Δε μπορεις να γλιτωσεις πουθενα απ τις θρησκειες; ακομα και οι πνευματικες ελιτ πιστευουν σε πσπουληδες στον ουρανο που στρλνουν καρκινους;Otto Weininger έγραψε: 02 Ιαν 2019, 00:13Ω ναι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θέλω να γίνω μασόνος
- Υδράργυρος
Re: Θέλω να γίνω μασόνος
- Otto Weininger
Δεν ξέρω για ποιον παππούλη λες, αλλά δεν νοείται πνευματική ελίτ με άθεους μαζί.Υδράργυρος έγραψε: 02 Ιαν 2019, 00:16Δε μπορεις να γλιτωσεις πουθενα απ τις θρησκειες; ακομα και οι πνευματικες ελιτ πιστευουν σε πσπουληδες στον ουρανο που στρλνουν καρκινους;
Let them make the first mistake. We make the last move.
ελεος πνευματικες ελιτ οι μασωνοι. κλαμπ για υπέργηρους αριβιστες ειναι. ποια πνευματική ελιτ εχει ορεξη να ζωνεται σπαθακι και μπερτα και να κανει γκιοζιες ολη μερα το σκ??Υδράργυρος έγραψε: 02 Ιαν 2019, 00:16 Δε μπορεις να γλιτωσεις πουθενα απ τις θρησκειες; ακομα και οι πνευματικες ελιτ πιστευουν σε πσπουληδες στον ουρανο που στρλνουν καρκινους;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Dwarven Blacksmith
Γίνονται όντως καταπληκτικά όργια. Τώρα βέβαια έχουν σταματήσει για τις γιορτές, αλλά καλύτερα, ανακτά κι ο κωλος λίγη ελαστικότητα.
-
Nero
Το οποίο να συμπληρώσω ήταν τελευταία φορά της μόδας γύρω στο 1790. Ο τεκτονισμός είναι χόμπυ ανάλογο με το golf,το civil war reenacting και τη wiccaYochanan έγραψε: 02 Ιαν 2019, 00:32ελεος πνευματικες ελιτ οι μασωνοι. κλαμπ για υπέργηρους αριβιστες ειναιΥδράργυρος έγραψε: 02 Ιαν 2019, 00:16 Δε μπορεις να γλιτωσεις πουθενα απ τις θρησκειες; ακομα και οι πνευματικες ελιτ πιστευουν σε πσπουληδες στον ουρανο που στρλνουν καρκινους;
Όργια με γυναίκες πιθανό να συμβαίνουν στις μεικτές στοές.
Στην ορίτζιναλ στοά, τα μέλη είναι μόνο άντρες.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ναι αλλα πίσω απο κάθε πετυχημένο αντρα κρύβεται μια γυναίκαaLiCat έγραψε: 02 Ιαν 2019, 01:35 Όργια με γυναίκες πιθανό να συμβαίνουν στις μεικτές στοές.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Yochanan έγραψε: 02 Ιαν 2019, 00:32ελεος πνευματικες ελιτ οι μασωνοι. κλαμπ για υπέργηρους αριβιστες ειναι. ποια πνευματική ελιτ εχει ορεξη να ζωνεται σπαθακι και μπερτα και να κανει γκιοζιες ολη μερα το σκ??Υδράργυρος έγραψε: 02 Ιαν 2019, 00:16 Δε μπορεις να γλιτωσεις πουθενα απ τις θρησκειες; ακομα και οι πνευματικες ελιτ πιστευουν σε πσπουληδες στον ουρανο που στρλνουν καρκινους;

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Σε αγαπώ, ετσι απλάΝταρνάκας έγραψε: 02 Ιαν 2019, 01:43Yochanan έγραψε: 02 Ιαν 2019, 00:32ελεος πνευματικες ελιτ οι μασωνοι. κλαμπ για υπέργηρους αριβιστες ειναι. ποια πνευματική ελιτ εχει ορεξη να ζωνεται σπαθακι και μπερτα και να κανει γκιοζιες ολη μερα το σκ??Υδράργυρος έγραψε: 02 Ιαν 2019, 00:16 Δε μπορεις να γλιτωσεις πουθενα απ τις θρησκειες; ακομα και οι πνευματικες ελιτ πιστευουν σε πσπουληδες στον ουρανο που στρλνουν καρκινους;![]()
Δεν ξερω, δεν εχω επιτυχει ποτέ
Πρέπει να σε προτείνει άλλος μασόνος, να πιστεύεις στην ύπαρξη του Θεού, και να είσαι σωματικά υγιής.Ripper έγραψε: 01 Ιαν 2019, 23:28 Έχω μάθει ότι γίνονται φοβερά όργια στις στοες.
Είναι εύκολη η διαδικασία εισόδου στην οργάνωση;
Ordem e Progresso.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ζαίος και να γίνεις μασόνος; Ούτε με σφαίρες!Ripper έγραψε: 01 Ιαν 2019, 23:28 Έχω μάθει ότι γίνονται φοβερά όργια στις στοες.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Γιάννης
Ναι. Πρέπει απαραίτητα να πιστεύεις:Υδράργυρος έγραψε: 02 Ιαν 2019, 00:03Οι αθεοι αποκλειονται;Otto Weininger έγραψε: 01 Ιαν 2019, 23:54Είσαι Άθεος;Ripper έγραψε: 01 Ιαν 2019, 23:28 Έχω μάθει ότι γίνονται φοβερά όργια στις στοες.
1. Στην ύπαρξη Θεού, και
2. Στην αθανασία της ψυχής.
Επίσης να είσαι Ελεύθερος και Χρηστοήθης.
Και δεν παίζουν όργια, τουλάχιστον όχι στους Τέκτονες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 1790 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
-
- 194 Απαντήσεις