!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε ο Βαλ Κιλμερ
Re: Πέθανε ο Βαλ Κιλμερ
θυμάμαι μικρός μου άρεσε να φτιάχνω κάστρα με το κουβαδάκι μου στην άμμο
- koenopoulos
https://www.youtube.com/watch?v=s9QxNwQmfXM
Και φυσικά στο "Γουίλοου, Η Οργή των Θρύλων"
Πόσες φορές και τα δύο...
Και φυσικά στο "Γουίλοου, Η Οργή των Θρύλων"
Πόσες φορές και τα δύο...
Mετριος.Σε 2-3 καλες παραγωγες επαιξε που δεν ηταν πρωταγωνιστης.Σε ταινιες που ειχε τον πρωτο ρολο πατωσε.RIP παντως.
Μπράβο, πολύ καλά έκανες. Το ωραίο θα ήταν και τώρα που μεγάλωσες, να εξακολουθείς να το κάνεις, για να περνάει η ώρα σου δημιουργικά.nowhere έγραψε: 02 Απρ 2025, 13:11 θυμάμαι μικρός μου άρεσε να φτιάχνω κάστρα με το κουβαδάκι μου στην άμμο
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
δεν καταλαβαίνω τι σε ενόχλησε στην άσχετη ανάμνηση μου
Γιατί να με ενοχλήσει; Εγώ επικροτώ τις ωραίες αναμνήσεις.
ο Βαλ Κιλμερ πεθανε, οχι ο ΜπισμπικηςΠασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2025, 13:02 Θυμάμαι έντονα την συναυλία των Ντορς στο Λυκαβηττό το 2004, στις 23 Ιουλίου. Μέχρι πρότινος, για κάποιο λόγο, θεωρούσα πως έγινε έναν χρόνο νωρίτερα. Μέχρι που έψαξα στα κιτάπια μου το εισιτήριο, για να βεβαιωθώ. Τεσπα.
Έλειπε ο Ντένσμορ, ήταν όμως ο Κρίγκερ και ο Μάνζαρεκ. Ο Ίαν Άστμπουρι, αρκετά καλός. Πίσω το βίντεο γουόλ, είχε στιγμές με τον Τζιμ, κάτι που έκανε τον κόσμο να ξεσηκωνεται κάθε φορά. Ήμουν στο μπουλούκι. Ήταν ένας τυπάς απ'την Ξάνθη που μου έλεγε διαρκώς, ''κοπελιά πρόσεχε''. Πατούσαμε ο ένας πάνω στον άλλον. Αλλά καταφέραμε να επιζήσουμε. Άξιζε το πενηντάρι.
Φαντάζομαι τον πανικό που θα γινόταν, αν ήσαν όλοι μαζί. Ποιός Λυκαβηττός, ποιό ΟΑΚΑ...
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Έγραψα οτι ο Βαλ Κίλμερ, έπαιξε γαμάτα τον Τζιμ και στο καπάκι, ήθελα να γράψω μια δική μου ανάμνηση , απ'τους εναπομείναντες Ντορς. Δεν καταλαβαίνω φίλος. Μπορεί όντως να μην τους γουστάρεις, ούτε την ταινία του Στοόουν και μαγκιά σου. Πες την άποψή σου, μέχρις εκεί. Θα την δεχτώ και πάμε παρακάτω.Zundapp έγραψε: 02 Απρ 2025, 14:04ο Βαλ Κιλμερ πεθανε, οχι ο ΜπισμπικηςΠασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2025, 13:02 Θυμάμαι έντονα την συναυλία των Ντορς στο Λυκαβηττό το 2004, στις 23 Ιουλίου. Μέχρι πρότινος, για κάποιο λόγο, θεωρούσα πως έγινε έναν χρόνο νωρίτερα. Μέχρι που έψαξα στα κιτάπια μου το εισιτήριο, για να βεβαιωθώ. Τεσπα.
Έλειπε ο Ντένσμορ, ήταν όμως ο Κρίγκερ και ο Μάνζαρεκ. Ο Ίαν Άστμπουρι, αρκετά καλός. Πίσω το βίντεο γουόλ, είχε στιγμές με τον Τζιμ, κάτι που έκανε τον κόσμο να ξεσηκωνεται κάθε φορά. Ήμουν στο μπουλούκι. Ήταν ένας τυπάς απ'την Ξάνθη που μου έλεγε διαρκώς, ''κοπελιά πρόσεχε''. Πατούσαμε ο ένας πάνω στον άλλον. Αλλά καταφέραμε να επιζήσουμε. Άξιζε το πενηντάρι.
Φαντάζομαι τον πανικό που θα γινόταν, αν ήσαν όλοι μαζί. Ποιός Λυκαβηττός, ποιό ΟΑΚΑ...
Και το Willow....Ερμής έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:14 Σε όλα τα αφιερώματα αναφέρονται το τοπ γκαν και το μπατμαν.
Έδωσε ρέστα ως Μορισον.
Για εμένα απο τις κορυφαίες του στιγμές ήταν το Heat που στάθηκε φοβερά δίπλα στους δύο τιτάνες.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
ο Βαλ Κιλμερ ΔΕΝ επαιζε στους ΝτορςΠασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2025, 14:14Έγραψα οτι ο Βαλ Κίλμερ, έπαιξε γαμάτα τον Τζιμ και στο καπάκι, ήθελα να γράψω μια δική μου ανάμνηση , απ'τους εναπομείναντες Ντορς. Δεν καταλαβαίνω φίλος. Μπορεί όντως να μην τους γουστάρεις, ούτε την ταινία του Στοόουν και μαγκιά σου. Πες την άποψή σου, μέχρις εκεί. Θα την δεχτώ και πάμε παρακάτω.Zundapp έγραψε: 02 Απρ 2025, 14:04ο Βαλ Κιλμερ πεθανε, οχι ο ΜπισμπικηςΠασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2025, 13:02 Θυμάμαι έντονα την συναυλία των Ντορς στο Λυκαβηττό το 2004, στις 23 Ιουλίου. Μέχρι πρότινος, για κάποιο λόγο, θεωρούσα πως έγινε έναν χρόνο νωρίτερα. Μέχρι που έψαξα στα κιτάπια μου το εισιτήριο, για να βεβαιωθώ. Τεσπα.
τυγχανει να τους γουσταρω και να εχω δισκους τους (εσυ οχι)
επισης στο λαιβ ημουν κι εγω αλλα με των 45
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Μη το αναλύεις γιατί μιλάς με πλεριος. Ο πλεριος δε μπορεί να γράψει περισσότερες από 5 λέξεις γιατί το θεωρεί αδυναμία. Προτιμά να μιλά μονολεκτικά η μερικές φορές ακατανόητα.Πασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2025, 14:14Έγραψα οτι ο Βαλ Κίλμερ, έπαιξε γαμάτα τον Τζιμ και στο καπάκι, ήθελα να γράψω μια δική μου ανάμνηση , απ'τους εναπομείναντες Ντορς. Δεν καταλαβαίνω φίλος. Μπορεί όντως να μην τους γουστάρεις, ούτε την ταινία του Στοόουν και μαγκιά σου. Πες την άποψή σου, μέχρις εκεί. Θα την δεχτώ και πάμε παρακάτω.Zundapp έγραψε: 02 Απρ 2025, 14:04ο Βαλ Κιλμερ πεθανε, οχι ο ΜπισμπικηςΠασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2025, 13:02 Θυμάμαι έντονα την συναυλία των Ντορς στο Λυκαβηττό το 2004, στις 23 Ιουλίου. Μέχρι πρότινος, για κάποιο λόγο, θεωρούσα πως έγινε έναν χρόνο νωρίτερα. Μέχρι που έψαξα στα κιτάπια μου το εισιτήριο, για να βεβαιωθώ. Τεσπα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ο Βαλ Κίλμερ, έπαιξε στην ταινία. Είπα οτι ο Ίαν Άστμπουρι είχε τον ρόλο του Μόρισσον στην συναυλία.Zundapp έγραψε: 02 Απρ 2025, 14:35ο Βαλ Κιλμερ ΔΕΝ επαιζε στους ΝτορςΠασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2025, 14:14Έγραψα οτι ο Βαλ Κίλμερ, έπαιξε γαμάτα τον Τζιμ και στο καπάκι, ήθελα να γράψω μια δική μου ανάμνηση , απ'τους εναπομείναντες Ντορς. Δεν καταλαβαίνω φίλος. Μπορεί όντως να μην τους γουστάρεις, ούτε την ταινία του Στοόουν και μαγκιά σου. Πες την άποψή σου, μέχρις εκεί. Θα την δεχτώ και πάμε παρακάτω.
Έχω τα πάντα όλα από δισκογραφία και βιβλιογραφία. Δεν υπάρχει βινύλιο που να έχει ξεφύγει.
Εγώ στο λάιβ πλήρωσα πενηνταρού. Και;
Άστο, έφυγες σβηστός, ειδικά για Ντορς.
Ξέρω. Αλλά οκ.AlienWay έγραψε: 02 Απρ 2025, 14:42Μη το αναλύεις γιατί μιλάς με πλεριος. Ο πλεριος δε μπορεί να γράψει περισσότερες από 5 λέξεις γιατί το θεωρεί αδυναμία. Προτιμά να μιλά μονολεκτικά η μερικές φορές ακατανόητα.Πασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2025, 14:14Έγραψα οτι ο Βαλ Κίλμερ, έπαιξε γαμάτα τον Τζιμ και στο καπάκι, ήθελα να γράψω μια δική μου ανάμνηση , απ'τους εναπομείναντες Ντορς. Δεν καταλαβαίνω φίλος. Μπορεί όντως να μην τους γουστάρεις, ούτε την ταινία του Στοόουν και μαγκιά σου. Πες την άποψή σου, μέχρις εκεί. Θα την δεχτώ και πάμε παρακάτω.
Εγιναν και ινδαλματα της νεολαιας οι περιθωριακοι,οι αλκοολικοι και τα πρεζονια.Για τον Μορισον αυτα.
Πασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2025, 14:45Ο Βαλ Κίλμερ, έπαιξε στην ταινία. Είπα οτι ο Ίαν Άστμπουρι είχε τον ρόλο του Μόρισσον στην συναυλία.Zundapp έγραψε: 02 Απρ 2025, 14:35ο Βαλ Κιλμερ ΔΕΝ επαιζε στους ΝτορςΠασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2025, 14:14
Έγραψα οτι ο Βαλ Κίλμερ, έπαιξε γαμάτα τον Τζιμ και στο καπάκι, ήθελα να γράψω μια δική μου ανάμνηση , απ'τους εναπομείναντες Ντορς. Δεν καταλαβαίνω φίλος. Μπορεί όντως να μην τους γουστάρεις, ούτε την ταινία του Στοόουν και μαγκιά σου. Πες την άποψή σου, μέχρις εκεί. Θα την δεχτώ και πάμε παρακάτω.
Έχω τα πάντα όλα από δισκογραφία και βιβλιογραφία. Δεν υπάρχει βινύλιο που να έχει ξεφύγει.
Εγώ στο λάιβ πλήρωσα πενηνταρού. Και;
Άστο, έφυγες σβηστός, ειδικά για Ντορς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1363 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plebsareneeded
-
- 107 Απαντήσεις