Λευκός Λύκος έγραψε: 09 Απρ 2025, 20:43
Όχι φυσιολογικό είναι.
Χθες έφαγα από εκεί.
Επίσης πολύ τίμιος και νόστιμος ψητοπωλείο ο Κώστας στην Τούμπα. Ωραίος ο γύρος του. Δεν είχα ποτέ καούρα.
Kωστα τρωω δεκαετιες αν και ο γυρος του δεν με ενθουσιαζει τον βρισκω στεγνο.
Απο τουμπα εγω τα τελευταια χρονια παραγγελνω απο Πετριδη γιατι παραγγελνεις και σε 5 λεπτα τρως
Τωρα με κατι Volt και αλλες παρομοιες μαλακιες δεν ξερω αν αλλαξε αυτο γιατι ειμαι σε φαση γραμμωσης
nyxtovios έγραψε: 10 Απρ 2025, 10:29
Τι καντίνα ρε μλκς;
Έλεος, τι πλεμπαίοι είστε;
Έφαγα πρόσφατα σε ένα εστιατόριο κοντά στο μέγαρο μουσικής.
Πλήρωσα πολλά, αλλά ήταν τέλειο
Λευκός Λύκος έγραψε: 08 Απρ 2025, 22:02
Λοιπόν, ανοίγω το συγκεκριμένο νήμα,μιας και είμαι λάτρης του "βρώμικου",της καντίνας,της ταβέρνας, γενικά του φαγητού.
Βάλτε τις προτάσεις σας για την Θεσσαλονίκη,μιας και ήμαστε αρκετά άτομα εδώ μέσα.
Καντίνα της Αννούλας. Στον Αη Γιάννη. Πολύ τίμια πανσετα,γενικά νόστιμο σάντουιτς. 4,50€ - 5 € με αλοιφή.
Πανσετακια. Καντίνα από τις 11 μέχρι 3-4 το μεσημέρι,μπροστά από την βελμαρ στην Μουδανίων. Πολύ νόστιμη πανσετα, ψιλή. 3-3,50€
Καντίνα ο Στέλιος στην προέκταση Μακρυγιάννης στην Ηλιούπολη. Ενισχυμένο σάντουιτς σε ότι και να πάρεις. 4-4,50€
Ψητοπωλείο άνω κάτω στον Εύοσμο. Πάρα πολύ δυνατό.
Πανσετα και σουτζουκάκια εξαιρετικές επιλογές. Η κοπανιστη του άλλο επίπεδο
Συνέλληνα λύκε εκ μπουγατσίας σε χαιρετώ αρχαιοελληνικά κρίνοντας απο τις αμφιβόλου ποιότητας τροφές που μασαμπουκώνεις μάλλον είσαι χοντρός
πως έπαιρνες τις κάμψεις υπο τις διαταγές του κάθε λογής νου γου μικού;
nyxtovios έγραψε: 10 Απρ 2025, 10:29
Τι καντίνα ρε μλκς;
Έλεος, τι πλεμπαίοι είστε;
Έφαγα πρόσφατα σε ένα εστιατόριο κοντά στο μέγαρο μουσικής.
Πλήρωσα πολλά, αλλά ήταν τέλειο
Η καντίνα της Αννούλας ρε τύποι, παλαιότερα ήταν κανονική καντίνα, στο πάρκινγκ 100 μέτρα πριν από όπου έχει το κατάστημα τώρα. Το γνωστό πάρκινγκ που κατουράνε οι ταξιτζήδες και παρκάρουν φορτηγά.
Όσο ήταν εκεί πέρα, υπήρχε μια καλτίλα. Τώρα είναι απλά ένα ψητοπωλείο με ειδικότητα στην πανσέτα.
το καλυτεερο σουβλακι που εχω φαει ηταν σε εναν παγκο, ουτε καν καντινα, σε μια παραλληλη της περιφεριακης στην Ανω Ηλιουπολις
ολα τα σιδεραδικα εκει... ενας παγκος με την ψηστρα και μια ομπρελα και ενα βαρελι με αμστεΡ και τσινουλες
σουβλακι και αρτος
τον Μαυρο επισης θυμαμαι αλλα μαλλον ο ΟΠ δε θα ηθελε να τον αναφερει ως ναζιστης που ειναι
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.