το εμότικον.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
7 μέρες Αθήνα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: 7 μέρες Αθήνα.
Ψάξε στο γιουτιούμπ «τάκι τσαν στην αθήνα» και κάνε ότι λένε οι στίχοι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εναλλακτικά πιάσε το νήμα ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός από την αρχή. Αν έχει λιακάδα ανεβείτε πάνω στον λυκαβηττό
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Τώρα δα στο Κέντρο δεν είναι καθόλου άσχημα! Το θέμα είναι ότι η Αθήνα είχε αρκετά χρόνια να σενιαριστεί καλά καλά και ο κόσμος ΔΙΨΟΥΣΕ για κάτι όχι παρακμιακό και γέμισε το Κέντρο όσο δεν πάει. Γιατί πόσο mall και Νιάρχο να αντέξει κανείς;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 26 Δεκ 2018, 22:41
Εγω λεω "χαρά στο κουράγιο της Αθηνάς-Π " που βλέπει την Αθήνα σαν ωραία πολη.
Βρεθηκα τον Νοέμβριο και αρχες Δεκεμβρίου στο κεντρο, και μονο σαν αντικείμενο μελέτης καθυστεριάς και παρακμιακού ρεμπετισμού ειναι η Αθηνα.![]()
Τα εχω ξαναγράψει και ο Ορέστης μιλούσε για νησίδες. Δεν είναι ίδια τα πράγματα συνέχεια. Εγώ καμιά φορά γράφω εδώ για να πω πώς είχε αφήσει ο κόσμος το Κέντρο και όχι μόνο το Κέντρο, να γίνει ΕΤΣΙ, έτσι όπως λες και που ο καθένας βλέπει ότι μόνο ωραίο και ελκυστικό δεν είναι. Και ναι, σε σχετικές κουβέντες πετάγονταν διάφοροι από συγκεκριμένους χώρους και λέγανε δεν ανησυχούμε ΑΚΟΜΑ! Αλλά τέλος πάντων, ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του Κέντρου είναι ενδιαφέρον, ακριβώς τώρα, σε σχέση με παλιότερα. Και τα παρακμιακά θα τα δεις, αλλά είναι συμμαζεμένα αρκετά. Ε και πάει κόσμος που είχε να πάει χρόνια ουσιαστικά.
Α και τώρα ξεπετάχτηκαν άτομα που έκαναν ότι δεν ήξεραν κανέναν που ήξερε κανέναν όταν τους έψαχνες να πουν κάτι σε αρμόδιους πχ για το Μακεδονικό ή και για τα χάλια της Αθήνας ακόμα και λένε είδες ο Τσίπρας; Που ο κόσμος ανάσανε και βγαίνει;
Με λίγα λόγια όμως ναι, μπορεί κάποιος να βρει τον κόσμο υπερβολικό. Προσωπικά είχα πετύχει την πιο πολύβουη μέρα που έζησα στην Αθήνα ever την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα, γιατί είχαν έρθει οι επαρχιώτες και δεν είχαν φύγει ακόμα οι φοιτητές και αυτό γιατί εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος στριμωχνόταν στα καλά κομμάτια της Αθήνας που έχουν απομείνει, αλλά και πάλι δεν με χάλασε. Αν κινηθείς προσεκτικά και ξέρεις πχ πού να κάτσεις, την παλεύεις.
Επίσης και σε σπίτια αν κανονίσεις, πάλι θέλει προσοχή τι ώρα θα ξεκινήσεις να πας στο σπίτι του άλλου, γιατί είπαμε, η κίνηση στους δρόμους είναι ώρες ώρες... άστα να πάνε. Για παράδειγμα, ανήμερα Χριστουγέννων που ξέραμε ότι ο κόσμος θα πήξει κάποια στιγμή πριν το μεσημεριανό τραπέζι στους δρόμους, ξεκινήσαμε νωρίς, πήγαμε σε ένα άλλο σπίτι για χρόνια πολλά νωρίς εκει στη γειτονιά και μετά στο άλλο σπίτι για μεσημεριανό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 27 Δεκ 2018, 05:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αθηναίος είσαι;
-
Ορέστης 35
Οπτικα φαινεται καλη αυτη η πιτσα και θελω να τη δοκιμασω.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 26 Δεκ 2018, 22:41Εγω λεω "χαρά στο κουράγιο της Αθηνάς-Π " που βλέπει την Αθήνα σαν ωραία πολη.
Βρεθηκα τον Νοέμβριο και αρχες Δεκεμβρίου στο κεντρο, και μονο σαν αντικείμενο μελέτης καθυστεριάς και παρακμιακού ρεμπετισμού ειναι η Αθηνα.![]()
Παντως στον Καβαλιερε, θα του συνιστουσα το Pizza School στην Πλατεία Αγ. Ειρήνης κατω αππ το Σύνταγμα.
Θα ηθελα πολυ να παει και να ακουσω την κριτική του για την πίτσα και την ιταλική κουζίνα του εστιατορίου.![]()
Αυριο μεθαυριο θα παω για ταυλανδεζικο στο φεστιβαλ φαγητου της Κλαυθμωνος.
Σε εναν ξενο θα προτεινα μια βολτα Ακροπολη Φιλοπαππου, ισως και εναν καφε σε ταρατσα Μοναστηρακι. Τιποτ αλλο.
Έχεις πμ.
Ορέστη δώσε μας πληροφορίες για αυτο το φεστιβάλ φαγητούΟρέστης 35 έγραψε: 27 Δεκ 2018, 05:59Οπτικα φαινεται καλη αυτη η πιτσα και θελω να τη δοκιμασω.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 26 Δεκ 2018, 22:41Εγω λεω "χαρά στο κουράγιο της Αθηνάς-Π " που βλέπει την Αθήνα σαν ωραία πολη.
Παντως στον Καβαλιερε, θα του συνιστουσα το Pizza School στην Πλατεία Αγ. Ειρήνης κατω αππ το Σύνταγμα.
Θα ηθελα πολυ να παει και να ακουσω την κριτική του για την πίτσα και την ιταλική κουζίνα του εστιατορίου.![]()
Σε εναν ξενο θα προτεινα μια βολτα Ακροπολη Φιλοπαππου, ισως και εναν καφε σε ταρατσα Μοναστηρακι. Τιποτ αλλο.
Ήρθα προχτές βράδυ. Σήμερα θα δουλεύω από τις 11,00, από το απόγευμα θα μπορώ. Μέχρι τώρα πήγα για ποτό, πήγα στο παλιό μου καφενείο, έφαγα φαγί της μανούλας, καφέ της μανούλας, κρασί του μπαμπά, κι έχω να επισκεφθώ κουμπάρους, ξαδέρφια, και να πάω για καμιά βραδινή μπίρα με παλιόφιλους.
ΥΓ, ο μικρός είναι με τη μαμά στη Γερμανία, ήρθα εκτάκτως επαγγελματικά, οπότε είμαι ευέλικτος. Και για μασαμπούκες παίζω.
ΥΓ, ο μικρός είναι με τη μαμά στη Γερμανία, ήρθα εκτάκτως επαγγελματικά, οπότε είμαι ευέλικτος. Και για μασαμπούκες παίζω.
Ordem e Progresso.
-
Ορέστης 35
Τι θες να μαθεις φιλε;τιναιαυτό έγραψε: 27 Δεκ 2018, 06:28Ορέστη δώσε μας πληροφορίες για αυτο το φεστιβάλ φαγητούΟρέστης 35 έγραψε: 27 Δεκ 2018, 05:59Οπτικα φαινεται καλη αυτη η πιτσα και θελω να τη δοκιμασω.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 26 Δεκ 2018, 22:41
Εγω λεω "χαρά στο κουράγιο της Αθηνάς-Π " που βλέπει την Αθήνα σαν ωραία πολη.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
για κεντρο η δικη μου προταση ειναι μια βολτα εδω

και στην συνεχεια ειτε μια βολτα κολωνακι (συνισταται μια γρηγορη στο μουσειο κυκλαδικης τεχνης) ειτε μια βολτα με τα ποδια απο στηλες ολυμπιου διος προς πλακα
μετα η αιγλη ζαππειου για καφε η κατεβαινεις την ερμου και σταματας στην πλατεια αγιας ειρηνης στην αιολου
για φαγητο αν σου αρεσουν τα εξωτκα υπαρχει ενα καλο ινδικο εδω και μετα για γλυκο εδω
και στην συνεχεια ειτε μια βολτα κολωνακι (συνισταται μια γρηγορη στο μουσειο κυκλαδικης τεχνης) ειτε μια βολτα με τα ποδια απο στηλες ολυμπιου διος προς πλακα
μετα η αιγλη ζαππειου για καφε η κατεβαινεις την ερμου και σταματας στην πλατεια αγιας ειρηνης στην αιολου
για φαγητο αν σου αρεσουν τα εξωτκα υπαρχει ενα καλο ινδικο εδω και μετα για γλυκο εδω
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Γιατι βάζεις το εμοτικον που "μπουγελωνει" σε καποιον που προτείνει την Ακροπολη και τους αρχαιολογικούς χώρους για επισκεψη ;
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 1823 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 304 Απαντήσεις