!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί οι χρυσοθήρισσες προκαλούν τόσο μένος;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί οι χρυσοθήρισσες προκαλούν τόσο μένος;
Επειδή υπονομεύουν την ιδέα ότι οι διαπροσωπικες σχέσεις οφείλουν να εκπληρωνουν το πρότυπο του ελεύθερου συμβολαίου μεταξύ "ίσων", και επειδή είναι γυναίκες.
So hab ich dich schon unbedingt
Και εννοείται πως την ξεφτίλα της τύπισσας που πάει ΜΟΝΟ για τα λεφτά, την βλέπουν.
Την ξεφτίλα του τύπου που δε μπορεί να κερδίσει αλλιώς μια γυναίκα, παρά μόνο να την αγοράσει, όχι απλώς δε τη βλέπουν, τη θεωρούν και μαγκιά.
Την ξεφτίλα του τύπου που δε μπορεί να κερδίσει αλλιώς μια γυναίκα, παρά μόνο να την αγοράσει, όχι απλώς δε τη βλέπουν, τη θεωρούν και μαγκιά.
Eγώ δεν καταλαβαίνω γιατί συγχέουμε τα πράγματα. Η "χρυσοθηρία" στην οποία αναφέρεται ο Γραφικός είναι απλώς κάτι σαν επαγγελματικός προσανατολισμός και δεν έχει καμμία σχέση με τον έρωτα. Σαφώς και μπορεί να υπάρξει συνδυασμός, δηλαδή να ερωτευθείς κάποιον/α που είναι εύπορος/η αλλά όταν τίθεται θέμα επιλογής όλοι/ες θα διαλέξουν αυτό ή εκείνο. Οπότε, δεν καταλαβαίνω προς τι τα "απαξιωτικά γελάκια". Αν όλοι γελούσαν απαξιωτικά με όσους έχουν χρήματα ή εξουσία, που δεν τα απέκτησαν με τον ιδρώτα τους αλλά με υπερπαραγωγή σιέλου, τότε θα υπήρχαν ελάχιστα λαμόγια ή κομματόσκυλα σ' αυτήν τη χώρα. Οπότε, κάπου αλλού είναι το πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
I am not saying she is a digger for dick
but she ain't messing with no Greek
but she ain't messing with no Greek
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Γραφικός
Μα δεν το βλέπουν ως ξεφτίλα μόνο αν πάει για τα λεφτά, το εξισώνουν με το να είναι τα λεφτά ένα από τα κριτήριά της χωρίς να είναι το μοναδικό.Ίφιδα έγραψε: 04 Ιαν 2019, 11:05 Και εννοείται πως την ξεφτίλα της τύπισσας που πάει ΜΟΝΟ για τα λεφτά, την βλέπουν.
Από την άλλη εσύ γιατί κρίνεις τους τύπους; Εδώ είπαμε να σταματήσουμε να κρίνουμε, όχι να βρούμε άλλον να λιθοβολήσουμε. Ξεφτίλες είναι μόνο αν εκμεταλλεύονται μεγάλη ανάγκη.
Γιατί το θεωρώ ξεφτίλα να έχεις κάποιον δίπλα σου ΜΟΝΟ επειδή έχει λεφτά ή επειδή τον πληρώνεις.
-
Γραφικός
Ο τύπος έχει μια παραμόρφωση.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2019, 11:06 Eγώ δεν καταλαβαίνω γιατί συγχέουμε τα πράγματα. Η "χρυσοθηρία" στην οποία αναφέρεται ο Γραφικός είναι απλώς κάτι σαν Οπότε, δεν καταλαβαίνω προς τι τα "απαξιωτικά γελάκια". Αν όλοι γελούσαν απαξιωτικά με όσους έχουν χρήματα ή εξουσία, που δεν τα απέκτησαν με τον ιδρώτα τους αλλά με υπερπαραγωγή σιέλου, τότε θα υπήρχαν ελάχιστα λαμόγια ή κομματόσκυλα σ' αυτήν τη χώρα. Οπότε, κάπου αλλού είναι το πρόβλημα.
Όχι δεν είναι σωστά αυτά που λέει. Τι είναι οι οικονομικές θυσίες που απαιτεί μία σχέση, δρν το καταλαβαίνω. Ότι και να είναι, δεν απαιτούνται και στην περίοπτωση της μη σχέσης. Τι παραπάνω θα ξοδέψεις δηλαδή.Γραφικός έγραψε: 04 Ιαν 2019, 11:01Σωστά αυτά που λες. Μπορεί ακόμα και να θέλει από την αρχή εκτός από ωραίος να είναι και πλούσιος. Δεν πάει να πει ότι δεν την ενδιαφέρει τίποτα άλλο, αλλά να χρειάζεται από την αρχή και αυτό.the comet the course the tail έγραψε: 04 Ιαν 2019, 10:51 πάντως, μην υπερβάλλουμε... μπορεί μια γυναίκα να ερωτεύθηκε κάποιον για άλλους λόγους... για την προσωπικότητα, την ομορφιά του κλπ. . και το ότι τελικά κατέληξαν μαζί - παντρεύτηκαν ή οτιδήποτε - ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ - να οφείλεται ΚΑΙ στο ότι δεν αντιμετώπισαν οικονομική δυσχέρεια... γιατί αν δεν παίζουν φράγκα... δύσκολα τα πράγματα... θα λακίσει ο άλλος... μια σχέση ή ένας γάμος στις μέρες μας, απαιτεί και οικονομικές θυσίες... τι να κάνουμε.. ε, δεν είναι χρυσοθήρισσες/χρυσοθήρρες αυτοί... απλά τα πράγματα εξελίχθησαν ομαλά..
Γενικά μπορούμε να σταματήσουμε να κρίνουμε ενέργειες άλλων που δεν μας επηρεάζουν.
Ξέρεις, είναι λίγο περίεργο έτσι πως εκφράζεται. Σαν να είσαι εσύ με την αυτοτέλειά σου, μετρημένη η κατάστασή σου οικονομικά και μετά τη σχέση συγκρίνεις την νυν οικονομική σου κατάσταση και βλέπεις αν σε συμφέρει και αν θα προχωρήσει.
Μπορούμε να κρίνουμε τον καθένα αν θέλουμε και πάντα μας επηρεάζει η ενέργεια κάποιου είτε άμεσα ή έμμεσα, είτε σε μεγάλο ή ελάχιστο βαθμό.
Αποκλείω τον έρωτα όταν ξέρει ότι ο άλλος είναι φραγκάτος. Δεν τον ερωτεύεσαι για την ομορφιά του κάποιον.
Και λοιπόν;Γραφικός έγραψε: 04 Ιαν 2019, 11:13Ο τύπος έχει μια παραμόρφωση.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2019, 11:06 Eγώ δεν καταλαβαίνω γιατί συγχέουμε τα πράγματα. Η "χρυσοθηρία" στην οποία αναφέρεται ο Γραφικός είναι απλώς κάτι σαν Οπότε, δεν καταλαβαίνω προς τι τα "απαξιωτικά γελάκια". Αν όλοι γελούσαν απαξιωτικά με όσους έχουν χρήματα ή εξουσία, που δεν τα απέκτησαν με τον ιδρώτα τους αλλά με υπερπαραγωγή σιέλου, τότε θα υπήρχαν ελάχιστα λαμόγια ή κομματόσκυλα σ' αυτήν τη χώρα. Οπότε, κάπου αλλού είναι το πρόβλημα.
Αφού δεν υπάρχουν άσχημοι άνθρωποι.
...Ή όχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Γραφικός
Δεν λέω ότι έτσι θα έκανα, αλλά δεν πάει να πει ότι κατακρίνω όποιον πράττει έτσι.John Dear έγραψε: 04 Ιαν 2019, 11:13 Ξέρεις, είναι λίγο περίεργο έτσι πως εκφράζεται. Σαν να είσαι εσύ με την αυτοτέλειά σου, μετρημένη η κατάστασή σου οικονομικά και μετά τη σχέση συγκρίνεις την νυν οικονομική σου κατάσταση και βλέπεις αν σε συμφέρει και αν θα προχωρήσει.
Μπορούμε να κρίνουμε τον καθένα αν θέλουμε και πάντα μας επηρεάζει η ενέργεια κάποιου είτε άμεσα ή έμμεσα, είτε σε μεγάλο ή ελάχιστο βαθμό.
Κι εγώ τον αποκλείω σε οποιαδήποτε σχέση μετά τους 6 μήνες.John Dear έγραψε: 04 Ιαν 2019, 11:13Αποκλείω τον έρωτα όταν ξέρει ότι ο άλλος είναι φραγκάτος. Δεν τον ερωτεύεσαι για την ομορφιά του κάποιον.
-
Γραφικός
Σου εξηγώ για ποιον λόγο ήταν τα γελάκια. Αν δεν κατάλαβες εγώ διαφωνώ από την αρχή με τους τύπους.
Όλοι ελπίζανε να έχουν πάει μαζί της, οπότε όταν ήταν τόσο εύκολο να τον υπονομεύσουν το κάνανε.
-
Γραφικός
1ον: Άλλο πράγμα να λέει κάποια "εγώ τον θέλω ψηλό, μορφωμένο και πλούσιο", άλλο να λέει "πλούσιος να είναι και όπως θέλει ας είναι".
2ον: Έστω ότι μία ασέξουαλ γυναίκα λέει "δεν καβλώνω που δεν καβλώνω, θέλω όμως να γίνω μάνα. Αν είναι να παντρευτώ θέλω ο σύζυγος να μου εξασφαλίσει ότι θα έχω τον συνδυασμό χρόνου και χρημάτων για να μεγαλώσω σωστά τα παιδιά μου". Είναι τόσο κακό;
2ον: Έστω ότι μία ασέξουαλ γυναίκα λέει "δεν καβλώνω που δεν καβλώνω, θέλω όμως να γίνω μάνα. Αν είναι να παντρευτώ θέλω ο σύζυγος να μου εξασφαλίσει ότι θα έχω τον συνδυασμό χρόνου και χρημάτων για να μεγαλώσω σωστά τα παιδιά μου". Είναι τόσο κακό;
Συμφωνώ σ' αυτό.
Οι περισσότεροι από αυτούς που γελάνε μαζί του, αν τον άφηνε για κάποιον άφραγκο και όμορφο νεαρό, πάλι πουτάνα θα την έλεγαν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι. Ίσως και όχι. Τι εννοείς "τόσο";Γραφικός έγραψε: 04 Ιαν 2019, 11:24 1ον: Άλλο πράγμα να λέει κάποια "εγώ τον θέλω ψηλό, μορφωμένο και πλούσιο", άλλο να λέει "πλούσιος να είναι και όπως θέλει ας είναι".
Άμα θέλει να γίνει μάνα γιατί έτσι, το βρίσκω κάπως. Δεν το κατηγορώ βεβαια. Θέλει να σταθείς στην ιδιαιτερότητα της περίπτωσης.
Να μην καυλώνει πάλι περίεργο μου φαίνεται. Δεν το αποκλείω όμως. Ωστόσο να συμπέσουν οι περιπτώσεις που θέλει να γίνει μάνα γιατί έτσι και να είναι και ασέξουαλ (που νομίζω αν δεν υπάρχει αυτό, τότε σίγουρα είναι υπερ-σπάνιο) και πάλι δεν δικαιολογώ το να πάρεις έναν πλούσιο. Για να μεγαλώσεις παιδί μαζί με κάποιον σύντροφο πρέπει να ξέρεις τον σύντροφο και να έχεις εκτιμήσει ότι ταιριάζετε και μπορείτε να κάνετε κάτι μαζί. όχι επειδή λεφτά υπάρχουν, όλα θα πάνε καλά.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τότε η φίλη σου δεν έχει καμία ελπίδα. Μπορεί να έχει τις αθωότερες των προθέσεων, αλλά το κοινωνικό δικαστήριο την έχει καταδικάσει.Γραφικός έγραψε: 04 Ιαν 2019, 11:13Ο τύπος έχει μια παραμόρφωση.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2019, 11:06Eγώ δεν καταλαβαίνω γιατί συγχέουμε τα πράγματα. Η "χρυσοθηρία" στην οποία αναφέρεται ο Γραφικός είναι απλώς κάτι σαν Οπότε, δεν καταλαβαίνω προς τι τα "απαξιωτικά γελάκια". Αν όλοι γελούσαν απαξιωτικά με όσους έχουν χρήματα ή εξουσία, που δεν τα απέκτησαν με τον ιδρώτα τους αλλά με υπερπαραγωγή σιέλου, τότε θα υπήρχαν ελάχιστα λαμόγια ή κομματόσκυλα σ' αυτήν τη χώρα. Οπότε, κάπου αλλού είναι το πρόβλημα.
Οι γυναίκες (να μην με παρεξηγήσουν οι κυρίες) έχουν από την φύση τους το πρόγραμμα motherhood, που τις πιέζει να:
1/ κάνουν παιδιά.
2/ τα προστατεύουν/φροντίζουν.
3/ επιλέγουν το αρσενικό που θα παρέχει τα περισσότερα στα παιδιά τους.
Το 1 είναι εύκολο. Τα 2 + 3 τις σπρώχνουν προς τον δυνατότερο/ πλουσιότερο άνδρα της ομάδας και το χρήμα είναι δύναμη.
Το ίδιο συμβαίνει με όλα τα πλάσματα της Φύσης. η Φύση δεν είναι καλή ή κακή, δίκαιη ή άδικη. Είναι αυτή που είναι.
Όμως η Κοινωνία των ανθρώπων το βλέπει διαφορετικά.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 572 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 40 Απαντήσεις