Ειχες δασκαλο τον καργακο;Τρίκαλος έγραψε: 24 Ιαν 2019, 17:03Ευχαριστώ. Άξια λοιπόν η υποψηφιότητα Τσίπρα για το Νόμπελ ειρήνης.
Το ίδιο άξια και μεγαλύτερη,θα είναι και η θέση που θα πάρει στην Ιστορία της Ελλάδος και στη ψυχή κάθε Έλληνα.
Υ.Γ. Για να είμαι και κατανοητός, αυτή η θέση είναι πιο πάνω από αυτή του Εφιάλτη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ε ρε πλάκες. Alexis Tsipras, Nobel laureate?
- Υδράργυρος
Re: Ε ρε πλάκες. Alexis Tsipras, Nobel laureate?
- Υδράργυρος
Γεωπολιτικα η επιρροη της ελλαδας στη βενεζουελα ειναι ιδια με την επιρροη της σε μια ηλιακη κηλιδαΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: 24 Ιαν 2019, 17:43 Αυτοί στην επιτροπή πιστεύω πως θα λάβουν υπόψη πως σήμερα στήριξε τον τύραννο Μαδούρο.
τα έχουμε ξαναπεί, κερνάει το γοογλε, search αυτό
How Greece's Alexis Tsipras went from firebrand
και κλικ το πρώτο λινκ
Προς υδράργυρο.
Όχι, κάτι πασόκους είχα.
Ευτυχώς υπάρχουν και βιβλιοθήκες γιατί μπορεί και εγώ να παραπονιόμουν για τα τσιγάρα που ακριβαίνουν.
Μη με ξανακάνεις παράθεση, άδικος ο κόπος.
Όχι, κάτι πασόκους είχα.
Ευτυχώς υπάρχουν και βιβλιοθήκες γιατί μπορεί και εγώ να παραπονιόμουν για τα τσιγάρα που ακριβαίνουν.
Μη με ξανακάνεις παράθεση, άδικος ο κόπος.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Είναι ξεφτίλα για το διεθνές κύρος του βραβείου να το πάρει κάποιος που έστω και λεκτικά, στηρίζει έναν τύραννο. Φυσικά, δεν περιμένω να το καταλάβει αυτό άνθρωπος που στηρίζει το βόθρο της Ελληνικής πολιτικής σκηνής.Υδράργυρος έγραψε: 24 Ιαν 2019, 19:17Γεωπολιτικα η επιρροη της ελλαδας στη βενεζουελα ειναι ιδια με την επιρροη της σε μια ηλιακη κηλιδαΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: 24 Ιαν 2019, 17:43 Αυτοί στην επιτροπή πιστεύω πως θα λάβουν υπόψη πως σήμερα στήριξε τον τύραννο Μαδούρο.
-_-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 384 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-