!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο ΟΠΑΠ έκλεισε τον ιππόδρομο !
- wooded glade
Re: Ο ΟΠΑΠ έκλεισε τον ιππόδρομο !
Υπέρ του ΟΠΑΠ σας πληροφορώ είναι μερικοί παρατρεχάμενοι που βρίσκονται σε υπαλληλική σχέση αλλά και τα α(β)γά εν χορώ !
Χτες άκουσα από τα αβγά για τον πατέρα μου - τη μάνα μου - τη θεία μου - την αδερφή μου σε άλλο πχόρουμ.
Είχα μπει και με το σας και με το σεις, γιατί δεν ήθελα να βγουν στην επιφάνεια πολιτικά προφίλ και να λέμε για τον ιππόδρομο μόνο.
Χτες άκουσα από τα αβγά για τον πατέρα μου - τη μάνα μου - τη θεία μου - την αδερφή μου σε άλλο πχόρουμ.
Είχα μπει και με το σας και με το σεις, γιατί δεν ήθελα να βγουν στην επιφάνεια πολιτικά προφίλ και να λέμε για τον ιππόδρομο μόνο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Την εποχή που πήγαινα Φάληρο ήταν αυτός.
Αλλά δεν τον θυμόμουνα.
Τα ορφανά πορεύονται και οι χήρες κονομιούνται - μεγάλο απόφθεγμα.
Σκέφτηκα μπας και ήταν ένας παλιός φίλος που ήξερα ο αβγολέμονος και πήρα τηλέφωνο, αλλά δεν ήταν αυτός.
Αλλά τώρα έβγαλε κι άλλα video και είναι πλέον γέρος και άρρωστος ο καημένος.
-
Ορέστης 35
Συχναζει σε ενα καφε στο Μεταξουργειο. Λογικα θα τον ηξερε ο πατερας μου. Σου εχω πει που διαβαζα Γκανιαν μικρος.wooded glade έγραψε: 28 Ιαν 2019, 18:53Την εποχή που πήγαινα Φάληρο ήταν αυτός.
Αλλά δεν τον θυμόμουνα.
Σκέφτηκα μπας και ήταν ένας παλιός φίλος που ήξερα ο αβγολέμονος και πήρα τηλέφωνο, αλλά δεν ήταν αυτός.
κατάλαβα, οτι τα ξέρεις.
Αλλά εννοούσα, που ειναι ο ιππόδρομος; Που τρέχουν τα άλογα πλέον, σε ποιο μέρος είναι;
- wooded glade
Στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας είναι ο Ελληνικός ιππόδρομος.enaon έγραψε: 28 Ιαν 2019, 19:13κατάλαβα, οτι τα ξέρεις.
Αλλά εννοούσα, που ειναι ο ιππόδρομος; Που τρέχουν τα άλογα πλέον, σε ποιο μέρος είναι;
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
wooded glade έγραψε: 28 Ιαν 2019, 18:53Την εποχή που πήγαινα Φάληρο ήταν αυτός.
Αλλά δεν τον θυμόμουνα.
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Εργαζόμενοι στον Ιππόδρομο / Κατέβηκαν με τα άλογα στο κέντρο της Αθήνας

https://www.avgi.gr/koinonia/401737_kat ... is-athinas

- wooded glade
Μεταξύ σκύλλας και χάρυβδης βρίσκεται ο ιππόδρομος.Ίακχος έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 10:19 Εργαζόμενοι στον Ιππόδρομο / Κατέβηκαν με τα άλογα στο κέντρο της Αθήνας
Ο ΟΠΑΠ τον έχει διαλύσει αλλά και η κυβέρνηση τον φορολογεί πέραν των οικονομικών δυνατοτήτων του !
Σκεφτείτε ότι 2 εκατομμύρια το χρόνο το πολύ καθαρίζει σαν έσοδα ο ιππόδρομος από το στοίχημα που γίνεται και το ΤΑΙΠΕΔ ζητάει 2,500,000 το χρόνο για τη χρήση του Μαρκόπουλου !
Αυτό το ποσό το υπολόγισε το ΤΑΙΠΕΔ το 2014 με βάση τα ισχύοντα του 2007-8, που απέδιδε τότε ο ιππόδρομος στο κράτος δύο εκατομμύρια και άνω το μήνα (στο κράτος, αφού τότε ήταν το κράτος ο "ιπποδρομιάρχης"). Ήδη υπήρχε η κρίση, αλλά το ΤΑΙΠΕΔ έτσι τα λογάριαζε. Με τα δεδομένα του 2007 θα ήταν ένα χοντρό χαράτσι αυτό, με τα σημερινά δεδομένα είναι "θάνατος με ηλεκτροπληξία".
Βέβαια ο ΟΠΑΠ το απεδέχθη αυτό το 2014, γιατί έκανε άλλες πονηρές σκέψεις. Να βγάλει έξω τον Κόκκαλη, να μην υπάρχει ανταγωνιστικό τυχερό παιχνίδι στα χέρια άλλης εταιρείας (είτε αυτός τα κατάφερνε να το κάνει βιώσιμο παίρνοντας τον, είτε όχι).
Αυτοί που πήγαν στην εκδήλωση είναι οι μεγαλύτερες κότες και οσφυοκάμπτες του ΟΠΑΠ (οι αντιοπαπικοί δεν πήγαν).
Αλλά πήγαν αυτοί τώρα που βλέπουν τα σκούρα και πάει για διάλυση.
Φως στην άκρη του τούνελ για τον ιππόδρομο.
Το οικόπεδο πληστηριαστηκε στον αδελφό του Μυτιληναίου που είναι γνωστός φιλιππος αλλά χρειάζονται επενδύσεις
https://www.kathimerini.gr/economy/5635 ... arkopoylo/
Το οικόπεδο πληστηριαστηκε στον αδελφό του Μυτιληναίου που είναι γνωστός φιλιππος αλλά χρειάζονται επενδύσεις
https://www.kathimerini.gr/economy/5635 ... arkopoylo/
Ρε σεις που είναι ο Γούντι να μας πει ;
Να είναι καλά πρώτα, βέβαια
Να είναι καλά πρώτα, βέβαια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 4 Απαντήσεις