!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έπεσε το δούλεμα της αρκούδας; Είναι ο Γιαννόπουλος λογαριασμός της Βlue Team και όχι άνθρωπος;

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Eίναι ο Γιαννόπουλος ένας λογαριασμός της Ομάδας Αλήθειας;

Nαι είναι ένας συλλογικός λογαριασμός και οι διάφορες ιστορίες περι πραγματικού προσώπου το δούλεμα της αρκούδας
17
50%
Όχι είναι υπαρκτός άνθρωπος λιγάκι ιδρυματικός με το πχόρουμ
17
50%

Σύνολο ψήφων: 34

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Έπεσε το δούλεμα της αρκούδας; Είναι ο Γιαννόπουλος λογαριασμός της Βlue Team και όχι άνθρωπος;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Green Dragon έγραψε: 18 Απρ 2025, 16:46
Beria έγραψε: 18 Απρ 2025, 15:02 Μην χρησιμοποιείς τη λέξη αρκούδα δίπλα στο όνομα του Γιαννόπουλου
Με πρόλαβες :lol:

Στο θέμα μας - ναι, είναι 100% κανονικός λογαριασμός. Αλλιώς δεν θα έκανε 1000 ψεύτικους όταν έφαγε το περμαμπαν για να ξαναμπαίνει. Μόνο εμμονικός με σοβαρά θέματα κάνει κάτι τέτοιο, άρα δεν μπορεί παρά να είναι πρόσωπο.

Αν ειχες παρακολουθησει τα νηματα για τα Τεμπη θα αναρωτιοσουν πως βγαζει ενα μονο ατομο τοση δουλεια, δεν μιλαμε μονο για ποσταρισματα πρωι και βραδυ αλλα και για ωρες που πρεπει να διαβαζει τα παντα για το ζητημα για να μπει να γραψει.

.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Έπεσε το δούλεμα της αρκούδας; Είναι ο Γιαννόπουλος λογαριασμός της Βlue Team και όχι άνθρωπος;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Αρίστος έγραψε: 18 Απρ 2025, 19:52
Green Dragon έγραψε: 18 Απρ 2025, 16:46 Με πρόλαβες :lol:

Στο θέμα μας - ναι, είναι 100% κανονικός λογαριασμός. Αλλιώς δεν θα έκανε 1000 ψεύτικους όταν έφαγε το περμαμπαν για να ξαναμπαίνει. Μόνο εμμονικός με σοβαρά θέματα κάνει κάτι τέτοιο, άρα δεν μπορεί παρά να είναι πρόσωπο.

Αν ειχες παρακολουθησει τα νηματα για τα Τεμπη θα αναρωτιοσουν πως βγαζει ενα μονο ατομο τοση δουλεια, δεν μιλαμε μονο για ποσταρισματα πρωι και βραδυ αλλα και για ωρες που πρεπει να διαβαζει τα παντα για το ζητημα για να μπει να γραψει.

.
Αυτό σημαίνει εμμονικός (πιθανότατα και άεργος).

Αν ήταν ψεύτικος ρε συ ποιός ο λόγος να προσπαθεί έναν χρόνο απεγνωσμένα να ξαναμπεί αντί να φτιάξουν έναν καινούργιο;
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Green Dragon έγραψε: 18 Απρ 2025, 19:56

Αν ήταν ψεύτικος ρε συ ποιός ο λόγος να προσπαθεί έναν χρόνο απεγνωσμένα να ξαναμπεί αντί να φτιάξουν έναν καινούργιο;

Για να σπασουν πλακα με τις αντιδρασεις μας εχουν επινοησει ενα λογαριασμο που δηθεν τσαντιζεται με τους συντονιστες κλπ. :003:

Τεσπα εγω σε συζητηση για τα Τεμπη περυσι ειμαι σιγουρος οτι με αλλο Γιαννοπουλο συζητουσα το πρωι και αλλος Γιαννοπουλος μου απαντουσε το βραδυ. :smt005:

Ο βραδυνος δεν ειχε ιδεα τι συζητουσαμε το πρωι. :102:

.
Crimson_2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Crimson_2 »

Νήμα που αρχιτελειωμενος nolifer αποκαλεί εγκαλεί άλλους για το πόσο χρόνο περνάνε στο πχωρουμ. Επικ.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Crimson_2 έγραψε: 18 Απρ 2025, 20:25 Νήμα που αρχιτελειωμενος nolifer αποκαλεί εγκαλεί άλλους για το πόσο χρόνο περνάνε στο πχωρουμ. Επικ.

Για δες τι μεσο ορο ημερησιων δημοσιευσεων εχω εγω και τι μεσο ορο ο Sea Hawk. :c020:

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Αγις έγραψε: 18 Απρ 2025, 20:14 Ειναι ΘΡΥΛΟΣ

Θεση στο φορουμικο πανθεο. :giggle:

.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

μα είναι θρύλος, την πίεση να μετράει μονο μην τον χάσουμε.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Αρίστος έγραψε: 18 Απρ 2025, 20:26
Crimson_2 έγραψε: 18 Απρ 2025, 20:25 Νήμα που αρχιτελειωμενος nolifer αποκαλεί εγκαλεί άλλους για το πόσο χρόνο περνάνε στο πχωρουμ. Επικ.

Για δες τι μεσο ορο ημερησιων δημοσιευσεων εχω εγω και τι μεσο ορο ο Sea Hawk. :c020:

.
Ναι εσυ είσαι χαλαρός, μονο 22 δημοσιεύσεις την ημέρα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

gassim έγραψε: 18 Απρ 2025, 21:25
Αρίστος έγραψε: 18 Απρ 2025, 20:26

.
Ναι εσυ είσαι χαλαρός, μονο 22 δημοσιεύσεις την ημέρα.

O ΓΓ εχει 50% πανω απο μενα ενω υποτιθεται οτι ειναι γυρω στα 15 χρονια νεοτερος.

.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Αυτός καίει εγκεφαλικές συνάψεις πιθανό να μην είναι ένα άτομο. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό βέβαια γιατί διατηρεί το ίδιο στυλ αλλά υποθέτω δεν θα είναι δύσκολο να διατηρεί το ίδιο στυλ μια ομάδα.
Είναι επίμονος και ακούραστος. :lol:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

καθώς ακουμε τις καμπάνες του επιτάφιου, το νημα αυτό μεγαλώνει και η ιστορία επαναλαμβάνεται. Τον σταυρώνουμε τον γγ πάλι. Ρωτήσαμε το πληθος, ιδρυματικός ή μποτάκι φωναξε. Οι λιγες φωνές που είπαν ψύχραιμα πώς λεει την μία και πραγματική αλήθεια, χάθηκαν στην βοή.

Μας ειχε τρελάνει στο δουλεμα, ειπαμε μέσα μας, για να δικαιολογηθούμε. Αυτος και οι αλλοι της ομάδας, εχουν απο παλιά το ψεμα δευτερη φύση, ψαρια λέγανε έπεσαν απο τον ουρανό, άνοιξε η θάλασσα να περάσουν, έρχεται ανάπτυξη, η σιλικόνη εκανε πυρόσφαιρα.

Ποιος δουλεύει ποιόν όμως στα αλήθεια; Αφού την Κυριακή θα αναστηθεί, το έχουμε παίξει τόσες φορες.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Antares έγραψε: 18 Απρ 2025, 21:54 Αυτός καίει εγκεφαλικές συνάψεις πιθανό να μην είναι ένα άτομο. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό βέβαια γιατί διατηρεί το ίδιο στυλ αλλά υποθέτω δεν θα είναι δύσκολο να διατηρεί το ίδιο στυλ μια ομάδα.
Είναι επίμονος και ακούραστος. :lol:
Δεν γίνεται. Δεν μπορείς να μιμηθείς αποτελεσματικά τέτοια διαταραχή. Εδώ δεν μπορείς να μιμηθείς κάποιον κοινότυπο παρά μόνο για λίγο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”