Πολύ ωραία δήλωση, τη χαλάνε όμως τα περί πατριωτισμού, αλλά δέχομαι ότι χρειάζονται ακόμα χάιδεμα τα αυτιά των εθνοπληκτων Ελλήνων. Έθνος, πατρίδα κλπ δε σημαίνει τίποτα, το ζήτημα είναι η πρόοδος όλων των ανθρώπων και η επικράτηση της ειρήνης μεταξύ τους. Οι πατρίδες γεννούν μίση, πολέμους, σκοτωμούς. Το πρόβλημα είναι ότι δε θα το καταλάβουν αμέσως αυτό οι πλατιές λαϊκές μάζες, αλλά πρέπει να το εμπεδώσουν σταδιακά,αρχικά με το ότι θέλουμε τον "πατριωτισμο" που προάγει την συμφιλίωση των λαών και όχι τον αλληλοσπαραγμό τους.Pirate7G έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:19Τον πούστη. Είναι καλός στο μπλα μπλα!!!
Ωραία δήλωση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προληπτικές συλλήψεις από τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ
- Highlander
Re: Προληπτικές συλλήψεις από τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 13 Ιαν 2019, 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Re: Προληπτικέ συλλήψεις από τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ
Με φτιάχνει ανεπανόρθωτα να ακούω μπαχαλοσυριζαίο να είναι υπέρ της τάξης.
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ.brb και tyt έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:20Ότι να 'ναι. Πες όποια άλλη λέξη/χαρακτηρισμό θέλεις αλλά όχι αυτό. Σαν να λες αριστερός Ναζισμός.
Πες αριστερή δικτατορία, ολοκληρωτισμός ή οτιδήποτε.
Ωραία ιδέα μου έδωσες.
Τσακίστε τους αριστεροί νεοναζιστές.
- Highlander
Είναι σαν να λες ότι υπάρχουν δεξιοί κομμουνιστές. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.Φρούραρχος έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:23ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ.brb και tyt έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:20Ότι να 'ναι. Πες όποια άλλη λέξη/χαρακτηρισμό θέλεις αλλά όχι αυτό. Σαν να λες αριστερός Ναζισμός.
Ωραία ιδέα μου έδωσες.![]()
Εμάς πάλι μας φτιάχνει που πήζετε. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως επειδή είστε απεχθείς.SuperRogue έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:22Με φτιάχνει ανεπανόρθωτα να ακούω μπαχαλοσυριζαίο να είναι υπέρ της τάξης.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Χαίρομαι.Φρούραρχος έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:23 ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Οκ, θα αισθάνεσαι όπως εγώ, οταν βλέπω ναζι που ειναι υπερ της αστυνομίας, να τους μαζεύει η αστυνομια και να τσιρίζουν σαν κορασίδες.SuperRogue έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:22Με φτιάχνει ανεπανόρθωτα να ακούω μπαχαλοσυριζαίο να είναι υπέρ της τάξης.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
επαθε εγκεφαλικο και χαίρεσαι;brb και tyt έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:25Χαίρομαι.Φρούραρχος έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:23 ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ.
Τσακίστε τους αριστεροί νεοναζιστές.![]()
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Highlander έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:21Πολύ ωραία δήλωση, τη χαλάνε όμως τα περί πατριωτισμού, αλλά δέχομαι ότι χρειάζονται ακόμα χάιδεμα τα αυτιά των εθνοπληκτων Ελλήνων. Έθνος, πατρίδα κλπ δε σημαίνει τίποτα, το ζήτημα είναι η πρόοδος όλων των ανθρώπων και η επικράτηση της ειρήνης μεταξύ τους. Οι πατρίδες γεννούν μίση, πολέμους, σκοτωμούς.
Εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Ίσα ίσα, που δίνει και περισσότεροι αξία και νόημα.
Η έννοια πατρίδα δυστυχώς έχει αμαυρωθεί από την ακροδεξιά. Η ακροδεξιά είναι που προκαλεί όσα αναφέρεις. Όχι η πατρίδα.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Άστον να εκτίθεται.μίστερ μαξ έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:25επαθε εγκεφαλικο και χαίρεσαι;brb και tyt έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:25Χαίρομαι.Φρούραρχος έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:23 ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Φρούραρχος έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:23ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ.brb και tyt έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:20Ότι να 'ναι. Πες όποια άλλη λέξη/χαρακτηρισμό θέλεις αλλά όχι αυτό. Σαν να λες αριστερός Ναζισμός.
Χρυσαυγίτης είσαι; (αν θες απαντάς)
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Highlander
Η πατρίδα δεν έχει κάποιον λόγο ύπαρξης σήμερα. Αποτελεί απλώς λόγο για να γεννάται μίσος ανάμεσα στους ανθρώπους. Άμα δεν υπήρχαν έθνη, πατρίδες κλπ δε θα υπήρχε ούτε ακροδεξιά, ούτε πόλεμος και μίσος.Pirate7G έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:25Highlander έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:21Πολύ ωραία δήλωση, τη χαλάνε όμως τα περί πατριωτισμού, αλλά δέχομαι ότι χρειάζονται ακόμα χάιδεμα τα αυτιά των εθνοπληκτων Ελλήνων. Έθνος, πατρίδα κλπ δε σημαίνει τίποτα, το ζήτημα είναι η πρόοδος όλων των ανθρώπων και η επικράτηση της ειρήνης μεταξύ τους. Οι πατρίδες γεννούν μίση, πολέμους, σκοτωμούς.
Εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Ίσα ίσα, που δίνει και περισσότεροι αξία και νόημα.
Η έννοια πατρίδα δυστυχώς έχει αμαυρωθεί από την ακροδεξιά. Η ακροδεξιά είναι που προκαλεί όσα αναφέρεις. Όχι η πατρίδα.
- Highlander
ΕίναιPirate7G έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:27Φρούραρχος έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:23ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ.brb και tyt έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:20
Ότι να 'ναι. Πες όποια άλλη λέξη/χαρακτηρισμό θέλεις αλλά όχι αυτό. Σαν να λες αριστερός Ναζισμός.
![]()
Χρυσαυγίτης είσαι; (αν θες απαντάς)
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Λολ υπάρχει γιατι ο όρος φασισμός χρησιμοποιείτε σαν πολιτικό επίθετο που δηλώνει αυταρχισμό και ολοκληρωτισμό, ειδικά σε θέμα αντίθετης προς την εξουσία φωνής.Highlander έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:24 Είναι σαν να λες ότι υπάρχουν δεξιοί κομμουνιστές. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.
Αν ισχύει αυτό που λέει ο Λαφαζάνης μιλάμε καθαρά για αριστερούς φασίστες.
Σε μια Ευρώπη που σκεπάζεται απ'το σκοτάδι της μισαλλοδοξίας.
Επίπεδο σκέφτομαι και γράφω γυμνασίου.
- Sid Vicious
Να και ο κλασσικός αριστερός ολοκληρωτισμός και φασισμός, οι μάζες πρέπει να εμπεδώσουν (θέλουν δεν θέλουν, με το καλό ή με το ζόρι, αν χρειαστει θα φτιάξουμε και γκουλαγκ παλιομάζες που δε νιώθετε τα υψηλα ιδανικα υμων των ινστρουχτουρωνHighlander έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:21 Το πρόβλημα είναι ότι δε θα το καταλάβουν αμέσως αυτό οι πλατιές λαϊκές μάζες, αλλά πρέπει να το εμπεδώσουν
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση