή του Σάχη, που κέρδισε, κατάφερε να ρεφάρει, αλλά σαν αποτέλεσμα ο διευθυντής του καζίνο απολύθηκε.
Εγώ όχι μόνο στοίχημα δεν θα έπαιζα με λεφτά που δεν είναι fms surplus αλλά ούτε κατάστημα που πουλάει πατάτες δεν θα άνοιγα.
Διότι δεν έχω όρεξη να με κυνηγάνε οι τράπεζες.
Να μην επιτρέπεται το σπαμ.