Καλά οτι μειώθηκε μειώθηκε. Δεν νομίζω οτι χωράει αμφισβήτησις. Αλλά μειώθηκε με προσλήψεις στο δημόσιο κυρίως. Μακάρι να μειωνόταν με θέσεις υψηλής παραγωγικότητας, δημιουργικότητας και υψηλών αποδοχών στον ιδιωτικό τομέα. Ποιός δεν το εύχεται;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σύνταξη πριν τα 60 για ασφαλισμένους σε Δημόσιο, ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, τράπεζες
Re: Σύνταξη πριν τα 60 για ασφαλισμένους σε Δημόσιο, ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, τράπεζες
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Μα εκεί ακριβώς είναι το θέμα. Πέρα από τις πρόωρες συντάξεις δυ, δεκο, τραπεζών κλπ παίζει και ένα άλλο θέμα. Όσο λιγότερα χρόνια δουλεύεις στον ιδιωτικό τομέα, τόσα περισσότερα χρήματα παίρνεις αναλογικά. Και τούμπαλιν. Οπότε, δεν έχουν κανένα νόημα οι υψηλές εισφορές ως επιλογή γιατί είναι στην κυριολεξία πεταμένα λεφτά.
Αυτό που συμφέρει σήμερα είναι να εξασφαλιστούν ένσημα 20ετίας και από εκεί και πέρα εργασιακές σχέσεις που να απαιτούν χαμηλές εισφορές. Και όποια αποταμίευση μπορεί να παίξει προσωπικά ή με ιδιωτικά ασφαλιστικά προγράμματα. Ελπίζω να μην αρχίσουν πάλι οι τσιρίδες για την αφερεγγυότητα των ιδιωτικών γιατί την είδαμε και τη φερεγγυότητα του κράτους.
Αυτό που συμφέρει σήμερα είναι να εξασφαλιστούν ένσημα 20ετίας και από εκεί και πέρα εργασιακές σχέσεις που να απαιτούν χαμηλές εισφορές. Και όποια αποταμίευση μπορεί να παίξει προσωπικά ή με ιδιωτικά ασφαλιστικά προγράμματα. Ελπίζω να μην αρχίσουν πάλι οι τσιρίδες για την αφερεγγυότητα των ιδιωτικών γιατί την είδαμε και τη φερεγγυότητα του κράτους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 28 Ιαν 2019, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
οποια αποταμιευση μασουρι και απο το 2021 και μετα στον δειχτη. Τσαμπα τον ατζεντη πληρωνεις στα συνταξιοδοτικαΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2019, 21:48 Μα εκεί ακριβώς είναι το θέμα. Πέρα από τις πρόωρες συντάξεις δυ, δεκο, τραπεζών κλπ παίζει και ένα άλλο θέμα. Όσο λιγότερα χρόνια δουλεύεις στον ιδιωτικό τομέα, τόσα λιγότερα χρήματα παίρνεις αναλογικά. Οπότε, δεν έχουν κανένα νόημα οι υψηλές εισφορές ως επιλογή γιατί είναι στην κυριολεξία πεταμένα λεφτά.
Αυτό που συμφέρει σήμερα είναι να εξασφαλιστούν ένσημα 20ετίας και από εκεί και πέρα εργασιακές σχέσεις που να απαιτούν χαμηλές εισφορές. Και όποια αποταμίευση μπορεί να παίξει προσωπικά ή με ιδιωτικά ασφαλιστικά προγράμματα. Ελπίζω να μην αρχίσουν πάλι οι τσιρίδες για την αφερεγγυότητα των ιδιωτικών γιατί την είδαμε και τη φερεγγυότητα του κράτους.![]()
Αυτό ακριβώς λέω.talaipwros έγραψε: 28 Ιαν 2019, 21:52οποια αποταμιευση μασουρι και απο το 2021 και μετα στον δειχτη. Τσαμπα τον ατζεντη πληρωνεις στα συνταξιοδοτικαΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2019, 21:48 Μα εκεί ακριβώς είναι το θέμα. Πέρα από τις πρόωρες συντάξεις δυ, δεκο, τραπεζών κλπ παίζει και ένα άλλο θέμα. Όσο λιγότερα χρόνια δουλεύεις στον ιδιωτικό τομέα, τόσα περισσότερα χρήματα παίρνεις αναλογικά. Οπότε, δεν έχουν κανένα νόημα οι υψηλές εισφορές ως επιλογή γιατί είναι στην κυριολεξία πεταμένα λεφτά.
Αυτό που συμφέρει σήμερα είναι να εξασφαλιστούν ένσημα 20ετίας και από εκεί και πέρα εργασιακές σχέσεις που να απαιτούν χαμηλές εισφορές. Και όποια αποταμίευση μπορεί να παίξει προσωπικά ή με ιδιωτικά ασφαλιστικά προγράμματα. Ελπίζω να μην αρχίσουν πάλι οι τσιρίδες για την αφερεγγυότητα των ιδιωτικών γιατί την είδαμε και τη φερεγγυότητα του κράτους.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Δημοκράτης
9 χρόνια μνημόνιο, σαν να μη πέρασε μια μέρα
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αυτο θα μπορουσε να ειναι αληθεια αν υπηρχε καποια πολιτικη δυναμη που να νοιαζεται πραγματικα για τους εργαζομενους του ΙΤST48410 έγραψε: 28 Ιαν 2019, 21:31 Υπάρχει κάποιος με συγγενή ή γνωστό στους παραπάνω ασφαλισμένους να μας εξηγήσει γιατί γίνεται αυτό; Έχει κάποια λογική το να βγουν σε πρόωρη συνταξιοδότηση μήπως και αδικώ κάποιους εργαζομένους;
Δεν καταλαβαίνω την λογική του πράγματος. Εδώ θα κυνηγάμε τρελά πλεονάσματα μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα και μοιράζουν παροχές στην πλέον προνομιούχα γενιά; Πως το σκέφτηκαν αυτό;
αμα το βαλεις κατω αμα εισαι χαμηλομισθος ΙΥ ολες οι σημερινες πολιτικες δυναμεις σε απελπιζουν η μια χειροτερα απο την αλλη με αυτα που λενε και κανουν
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
αρχίζω να καταλαβαίνω αυτούς που σ έχουν ignore
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
...και εγώ τους καταλαβαίνω , ζηλευουν εμας τους προνομιούχους κρατικούς υπαλλήλους ..
Εμείς είμαστε το κράτος , αρα εμείς είμαστε η πατρίδα ..
Και οποίος τα βάζει με εμας τα βάζει με την πατρίδα ...
Είναι σα να λες ότι όποιος τα βάζει με τους τερμίτες ενός σπιτιού τα βάζει με το σπίτι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Ιαν 2019, 10:54
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προς ενημέρωση σου φιλη Γαλή
Παντού και πάντα , οι κρατικοί υπάλληλοι ηταν οι υπηρέτες και οι αυλοκόλακες του ηγεμόνα (ένας ηγεμόνας όπως και αν αποκαλείται , βασιλιάς , πρόεδρος πρωθυπουργός , καγκελάριος , γενικός γραμματέας κλπ κλπ ) είναι πάντοτε ..Ηγεμόνας !!!
Και πάντοτε κάθε ηγεμόνας που ασκεί εξουσία θέλει τους δικούς του ανθρώπους προκειμένου να στηριχτεί στην εξουσία και αυτούς τους έχει σε πιο προνομιουχα θέση απο τον υπόλοιπο λαο
Και πάντοτε κάθε ηγεμόνας που ασκεί εξουσία θέλει τους δικούς του ανθρώπους προκειμένου να στηριχτεί στην εξουσία και αυτούς τους έχει σε πιο προνομιουχα θέση απο τον υπόλοιπο λαο
Ναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Ιαν 2019, 11:01Προς ενημέρωση σου φιλη Γαλήαυτές τις κυνικες θεωρίες για τους κρατικούς υπαλλήλους που εκφράζω εδώ μέσα τις έχω πάρει απο το βιβλιο του Μαξ Νορντάου , Τα Κατά Συνθήκην Ψευδή , απο υο κεφάλαιο που αφορα τα κατα συνθήκην κοινωνικά ψευδη που υπάρχουν για τις σχέσεις των πολιτών με το κράτος και την κρατική εξουσία
Κι επειδή κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια, νομίζω ότι έχει καταστεί πλέον σαφές ότι έχει ξεφύγει πλέον από την "κυνική" αντιμετώπιση και εκφράζει μια καθαρά προσωπική ικανοποίηση που χρησιμοποιεί την κυνικότητα ως πρόσχημα.
Εγώ πάντως αυτό που έγραψα για τους τερμίτες, το πιστεύω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η ζήλεια είναι κακό πράμα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Ιαν 2019, 10:54...και εγώ τους καταλαβαίνω , ζηλευουν εμας τους προνομιούχους κρατικούς υπαλλήλους ..
Όμως για εξήγα, εσύ για ποιο λόγο καμαρώνεις που πήρες σύνταξη απ τα 55 ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Πολλοί βγήκαν στη σύνταξη με την αρχή των μνημονίων το 2010 (κυρίως γυναίκες 40-55). Πολλοί έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα σύνταξης από τα 55 και δεν φεύγουν. Υπάρχουν και 65+ που δεν φεύγουν.
Αυτό είναι τροχοπέδη για τις εταιρείες που έχουν γερασμένο και με υψηλούς μισθούς προσωπικό (κυρίως οι 65+). Είναι γεγονός ότι ένας υπάλληλος γραφείου του ΑΣΕΠ αντικαθιστά με άνεση 3 παλιές υπαλλήλους (το έχω δει) και με κόστος μικρότερο από μία παλιά υπάλληλο. Οι μηχανοτεχνίτες πρέπει να είναι νέοι και υπάρχει έλλειψη.
Αυτό είναι τροχοπέδη για τις εταιρείες που έχουν γερασμένο και με υψηλούς μισθούς προσωπικό (κυρίως οι 65+). Είναι γεγονός ότι ένας υπάλληλος γραφείου του ΑΣΕΠ αντικαθιστά με άνεση 3 παλιές υπαλλήλους (το έχω δει) και με κόστος μικρότερο από μία παλιά υπάλληλο. Οι μηχανοτεχνίτες πρέπει να είναι νέοι και υπάρχει έλλειψη.
[quote=ΓΑΛΗ post_id=459348 time=1548752813 user_id=225
Κι επειδή κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια, νομίζω ότι έχει καταστεί πλέον σαφές ότι έχει ξεφύγει πλέον από την "κυνική" αντιμετώπιση και εκφράζει μια καθαρά προσωπική ικανοποίηση που χρησιμοποιεί την κυνικότητα ως πρόσχημα
[/quote]
Περιγραφω κατι που συμβαίνει παντού και παντα σε κάθε τόπο και χρόνο .
Απο εκεί και πέρα , όταν καποιοι κακομοιρηδες εδώ μέσα το παίζουν επιχειρηματίες του ιδιωτικού τομέα και συνάδελφοί βιομηχάνων εφοπλιστών και τραπεζιτών ας το παίξω και εγώ ..κρατικός αξιωματούχος ανθυποαυλικος του αυλικού της κρατικής εξουσίας !!!
Εχω αριστερές σοσιαλιστικές απόψεις για υα εργασιακά δικαιώματα και το κοινωνικό κράτος
Κι επειδή κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια, νομίζω ότι έχει καταστεί πλέον σαφές ότι έχει ξεφύγει πλέον από την "κυνική" αντιμετώπιση και εκφράζει μια καθαρά προσωπική ικανοποίηση που χρησιμοποιεί την κυνικότητα ως πρόσχημα
[/quote]
Περιγραφω κατι που συμβαίνει παντού και παντα σε κάθε τόπο και χρόνο .
Απο εκεί και πέρα , όταν καποιοι κακομοιρηδες εδώ μέσα το παίζουν επιχειρηματίες του ιδιωτικού τομέα και συνάδελφοί βιομηχάνων εφοπλιστών και τραπεζιτών ας το παίξω και εγώ ..κρατικός αξιωματούχος ανθυποαυλικος του αυλικού της κρατικής εξουσίας !!!
Εχω αριστερές σοσιαλιστικές απόψεις για υα εργασιακά δικαιώματα και το κοινωνικό κράτος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 112 Απαντήσεις
- 4072 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
-
- 38 Απαντήσεις