Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
brb και tyt έγραψε: 03 Δεκ 2018, 00:41
Δεν γίνεται να μην εμφανίζονται αυτά τα νήματα στην κορυφή;
Εαν δεν σας αρέσουν αυτα τα νήματα, μπορείτε να μην τα παρακολουθήτε.
Μην προσπαθήτε όμως να τα φιμώσετε.
Διάβασε πρώτα τι έγραψα και μετά μίλα για φίμωμα.
To να μην εμφανίζονται στην κορυφή είναι ένα είδος φίμωσης / λογοκρισίας. Για παράδειγμα μπορεί για εσας να είναι ενδιαφέρον το νήμα ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που είναι επίσης στην κορυφή, και για κάποιον άλλον να είναι ενδιαφέρον τον συγκεκριμένο νήμα
Εαν δεν σας αρέσουν αυτα τα νήματα, μπορείτε να μην τα παρακολουθήτε.
Μην προσπαθήτε όμως να τα φιμώσετε.
Διάβασε πρώτα τι έγραψα και μετά μίλα για φίμωμα.
To να μην εμφανίζονται στην κορυφή είναι ένα είδος φίμωσης / λογοκρισίας. Για παράδειγμα μπορεί για εσας να είναι ενδιαφέρον το νήμα ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που είναι επίσης στην κορυφή, και για κάποιον άλλον να είναι ενδιαφέρον τον συγκεκριμένο νήμα
Έτσι νομίζεις. Είναι πολύ ειδικά νήματα και σε όποιον του αρέσουν είμαι σίγουρος ότι θα τα βρίσκει.
Εγώ δεν χρωστάω τίποτα.
... ή να μη σας ενοχλεί το "Γιατι οπου επικρατουν κομμουνιστες εχουμε παρακμη;" αλλά κάποιον να τον ενοχλεί. Αφού διαβάζω αυτό, να διαβάζεις κι εσύ για τις μαλακίες που θέλει να παίξει ο Σουβλατζής.
Εγώ πάντως στηρίζω.
Γραφικός έγραψε: 03 Δεκ 2018, 00:57
... ή να μη σας ενοχλεί το "Γιατι οπου επικρατουν κομμουνιστες εχουμε παρακμη;" αλλά κάποιον να τον ενοχλεί. Αφού διαβάζω αυτό, να διαβάζεις κι εσύ για τις μαλακίες που θέλει να παίξει ο Σουβλατζής.
Εγώ πάντως στηρίζω.
Πάντως αμα θες να παίξουμε καμια μαλακία, εγώ το ψήνω..μην φοβάσαι δεν θα το πω στην γυναίκα σου
Γραφικός έγραψε: 03 Δεκ 2018, 00:57
Εγώ πάντως στηρίζω.
Αφού σε ενοχλεί η πολιτική, ζήτα να μην βγαίνει στην κορυφή. Μην κάνεις συμψηφισμό.
Souvlatzis έγραψε: 03 Δεκ 2018, 00:59
Πάντως αμα θες να παίξουμε καμια μαλακία, εγώ το ψήνω..μην φοβάσαι δεν θα το πω στην γυναίκα σου
Δεν είμαι παντρεμένος βρε.
Μετά όμως άμα σου παίξει κι η κοπέλα μου μαλακία; Ε; Τι θα της πω;
Κάλιο γαϊδουρόδενε...
Καλή επιτυχία, όλο και κάποιος θα βρεθεί.