!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΦΚΑ
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: εφκα
δεν καταλαβαίνω χριστό έτσι όπως είναι η σελίδα, τις παλιότερες οφειλές τις βγάζει σαν προηγούμενους μήνες ?
- ΜπλεΜπουμπυς
20 ευρω παραπανω απο τον προηγουμενο μηνα μου ηρθε να πληρωσω
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Εμένα για το Φεβρουάριο βγήκε 1/4/19 και πρέπει να πληρωθεί μέχρι 8/4/19.foscilis έγραψε: 01 Απρ 2019, 14:20 μου έβγαλε σήμερα στις απαιτήσεις εισφορών το ποσό για το Φεβρουάριο (κλασικά πράγματα με ημερομηνία λήξης 31/3) όμως πάνω πάνω λέει "δε βρέθηκαν τρέχουσες εισφορές" ούτε το έχει στα εκδοθέντα ειδοποιητήρια.
Τέλος πάντων εγώ το πλήρωσα για να μη λένε οι μαλάκες, αλλά αναρωτιόμουν αν είμαι ο μόνος που του έγινε αυτό.
Αλλά το σημαντικό είναι ότι αυξήθηκε η ελάχιστη δόση από 167,95 Ε σε 185,18 Ε.
Η ελάχιστη δόση υπολογίζεται βάση του κατώτερου μισθού.
Αυξήθηκε ο κατώτερος μισθός, αυξήθηκε και η ελάχιστη δόση.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Ελάχιστη; Δουλειά δεν έχετε καθόλου εσείς οι μηχανικοί;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
-
talaipwros
Ρε ταλ, τι λινκ είναι αυτό και μάλιστα στα γερμανικά, δουλευόμαστε;
the end
Re: ΕΦΚΑ
όχι εντάξει εμένα είχε την οφειλή, απλώς δεν είχε το ειδοποιητήριο σαν PDF ούτε το QR Code. Είχε μόνο μήνα και ποσό και προθεσμία 31/3. Μάλλον είναι τα default νούμερα που σου βγάζει από μόνο του το σύστημα λίγο πριν την τελική ανάρτηση των ειδοποιητηρίων. Τώρα έβγαλε και το ειδοποιητήριο, όντως με ημερομηνία 1/4 και προθεσμία μέχρι 8. Το ποσό είνα το ίδιο με αυτό που πλήρωσα οπότε είμαι κομπλέ.
Μια ανησυχία που έχω με αυτό το πράγμα είναι ότι δε μου έχουν έρθει ποτέ τα επικουρικά. Αυτό λογικά σημαίνει όταν τελικά έρθουν θα είναι κανα τριχίλιαρο.
Μια ανησυχία που έχω με αυτό το πράγμα είναι ότι δε μου έχουν έρθει ποτέ τα επικουρικά. Αυτό λογικά σημαίνει όταν τελικά έρθουν θα είναι κανα τριχίλιαρο.
Κανονικα, σε οποιαδηποτε οφειλη υπερ του Δημοσιου, θα επρεπε να υπαρχει και ΤΕΛΟΣ ΗΛΙΟΥ/ΘΑΛΑΣΣΑΣ.
Ορισμενοι θεωρουν δεδομενο και απλο να κατοικει κανεις σε εναν τοπο οπου 14μηνες το 12μηνο εχει ηλιο και θαλασσα για οσκαρ...
ΠΛΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ
Ορισμενοι θεωρουν δεδομενο και απλο να κατοικει κανεις σε εναν τοπο οπου 14μηνες το 12μηνο εχει ηλιο και θαλασσα για οσκαρ...
ΠΛΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Κλείδωσε.foscilis έγραψε: 03 Απρ 2019, 10:13 όχι εντάξει εμένα είχε την οφειλή, απλώς δεν είχε το ειδοποιητήριο σαν PDF ούτε το QR Code. Είχε μόνο μήνα και ποσό και προθεσμία 31/3. Μάλλον είναι τα default νούμερα που σου βγάζει από μόνο του το σύστημα λίγο πριν την τελική ανάρτηση των ειδοποιητηρίων. Τώρα έβγαλε και το ειδοποιητήριο, όντως με ημερομηνία 1/4 και προθεσμία μέχρι 8. Το ποσό είνα το ίδιο με αυτό που πλήρωσα οπότε είμαι κομπλέ.
Προαιρετικη.
Δε θα πληρώνουμε εμείς τον ηλιο μίστερ daje για να τον χαίρονται οι ξενοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση