!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαρτυρία του μαχαιρωμένου: Έβριζαν την Ελλάδα και τη Χρυσή Αυγή
Re: Μαρτυρία του μαχαιρωμένου: Έβριζαν την Ελλάδα και τη Χρυσή Αυγή
Πολλά πράγματα δεν κολλάνε. Αν αυτός ο άνθρωπος είχε δεχθεί 11 μαχαιριές ή χτυπήματα από 50 άτομα δεν νομίζω ότι θα μπορούσε τόσο σύντομα να μιλήσει. Επίσης ο ίδιος αναφέρει τις βρισιές αυτών που τον χτυπούσαν και μοιάζει να τον πέρασαν για αστυνομικό. Από που προκύπτει ότι ήταν ντυμένος με παραλλαγή; Ο Παπαδάκης λέει για άσπρο κράνος με αυτοκόλλητο ελληνικής σημαίας.
Όντως. Πολλά δεν κολλάνε
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- blackpaint
Απο το βιδεο που δειχνει στις καμερες το σκισμενο (απο τις μαχαιριες και καλα) παντελονι παραλλαγης που φοραγε τη στιγμη της επιθεσης, εντελως τυχαια, ιδιου ακριβως τυπου παραλλαγης με αυτο των ταγματων εφοδου της ΧΑ.ST48410 έγραψε: 24 Ιαν 2019, 16:12 Από που προκύπτει ότι ήταν ντυμένος με παραλλαγή; Ο Παπαδάκης λέει για άσπρο κράνος με αυτοκόλλητο ελληνικής σημαίας.
- metaxoskolikas
δεν υπάρχει "πήγαινε γυρεύοντας". δεν απαγορεύει κανένας νόμος να κυκλοφορείς με παντελόνι παραλλαγής και ξυρισμένο κεφάλι.blackpaint έγραψε: 24 Ιαν 2019, 04:00ε, αν φοραει τη χρυσαυγιτικη στολη την ημερα που η χρυσαυγη εχει βγει στους δρομους, μαλλον χρυσαυγιτης ηταν η πηγαινε γυρευοντας και βρηκε αυτο που γυρευε.Golden Age έγραψε: 24 Ιαν 2019, 03:50Ε αφού έχει τέτοια εμφάνιση, υπάρχει δικαιολογία που του επιτέθηκαν και τον μαχαίρωσαν.blackpaint έγραψε: 24 Ιαν 2019, 03:37 εντελως τυχαια, φοραγε παραλλαγης ιδια με αυτη των ταγματων εφοδου της ΧΑ. ηταν ντουκι και ειχε ξυρισμενο κεφαλι. Εντελως τυχαια...
Ας προσεχε να μην ηταν χρυσαυγιτης.
άμα είναι έτσι σε περίπτωση που μαχαιρωθεί αναρχικός να δεχθείτε το φόραγε στολή αναρχικού άρα πήγαινε γυρεύοντας.
το τι πιστεύουν βέβαια οι αναρχικοί του φορουμ δε με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα. με ενδιαφέρει η για μία ακόμη φορά προκλητική αδιαφορία της κυβέρνησης και των διωκτικών αρχών, άμα είχε γίνει κάτι αντίστοιχο σε αναρχικό θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν τώρα, τα κόμματα θα είχαν βγάλει 50 ανακοινώσεις καταδίκης και οι δράστες θα είχαν συλληφθεί την ίδια μέρα.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Τι παραλλαγή φορούσαν τα τάγματα εφόδου την Κυριακή;blackpaint έγραψε: 24 Ιαν 2019, 17:04Απο το βιδεο που δειχνει στις καμερες το σκισμενο (απο τις μαχαιριες και καλα) παντελονι παραλλαγης που φοραγε τη στιγμη της επιθεσης, εντελως τυχαια, ιδιου ακριβως τυπου παραλλαγης με αυτο των ταγματων εφοδου της ΧΑ.ST48410 έγραψε: 24 Ιαν 2019, 16:12 Από που προκύπτει ότι ήταν ντυμένος με παραλλαγή; Ο Παπαδάκης λέει για άσπρο κράνος με αυτοκόλλητο ελληνικής σημαίας.
Εσύ ρε μπαγλαμα δεν ήσουν που πίστευες οτι η Τομπαζόγλου είχε δεχτεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, και δεν είχες κανένα πρόβλημα όταν έδινε συνέντευξη 1 μέρα μετά?aspergillus έγραψε: 24 Ιαν 2019, 16:04 Κάπου έγραψαν ότι ο τύπος έφαγε 11 μαχαιριές.
Μετά από τέτοια επίθεση βγαίνει μια χαρά και μιλάει στα κανάλια.
Πάλι δούλεμα από τα τσοντοκάναλα.
http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/m ... eias-fussa

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Έτσι κοκκινοφασίστα - δικαιολόγησε όλα τα σκουπίδια του συναφιού σου!!!blackpaint έγραψε: 24 Ιαν 2019, 17:05μωρη ξεσκισμενη αιμορροιδα, ο Κιλλα π ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.OANNHSEA έγραψε: 24 Ιαν 2019, 07:28 Α δηλαδή ο γνωστός ράπερ τα ήθελε και τον μαχαίρωσε ο Ρουπακιάς...
Ε μα πες το επιτέλους!!!
Και μας τα έχετε πρίξει τόσο καιρό!!!
.
Έχεις και το θράσος να λες ότι είσαι και δημοκράτης γελοίο κοκκινοφασιστόμουτρο!!!
Και όταν σου θυμίζουν τι ακριβώς είσαι τους όλους φασίστες και τελείωσες!!!
Φτου σου γελοίε!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ας ανοιξει καποιος ενα νημα και για αυτο γιατι γλενταω κατι φασιστες σε μια αλλη γωνια του ιντερνετ και δεν εχω χρονο τωρα...
https://www.kar.org.gr/2019/01/23/katag ... n-kyriaki/
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Οι δράκοι πότε εμφανίζονται;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 24 Ιαν 2019, 19:32 Ας ανοιξει καποιος ενα νημα και για αυτο γιατι γλενταω κατι φασιστες σε μια αλλη γωνια του ιντερνετ και δεν εχω χρονο τωρα...
Η άλλη βγάζει φωτο με τον υποτιθεται χτυπημένο και γελαει.
Εντάξει.
Λευκός Λύκος έγραψε: 24 Ιαν 2019, 19:36Οι δράκοι πότε εμφανίζονται;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 24 Ιαν 2019, 19:32 Ας ανοιξει καποιος ενα νημα και για αυτο γιατι γλενταω κατι φασιστες σε μια αλλη γωνια του ιντερνετ και δεν εχω χρονο τωρα...
Εντάξει.![]()
Εδώ ο άλλος με 11 μαχαιριές υποτίθεται και βγαίνει σαν σούπερ σταρ άνετος δίνοντας συνεντεύξεις. Αυτόςε το μαύρο μάτι σε παράξενεύει;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Παλαιοελλαδίτης
Ρε σεις, χαλαρώστε λίγο και μη δίνετε σημασία σε κάτι μαυρομπογιάδες, ασπέργκιλους κλπ. Τρολάρισμα κάνουν και μάλιστα εφηβικού επιπέδου της προηγούμενης δεκαετίας. Ειδικά ο blackpaint μου θυμίζει εμένα στα 16 μου που είχα φτιάξει για πλάκα τρολολογαριασμό στο joy.gr με σκοπό να μπω στο top50 των ενοχλητικών. 
Ναι ρε μεγαλε. Ο,τι γραφεται για το συναφι σας ειναι ψεματα. Του κατηχητικου ειστε ολοι σας.Λευκός Λύκος έγραψε: 24 Ιαν 2019, 19:36Οι δράκοι πότε εμφανίζονται;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 24 Ιαν 2019, 19:32 Ας ανοιξει καποιος ενα νημα και για αυτο γιατι γλενταω κατι φασιστες σε μια αλλη γωνια του ιντερνετ και δεν εχω χρονο τωρα...
Εντάξει.![]()
Μπορει και να κλαιει. Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι γελαει. ΟΧι οτι εχει σημασια δηλαδη...
Τς τς τς...
Τραμπούκος άνθρωπος και να χρησιμοποιείς τέτοια γλώσσα...
Πάνος Σκουρλέτης
- blackpaint
ε σε φορουμ ειμαστε, τους μιλαω ευγενικα. Απο κοντα θα τους τα λεγα αλλιως.Saliveros έγραψε: 24 Ιαν 2019, 19:58Τς τς τς...
Τραμπούκος άνθρωπος και να χρησιμοποιείς τέτοια γλώσσα...![]()
Δηλαδή εσύ αν έβλεπες στο δρόμο κάποιον με παραλλαγή και ξυρισμένο κεφάλι θα τον χτυπούσες ή θα παρότρυνες άλλους να κάνουν κάτι τέτοιο θεωρώντας αρκετή την εμφάνισή του;blackpaint έγραψε: 24 Ιαν 2019, 20:28
ε σε φορουμ ειμαστε, τους μιλαω ευγενικα. Απο κοντα θα τους τα λεγα αλλιως.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 67 Απαντήσεις