Ή να τρεσάρεις ένα κόψιμο σε μισθούς δημοσίου και συντάξεων 50 δις.Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:16 Και μπράβους, ξέχασες τους μπράβους. Νομίζω θα ήταν αποτελεσματικότερο.
Πως σου φάνηκε;
Ή να τρεσάρεις ένα κόψιμο σε μισθούς δημοσίου και συντάξεων 50 δις.Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:16 Και μπράβους, ξέχασες τους μπράβους. Νομίζω θα ήταν αποτελεσματικότερο.
Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει; Δεν βγάζει.Καπετάν Μιχάλης έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:16Κι εδώ έρχεται το ερώτημα, αν τα κοράκια χρωστούν, ποιος θα τους κυνηγήσει;Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:07fixedΚαπετάν Μιχάλης έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:05 (,,,) Δίνουν τις εισπράξεις σε εξωτερικούς συνεργάτες, γιατί απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται, ειδικά μετά την ενοποίηση των ταμείων. για να ξανακονομήσουν τα κοράκια των εισπρακτικών.![]()
Quis custodiet ipsos custodes?
Ή να αυξηθούν οι συντελεστές φορολογίας στους ΕΕ.Otto Weininger έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:19Ή να τρεσάρεις ένα κόψιμο σε μισθούς δημοσίου και συντάξεων 50 δις.Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:16 Και μπράβους, ξέχασες τους μπράβους. Νομίζω θα ήταν αποτελεσματικότερο.
Πως σου φάνηκε;
Μπορεί να κάνει κατάσχεση σε καταθέσεις που αναγκαστικά όλες οι επιχειρήσεις έχουν, είναι απλούστατο. Αλλά πώς θα πάρουν δουλειές οι εργολάβοι έτσι;foscilis έγραψε: 02 Απρ 2025, 10:45 Πριν 25 χρόνια ο θείος της γυναίκας μου χρώσταγε στο τότε ΤΕΒΕ ή ΙΚΑ ή και στα δύο από μια πιτσαρία που είχε ακόμα πιο πριν με συνέταιρο τη γυναίκα του και για αυτόν τον λόγο κράταγε χαμηλό προφίλ, ούτε τηλέφωνα σήκωνε, ούτε πόρτες άνοιγε, άλλο όνομα έγραφε στο κουδούνι κλπ. Μια μέρα όμως οι μπάτσοι τελικά τον πετυχαίνουν και τον μπουζουριάζουν κι αυτόν και τη γυναίκα (η οποία δεν ήξερε καν ότι ήταν συνέταιρος να σημειώσουμε αλλά τέλος πάντων). Δανείστηκε ο γιος τους από το αφεντικό του, δάνεισε αγύριστα ο πεθερός μου, δάνεισε εξίσου αγύριστα κι ο ξάδερφος της γυναίκας, μαζεύτηκε ένα ποσό δε θυμάμαι πόσο ακριβώς τώρα αλλά όχι παραπάνω από 20.000 με το οποίο τους έβγαλαν από τη φυλακή και δόθηκε προκαταβολή για το διακανονισμό, που στη συνέχεια τον τήρησαν ευλαβικά. Νομίζω ξεχρέωσαν καμιά δεκαριά χρόνια αργότερα. Ήταν σίγουρα μια πάρα πολύ δυσάρεστη και ταπεινωτική κατάσταση, ειδικά για τη γυναικούλα που της ήρθε ο ουρανός σφοντύλι, αλλά στην πολύ τελική ήταν αυτό που ήξερες ότι θα σου συμβεί αν γράψεις στα παπάρια σου ασφαλιστικά χρέη, γι' αυτό άλλωστε κρυβόντουσαν όλοι. Τι στο διάολο άλλαξε σε 25 χρόνια και είναι τόσο δύσκολο για το ελληνικό κράτος να εισπράξει χρέη;
micmic έγραψε: 02 Απρ 2025, 10:15 Μλκ είναι απίστευτο. Βεβαιωμένες οφειλές, ηλεκτρονικά καταγεγραμμένες, χρειάζονται ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ εταιρείες για να εισπραχθούν. Γιατί δεν μπορούν απλά να τα περάσουν στην φορολογική δήλωση ή να βάλουν τους οφειλέτες να κάνουν ηλεκτρονικό διακανονισμό;
Τί άλλο θα ανατεθεί σε ιδιώτες; Η είσπραξη του ΦΠΑ; Η είσπραξη του φόρου εισοδήματος; Η είσπραξη ασφαλιστικών εισφορών; Η είσπραξη τελών κυκλοφορίας;
Τί ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ είναι, απίστευτο...
ισχύειGreen Dragon έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:39 Να πούμε κιόλας ότι τα περισσότερα από αυτά είναι μη εισπράξιμα.
Κομματόσκυλο ή εργολαβόσκυλο;Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:26Ή να αυξηθούν οι συντελεστές φορολογίας στους ΕΕ.Otto Weininger έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:19Ή να τρεσάρεις ένα κόψιμο σε μισθούς δημοσίου και συντάξεων 50 δις.Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:16 Και μπράβους, ξέχασες τους μπράβους. Νομίζω θα ήταν αποτελεσματικότερο.
Πως σου φάνηκε;
Πώς σού φαίνεται;
Ή να λειτουργεί το κράτος όπως πρέπει και οι ανεξόφλητες οφειλές να βεβαιώνονται στην εφορία, λέω εγώ.
Αλλά τότε πώς θα κονόμαγαν τα λαμόγια, οέο;
ΥΓ: Μια (1) φορά να μην υποστηρίξεις τυφλά ακόμα και την πιο προφανή αθλιότητα του γκουβέρνου σου ρε, έλεος, βάλε κάπου ένα όριο στην κομματοσκυλίαση.
Ναι μωρέ, όπως θες πες το, ας το πούμε κομματικό πατριωτισμό για να είμαστε κόσμιοι.Green Dragon έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:41Κομματόσκυλο ή εργολαβόσκυλο;Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:26Ή να αυξηθούν οι συντελεστές φορολογίας στους ΕΕ.Otto Weininger έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:19
Ή να τρεσάρεις ένα κόψιμο σε μισθούς δημοσίου και συντάξεων 50 δις.
Πως σου φάνηκε;
Πώς σού φαίνεται;
Ή να λειτουργεί το κράτος όπως πρέπει και οι ανεξόφλητες οφειλές να βεβαιώνονται στην εφορία, λέω εγώ.
ΥΓ: Μια (1) φορά να μην υποστηρίξεις τυφλά ακόμα και την πιο προφανή αθλιότητα του γκουβέρνου σου ρε, έλεος, βάλε κάπου ένα όριο στην κομματοσκυλίαση.
Δεν γράφουν έτσι τα κομματόσκυλα. Δες π.χ. τον dtri να δεις την διαφορά.
Τυφλή υποστήριξη δίνουν δύο κατηγορίες πολιτών:Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:50Ναι μωρέ, όπως θες πες το, ας το πούμε κομματικό πατριωτισμό για να είμαστε κόσμιοι.Green Dragon έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:41 Κομματόσκυλο ή εργολαβόσκυλο;
Σημασία έχει ότι μερικοί υποστηρίζουν τυφλά, ακόμα κι όταν μιλάμε για προφανείς αθλιότητες.
Αν στα βαλουν στην εφορια τι θα αλλάξει;Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:26Ή να αυξηθούν οι συντελεστές φορολογίας στους ΕΕ.Otto Weininger έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:19Ή να τρεσάρεις ένα κόψιμο σε μισθούς δημοσίου και συντάξεων 50 δις.Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:16 Και μπράβους, ξέχασες τους μπράβους. Νομίζω θα ήταν αποτελεσματικότερο.
Πως σου φάνηκε;
Πώς σού φαίνεται;
Παλι θυμάσαι μαλακίες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:40ισχύειGreen Dragon έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:39 Να πούμε κιόλας ότι τα περισσότερα από αυτά είναι μη εισπράξιμα.
μου θυμίζει τον γαπ που έλεγε το "λεφτά υπάρχουν. υπάρχουν εκατομμύρια, δισεκατομμύρια ανείσπρακτα"
Μεγάλη ιδέα έχεις για την "πλάτη" σου.Green Dragon έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:57Τυφλή υποστήριξη δίνουν δύο κατηγορίες πολιτών:Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:50Ναι μωρέ, όπως θες πες το, ας το πούμε κομματικό πατριωτισμό για να είμαστε κόσμιοι.Green Dragon έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:41 Κομματόσκυλο ή εργολαβόσκυλο;
Σημασία έχει ότι μερικοί υποστηρίζουν τυφλά, ακόμα κι όταν μιλάμε για προφανείς αθλιότητες.
1) Γκάου-μπίου στο μυαλό.
2) Αυτοί που έχουν σοβαρά συμφέροντα.
Οι δεύτεροι μια χαρά καταλαβαίνουν τι είναι σωστό και τι όχι αλλά έχουν έναν ρόλο να παίξουν για να συνεχίσουν να κερδίζουν στις πλάτες μας.
Τι εννοείς τι θ' αλλάξει; Αυτός είναι ο μόνος ενδεδειγμένος τρόπος είσπραξης ανεξόφλητων οφειλών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, όχι να βάζει (με το αζημίωτο) το γκουβέρνο τις αλητήριες εισπρακτικές να κάνουν μπούλινγκ στον κόσμο.Otto Weininger έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:58Αν στα βαλουν στην εφορια τι θα αλλάξει;Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:26Ή να αυξηθούν οι συντελεστές φορολογίας στους ΕΕ.Otto Weininger έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:19
Ή να τρεσάρεις ένα κόψιμο σε μισθούς δημοσίου και συντάξεων 50 δις.
Πως σου φάνηκε;
Πώς σού φαίνεται;