Αν θυμάμαι καλά το Μίλκο το έβγαλε η Δέλτα προς τα τέλη της δεκαετίας του 80. Πριν από αυτό όλα τα σοκολατούχα γάλατα τα λέγαμε καρνέησιον. Βασικά ήταν το μόνο. Κάποια στιγμή βγήκε το γιόκο-τσόκο της Φάγε, και το Ντόλκα της Νεστλέ. Αλλά το Μίλκο τα σάρωσε όλα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
γιατι το λενε Μιλκο?
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Re: γιατι το λενε Μιλκο?
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Η Φαγε ειχε το N'Joy, οταν εγω ημουν τσιπιρικος. Θυμαμαι ηταν τα δυο αντιπαλα στρατοπεδα, μιλκο και ν'τζου.Allah έγραψε: 26 Μαρ 2025, 20:59Αν θυμάμαι καλά το Μίλκο το έβγαλε η Δέλτα προς τα τέλη της δεκαετίας του 80. Πριν από αυτό όλα τα σοκολατούχα γάλατα τα λέγαμε καρνέησιον. Βασικά ήταν το μόνο. Κάποια στιγμή βγήκε το γιόκο-τσόκο της Φάγε, και το Ντόλκα της Νεστλέ. Αλλά το Μίλκο τα σάρωσε όλα.
Οταν ημουν ακομα πιο τσιπιρικος θυμαμαι το καρνέησο με τη Λολα και ακομα περισσοτερο τη σκονη νεσκουικ*, που τη ριχναμε στο γαλα και βαρούσαμε ανακάτεμα.
*υπήρχε και ως hemo. Δεν θυμαμαι ποιο απ'τα δυο κυκλοφόρησε πρωτο.
- Allah
- Επικοινωνία:
Πενηντάρης σαν κι εμένα είσαι, και δε σου φαινότανε...vantono έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:12Η Φαγε ειχε το N'Joy, οταν εγω ημουν τσιπιρικος. Θυμαμαι ηταν τα δυο αντιπαλα στρατοπεδα, μιλκο και ν'τζου.Allah έγραψε: 26 Μαρ 2025, 20:59Αν θυμάμαι καλά το Μίλκο το έβγαλε η Δέλτα προς τα τέλη της δεκαετίας του 80. Πριν από αυτό όλα τα σοκολατούχα γάλατα τα λέγαμε καρνέησιον. Βασικά ήταν το μόνο. Κάποια στιγμή βγήκε το γιόκο-τσόκο της Φάγε, και το Ντόλκα της Νεστλέ. Αλλά το Μίλκο τα σάρωσε όλα.Beria έγραψε: 26 Μαρ 2025, 15:14
Για τον ίδιο λόγο που όλα τα μιας χρήσης στυλό διαρκείας τα λέμε Μπικ
(το μέρος αντί του όλου)
Οταν ημουν ακομα πιο τσιπιρικος θυμαμαι το καρνέησο με τη Λολα και ακομα περισσοτερο τη σκονη νεσκουικ*, που τη ριχναμε στο γαλα και βαρούσαμε ανακάτεμα.
- vantono
35άρης προς 36, απλως εχω μνημονικό δυνατόAllah έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:15Πενηντάρης σαν κι εμένα είσαι, και δε σου φαινότανε...vantono έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:12Η Φαγε ειχε το N'Joy, οταν εγω ημουν τσιπιρικος. Θυμαμαι ηταν τα δυο αντιπαλα στρατοπεδα, μιλκο και ν'τζου.Allah έγραψε: 26 Μαρ 2025, 20:59
Αν θυμάμαι καλά το Μίλκο το έβγαλε η Δέλτα προς τα τέλη της δεκαετίας του 80. Πριν από αυτό όλα τα σοκολατούχα γάλατα τα λέγαμε καρνέησιον. Βασικά ήταν το μόνο. Κάποια στιγμή βγήκε το γιόκο-τσόκο της Φάγε, και το Ντόλκα της Νεστλέ. Αλλά το Μίλκο τα σάρωσε όλα.
- Allah
- Επικοινωνία:
Θυμάσαι και πράγματα που κυκλοφορούσαν πριν γεννηθέις;vantono έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:1735άρης προς 36, απλως εχω μνημονικό δυνατόAllah έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:15Πενηντάρης σαν κι εμένα είσαι, και δε σου φαινότανε...vantono έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:12
Η Φαγε ειχε το N'Joy, οταν εγω ημουν τσιπιρικος. Θυμαμαι ηταν τα δυο αντιπαλα στρατοπεδα, μιλκο και ν'τζου.
*υπήρχε και ως hemo. Δεν θυμαμαι ποιο απ'τα δυο κυκλοφόρησε πρωτο.![]()
- Dwarven Blacksmith
Ποιο από αυτά δεν κυκλοφορούσε τα 90s;
- vantono
Το 1995 εκανε ντεμπουτο το n'joy, μου λεει ο τζιπιτής. Το '85 το μιλκο. Χεμο, νεσκουικ, καρνέησο κτλ, νομιζω ηταν διαχρονικά, πρεπει να ειχαν δεκαετιες πριν στην Ελλαδα,αλλα και η γενια μου και η δικη σου τα προλαβαν ακομα στην ακμη τους. Αρκετά χρονια μετά πρεπει να αρχισαν να χανουν σιγα-σιγα την αιγλη τους.
Ομοιως διαχρονικό εχει παραμείνει και το μιλκο μεχρι σημερα, εξ ου και η απορία του νηματοθετη.
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Γιατί λένε όλες τις κόλες κόκα κόλα; Γιατί λένε όλα τα μπέργκερ χάμπουγκερ;Zundapp έγραψε: 26 Μαρ 2025, 15:13 γιατι? υπαρχουν τοσα σοκολατουχα γαλατα αλλα ολα τα λενε Μιλκο
επιδοτουμενοι?
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ποιο το λενε Μιλκο;
Κακαο το λεει ο κοσμος
Κακαο το λεει ο κοσμος
- Dwarven Blacksmith
Κακάο είναι μόνο η σκόνη, άντε και το ρόφημα που φτιάχνεις μόνος σου.
- vantono
Εγω τα λεω με τις ονομασίες τους παντως. Μιλκο μονο το μιλκο, Κουκάκη, Ροδοπάκι, ΕΒΟΛ κτλ.
Γαμάνε ολα τους. Πρεπει τα τελευταια χρονια να τους ριχνουν και διεγερτικές ουσιες μεσα, γιατι καθε φορά που πινω απο ενα μπουκαλακι κανω σεξαρα.
Γαμάνε ολα τους. Πρεπει τα τελευταια χρονια να τους ριχνουν και διεγερτικές ουσιες μεσα, γιατι καθε φορά που πινω απο ενα μπουκαλακι κανω σεξαρα.
- vantono
"Κακάο" σαν ορισμός καμία σχέση με "σοκολατούχο γαλα" βασικα. Αν αποπειραθείς να πιεις σκετο, καθαρο κακάο ειναι για ξερασμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:37Κακάο είναι μόνο η σκόνη, άντε και το ρόφημα που φτιάχνεις μόνος σου.
- SeaHawk
Εμεις τρωμε μπουγατσα με κακαο εσεις ψαξτε το λεξικο
- Dwarven Blacksmith
Μπουγάτσα με κακάο είναι λογικά με λίγη σκόνη πάνω όπως βάζουν στο φρέντο καπουτσίνο.
- SeaHawk
ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ-CHOCOFULL
Υγιεινό γάλα κακάο, κορυφαίας ποιότητας, χωρίς συντηρητικά, από τη Φάρμα Κουκάκη.

https://www.ab.gr/el/eshop/Galaktokomik ... /p/7147626
Το Γάλα με κακάο ΟΛΥΜΠΟΣ παράγεται από 100% ελληνικό πλήρες γάλα ΟΛΥΜΠΟΣ σε συνδυασμό με απολαυστικό κακάο.

Υγιεινό γάλα κακάο, κορυφαίας ποιότητας, χωρίς συντηρητικά, από τη Φάρμα Κουκάκη.

https://www.ab.gr/el/eshop/Galaktokomik ... /p/7147626
Το Γάλα με κακάο ΟΛΥΜΠΟΣ παράγεται από 100% ελληνικό πλήρες γάλα ΟΛΥΜΠΟΣ σε συνδυασμό με απολαυστικό κακάο.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
-
- 521 Απαντήσεις