Τυπε ψηφισε καποιον απο τα δεκαδες κομματα της ελλ και μη σπας μπαλες σαν 6χρονο που δεν ξερει πιο παιχνιδι θελει ( η και ολα )Νετο Γκουερινο έγραψε: 27 Μαρ 2025, 16:54Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε αριστεροσυνη μόνο με την ν.δ μπορεί να συγκριθείΝon4me έγραψε: 27 Μαρ 2025, 16:43Ειδες ? επιλογες υπαρχουν . τωρα οι πολιτικες θεσεις της κωλου ειναι για μεμε ( και ιδιο και της ανταρσυα )Νετο Γκουερινο έγραψε: 27 Μαρ 2025, 16:38
Αριστερή είναι
Όχι όσο η ν.δ βέβαια αλλά σε σύγκριση με τη ν.δ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πατριωτικό μέτωπο είναι
οποτε ανταρσυα vs κωλου η ψηφος παει κωλου για τον αντρα τον γυμναστη και τα φουκαργιαρικα φιλαρακια της
για ενα πουκαμισο αδειανο για 10 χηνες το μηνα .
Είπαμε ότι και η ζωή είναι αριστερή αλλά μην το παραγαμησουμε φτάνοντας το στα άκρα
Ούτε ν.δ είναι ούτε ΑΝΤΑΡΣΥΑ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζωη Κωνσταντοπουλου Poll
Re: Ζωη Κωνσταντοπουλου Poll
Δίνω ρε, πως δεν δίνω.Στύξ έγραψε: 27 Μαρ 2025, 16:55
Πες μου τι πίνεις εσύ και δε μας δίνεις.
Δασκάλα ρε χαμένε, μου τα έλεγαν οι άλλες λαρσαίες δασκάλες ,οι οποίες την μπινελίκωναν αβέρτα![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Περιμένω να δει η Νίκη το νήμα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Νετο Γκουερινο
Εσύ που είσαι κατά της οικογενειοκρατίας ψήφισε δαγκωτο ν.δ και άσε τα τυπε και τις περιττές τρελεςΝon4me έγραψε: 27 Μαρ 2025, 16:58Τυπε ψηφισε καποιον απο τα δεκαδες κομματα της ελλ και μη σπας μπαλες σαν 6χρονο που δεν ξερει πιο παιχνιδι θελει ( η και ολα )Νετο Γκουερινο έγραψε: 27 Μαρ 2025, 16:54Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε αριστεροσυνη μόνο με την ν.δ μπορεί να συγκριθείΝon4me έγραψε: 27 Μαρ 2025, 16:43
Ειδες ? επιλογες υπαρχουν . τωρα οι πολιτικες θεσεις της κωλου ειναι για μεμε ( και ιδιο και της ανταρσυα )
οποτε ανταρσυα vs κωλου η ψηφος παει κωλου για τον αντρα τον γυμναστη και τα φουκαργιαρικα φιλαρακια της
για ενα πουκαμισο αδειανο για 10 χηνες το μηνα .
Είπαμε ότι και η ζωή είναι αριστερή αλλά μην το παραγαμησουμε φτάνοντας το στα άκρα
Νετο Γκουερινο έγραψε: 27 Μαρ 2025, 17:10Εσύ που είσαι κατά της οικογενειοκρατίας ψήφισε δαγκωτο ν.δ και άσε τα τυπε και τις περιττές τρελεςΝon4me έγραψε: 27 Μαρ 2025, 16:58Τυπε ψηφισε καποιον απο τα δεκαδες κομματα της ελλ και μη σπας μπαλες σαν 6χρονο που δεν ξερει πιο παιχνιδι θελει ( η και ολα )Νετο Γκουερινο έγραψε: 27 Μαρ 2025, 16:54
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε αριστεροσυνη μόνο με την ν.δ μπορεί να συγκριθεί
Τι ψηφισες στις 2 τελευταιες εκλογες ?
-
Νετο Γκουερινο
Ρε φίλε ψηφίζεις με τα δύο χέρια Μητσοτάκη και το επιχείρημα σου εναντίον της ζωής είναι ότι βολεύει το σόι της
Δηλαδή κάπου έλεος,
Δηλαδή κάπου έλεος,
ήδη στο νέο κύμα δημοσκοπήσεων διαρρέουν πως η ζωίτσα θα έχει πάνω από 20%
Δεν ψηφιζω με τα 2 χερια αλλα απο τοτε που πηγατε να καταστρεψετε τη χωρα . δλδ το 15 . Και το εχω δηλωσει μονος δεν μου το εβγαλαν με ανακριση .Νετο Γκουερινο έγραψε: 27 Μαρ 2025, 17:13 Ρε φίλε ψηφίζεις με τα δύο χέρια Μητσοτάκη και το επιχείρημα σου εναντίον της ζωής είναι ότι βολεύει το σόι της
Δηλαδή κάπου έλεος,
Ρωτησα κατι . θα απαντησεις η μονο να κουνας χερι και να ταμπελιαζεις εισαι ?
ΓΑΛΗ 1.01 δινει τουτο το στοιχημα . τουτο .,
-
Νετο Γκουερινο
Από κει να καταλάβεις πόσο σε κόβειΝon4me έγραψε: 27 Μαρ 2025, 17:17Δεν ψηφιζω με τα 2 χερια αλλα απο τοτε που πηγατε να καταστρεψετε τη χωρα . δλδ το 15 . Και το εχω δηλωσει μονος δεν μου το εβγαλαν με ανακριση .Νετο Γκουερινο έγραψε: 27 Μαρ 2025, 17:13 Ρε φίλε ψηφίζεις με τα δύο χέρια Μητσοτάκη και το επιχείρημα σου εναντίον της ζωής είναι ότι βολεύει το σόι της
Δηλαδή κάπου έλεος,
ΓΑΛΗ 1.01 δινει τουτο το στοιχημα . τουτο .,![]()
Δεν υπάρχει τέταρτος ξάδελφος των Μητσοτάκηδων που δεν έχει βολευτει και εσύ κατηγορείς την ζωή
Είσαι αξιολυπητος, στην πουτσα βέβαια αν δεν ψηφιζες
Όσο για το τι ψήφισα την τελευταία φορά, εθνικό μέτωπο
αναγνωση γνωριζεις η θα παμε σε ζωγραφιες . ? ( εβαλα 2 τις φορες γιατι μια μπορει να ειναι διαμαρτυριας η απλα φιδια )
-
Νετο Γκουερινο
Σιγά να μην σε πω και τι ψήφισα τις προηγούμενες δέκα φορές
Τέλος πάντων για γέλια είσαι
Δεν μπορούσαμε να βγούμε από το ευρώ, αυτό ας το φροντίζαμε πριν μπούμε.Νon4me έγραψε: 27 Μαρ 2025, 17:17Δεν ψηφιζω με τα 2 χερια αλλα απο τοτε που πηγατε να καταστρεψετε τη χωρα . δλδ το 15 . Και το εχω δηλωσει μονος δεν μου το εβγαλαν με ανακριση .Νετο Γκουερινο έγραψε: 27 Μαρ 2025, 17:13 Ρε φίλε ψηφίζεις με τα δύο χέρια Μητσοτάκη και το επιχείρημα σου εναντίον της ζωής είναι ότι βολεύει το σόι της
Δηλαδή κάπου έλεος,
Προφανως και δεν εισαι και πολυ περηφανος για τις επιλογες σου . δικαιωμα σου . δαχτυλο ομως να μη κουνας .Νετο Γκουερινο έγραψε: 27 Μαρ 2025, 17:25 Σιγά να μην σε πω και τι ψήφισα τις προηγούμενες δέκα φορές
Μη το λες σε μενα . στους κλοουν που θα τα σκιζαν ολα μ ενα αρθρο και ενα νομο τα παντα ολα . ο μιχελογιαννακης περναγε παγανα στα σπιτια και ελεγε μη πληρωνετε ενφια ( ψηφιστε εμας που ιθα τον καταργησουμεAnnibas έγραψε: 27 Μαρ 2025, 17:27Δεν μπορούσαμε να βγούμε από το ευρώ, αυτό ας το φροντίζαμε πριν μπούμε.Νon4me έγραψε: 27 Μαρ 2025, 17:17Δεν ψηφιζω με τα 2 χερια αλλα απο τοτε που πηγατε να καταστρεψετε τη χωρα . δλδ το 15 . Και το εχω δηλωσει μονος δεν μου το εβγαλαν με ανακριση .Νετο Γκουερινο έγραψε: 27 Μαρ 2025, 17:13 Ρε φίλε ψηφίζεις με τα δύο χέρια Μητσοτάκη και το επιχείρημα σου εναντίον της ζωής είναι ότι βολεύει το σόι της
Δηλαδή κάπου έλεος,
Καλη ωρα λογω θεματος η ζωη ειναι 100φορες πιο λαικιστρια το 25 απ την ψεξ που θα εκοβε μονη 100 δις το 15 ( και την τρολαρανε τοτε λεγοντας της να κοψει 300 να τελειωνουμε με το χρεος )
Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Ζωή αλλά για αλλαγή νομίσματος δεν είχε πει τίποτα ο Τσίπρας.Νon4me έγραψε: 27 Μαρ 2025, 17:34Μη το λες σε μενα . στους κλοουν που θα τα σκιζαν ολα μ ενα αρθρο και ενα νομο τα παντα ολα . ο μιχελογιαννακης περναγε παγανα στα σπιτια και ελεγε μη πληρωνετε ενφια ( ψηφιστε εμας που ιθα τον καταργησουμεAnnibas έγραψε: 27 Μαρ 2025, 17:27Δεν μπορούσαμε να βγούμε από το ευρώ, αυτό ας το φροντίζαμε πριν μπούμε.Νon4me έγραψε: 27 Μαρ 2025, 17:17
Δεν ψηφιζω με τα 2 χερια αλλα απο τοτε που πηγατε να καταστρεψετε τη χωρα . δλδ το 15 . Και το εχω δηλωσει μονος δεν μου το εβγαλαν με ανακριση .
) ο μικρος του τζεπετο εκανε τον νταβα στα διοδια και η ραχηλ ελεγε πως οι μονομερεις ενεργειες δεν θα εχουν καμια επιπτωση γιατι μπορουμε να κοψουμε μονοι 100 δις κλπ κλπ .
Καλη ωρα λογω θεματος η ζωη ειναι 100φορες πιο λαικιστρια το 25 απ την ψεξ που θα εκοβε μονη 100 δις το 15 ( και την τρολαρανε τοτε λεγοντας της να κοψει 300 να τελειωνουμε με το χρεος )
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 1132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 35 Απαντήσεις