Βάλε το άβαταρ του Γιαννόπουλου ή του πίθηκα, αυτομάτως θα σε αντιπαθήσει το μισό φόρουμ.hellegennes έγραψε: 12 Απρ 2018, 00:23 Εγώ διαρκώς προσπαθώ να έχω ενοχλητικά άβαταρ αλλά μέχρι τώρα δεν μου έχει πει κάποιος πως έχει ενοχληθεί.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ενοχλητικά άβαταρ
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Re: Ενοχλητικά άβαταρ
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Ρε συ θυμάμαι τον τύπο που σε ενοχλούσε με τα Νταρναγκέη και τέτοια. Πήγαινε σε άλλο φόρουμ έβαζε το αβατάρ σου και έλεγε για τις ομοφυλοφιλοφιλικές του σχέσεις.
Θυμάσαι;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Μέχρι και πρόφίλ στο φέησμπουκ είχε κάνει.Χαοτικός έγραψε: 12 Απρ 2018, 03:09 Ρε συ θυμάμαι τον τύπο που σε ενοχλούσε με τα Νταρναγκέη και τέτοια. Πήγαινε σε άλλο φόρουμ έβαζε το αβατάρ σου και έλεγε για τις ομοφυλοφιλοφιλικές του σχέσεις.Θυμάσαι;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Αν κρίνω από το δικό σου άβαταρ, πρόκειται καθαρά για θέμα γούστου....
Όσον αφορά το νικ, είναι έτσι όπως πρέπει καθώς δεν έχει καμιά σχέση με την αϋπνία...
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
Να το βρίσκουν ενοχλητικό έχουν δικαιωμα. Να το κοψουν ομως για τους γελοιους λόγους που επικαλέστηκαν, οχι
Ενταξει, η αληθεια ειναι οτι σου τραβαει την προσοχη, αλλα σιγα, δεν το λες ενοχλητικο.
-
[42]
μμμμ.. σε πιστέψαμε τώρα... ψηλομύταIsomnia έγραψε: 12 Απρ 2018, 07:31Αν κρίνω από το δικό σου άβαταρ, πρόκειται καθαρά για θέμα γούστου....
Όσον αφορά το νικ, είναι έτσι όπως πρέπει καθώς δεν έχει καμιά σχέση με την αϋπνία...
υ.γ. μ' αρέσει που απαντάτε σοβαρά στον χαοτικό και στο θέμα.
Are you talking to me?[42] έγραψε: 12 Απρ 2018, 08:03 μμμμ.. σε πιστέψαμε τώρα... ψηλομύτα![]()
υ.γ. μ' αρέσει που απαντάτε σοβαρά στον χαοτικό και στο θέμα.![]()
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
Namrail έγραψε: 12 Απρ 2018, 07:35 Να το βρίσκουν ενοχλητικό έχουν δικαιωμα. Να το κοψουν ομως για τους γελοιους λόγους που επικαλέστηκαν, οχι
Αυτό τους έλεγαν και κάποιοι χρήστες εδώ αλλά ήταν κανόνας και δεν αφήνανε με τίποτα.
https://forum.hellug.gr/
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Νομίζω ότι ένα άβαταρ με κίνηση που εμφανίζεται κάθε τόσο δεν είναι και τόσο ενοχλητικό. Σκέψου όμως να είχαν όλοι ή αρκετοί τέλος πάντων χρήστες παρόμοια; Επίσης υπάρχουν γκιφάκια που διασπούν την προσοχή με ακόμα πιο έντονο τρόπο από το δικό σου. Εν έχεις λοιπόν 5-6 τέτοια αριστερά μαζεμένα ίσως υπάρχει θέμα οπότε τα κόβουν όλα αντί να μπαίνουν στην λογική να σου γράψουν να μην είναι πολύ ενοχλητικό και να πρέπει να γίνεται συζήτηση για το κάθε ένα ξεχωριστά.
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Όχι ρέ Χάος, μια χαρά είναι το άβαταρ σου.Χαοτικός έγραψε: 11 Απρ 2018, 19:55 Παλιά ήμουν σ' ένα φόρουμ που απαγορεύανε τα κινούμενα τζιφάκια επειδή λέει επιβάρυνε την οπτική συγκέντρωση.
Αλλού (όπως εδώ) δεν το σκεφτήκανε. Δεν είχα δώσει σημασία ώσπου μπήκα σε ένα (άλλο επίσης) φόρουμ και σχολίαζαν το άβατάρ μου ως ιδιαιτέρως ενοχλητικό. Ήταν το ίδιο ακριβώς που έχω τώρα.
Το βρίσκετε ενοχλητικό; Καλό θα ήταν να το αλλάξω;
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση