Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Βινόσαυρος έγραψε: 11 Δεκ 2018, 22:10
διόλου απίθανο τα ρούχα να είχαν αυτη τη μορφή μετά από βιασμό
επίσης το «τα θέλει ο κώλος της» είναι η επιτομή της κουλτούρας
του βιασμού
Σοβαρά τώρα εσένα σου φαίνεται να αντιστέκεται σε βιαστή; Πώς, ψαχουλεύοντας το ζωνάρι με το πουγγί του;
Στην πρώτη μου τοποθετηση εξηγησα γιατί με όλη την στάση της
το δεξι της χέρι δε μπορεί να κάνει κάτι άλλο από το να απωθεί
των πειρατη-βιαστή
Τι απωθεί μωρέ, "τραβάτε με κι ας κλαίω" είναι η φάση. Η μάνα της θα την δασκάλευε να πηγαίνει με ξεκωλέ ντύσιμο στο λιμάνι και να κάνει τα γλυκά μάτια στους ξένους ναυτικούς που φαίνονται φορτωμένοι.
Καλά, εσύ είσαι ικανός να ανακαλύψεις Έλληνες πειρατές να βιάζουν Μακεντονσκοπούλες στις όχθες του Βαρδάρη και της λίμνης της Οχρίδας.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Πολύ ορθή παρατήρηση. Δεν είχα προσέξει ποτέ το αβατάρ του φίλου. Νομίζω πως ωραιοποιεί την απάνθρωπη κουλτούρα της πορνείας.
Καλό θα είναι να αλλάξει αβατάρ.
Βινόσαυρος έγραψε: 11 Δεκ 2018, 22:10
διόλου απίθανο τα ρούχα να είχαν αυτη τη μορφή μετά από βιασμό
επίσης το «τα θέλει ο κώλος της» είναι η επιτομή της κουλτούρας
του βιασμού
Σοβαρά τώρα εσένα σου φαίνεται να αντιστέκεται σε βιαστή; Πώς, ψαχουλεύοντας το ζωνάρι με το πουγγί του;
των πειρατη-βιαστή
Συμφωνω - απωθεί εντονα σπρωχνοντας το πουγκί - συμβολο της πατριαρχίας και του ελέγχου των αιματοβαμμένων πόρων - που σιγουρα συλλέχθηκαν απο δουλεμπόριο κ εκφράζοντας τον αποτροπιασμό της .
Νταρνάκας έγραψε: 11 Δεκ 2018, 22:16
των πειρατη-βιαστή
Τι απωθεί μωρέ, "τραβάτε με κι ας κλαίω" είναι η φάση. Η μάνα της θα την δασκάλευε να πηγαίνει με ξεκωλέ ντύσιμο στο λιμάνι και να κάνει τα γλυκά μάτια στους ξένους ναυτικούς που φαίνονται φορτωμένοι.
Καλά, εσύ είσαι ικανός να ανακαλύψεις Έλληνες πειρατές να βιάζουν Μακεντονσκοπούλες στις όχθες του Βαρδάρη και της λίμνης της Οχρίδας.
Ποια μάνα της; Είσαι μικρός ακόμα για να μάθεις τα κόκκινα φανάρια των λιμανιών.
Νταρνάκας έγραψε: 11 Δεκ 2018, 22:16
των πειρατη-βιαστή
απο πουθενα δε μπορούμε να βγάλουμε αυτό το συμπέρασμα αντιθέτως
η δική μου ερμηνεία είναι αυτή που βγάζει ματι
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Βινόσαυρος έγραψε: 11 Δεκ 2018, 22:19
των πειρατη-βιαστή
απο πουθενα δε μπορούμε να βγάλουμε αυτό το συμπέρασμα αντιθέτως
η δική μου ερμηνεία είναι αυτή που βγάζει ματι
Ενας πειρατής, με μια μπύρα στο χέρι, να κρατά ενα κοριτσάκι από το βυζί ενω η κοπελίτσα φαίνεται να μην συναινει.
Πιστεύετε πως το συγκεκριμένο αβαταρ ωραιοποιεί την κουλτουρα βιασμου; Την τοξικη αρρενοπώτητα οπου ο αντρας ο βαρύς με την μπύρα στο χέρι παίρνει και την γυναίκα που θέλει, ο πολύ alpha male του λιμανιού;