Μπα..Είμαι ατάλαντη.Saturn έγραψε: 23 Μαρ 2025, 15:39 Θεωρείτε οτι έχετε ταλέντα που δεν καταφέρατε να εντοπίσετε ή/και να αναπτύξετε ποτέ και παρέμειναν αναξιοποίητα?
Υπήρξαν εμπόδια ή περιστάσεις στην ζωή σας που σας εμπόδισαν να τα εκμεταλλευτείτε?
Πιστεύετε ότι αυτά τα αδικοχαμένα ταλέντα μπορούν ακόμα να αναδειχθούν ή θα παραμείνουν για πάντα ανεκμετάλλευτα?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΑ
Re: ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΑ
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ατάλαντη ή ...αταλάντη?Πασιφάη έγραψε: 23 Μαρ 2025, 23:32Μπα..Είμαι ατάλαντη.Saturn έγραψε: 23 Μαρ 2025, 15:39 Θεωρείτε οτι έχετε ταλέντα που δεν καταφέρατε να εντοπίσετε ή/και να αναπτύξετε ποτέ και παρέμειναν αναξιοποίητα?
Υπήρξαν εμπόδια ή περιστάσεις στην ζωή σας που σας εμπόδισαν να τα εκμεταλλευτείτε?
Πιστεύετε ότι αυτά τα αδικοχαμένα ταλέντα μπορούν ακόμα να αναδειχθούν ή θα παραμείνουν για πάντα ανεκμετάλλευτα?![]()
student έγραψε: 23 Μαρ 2025, 23:37ατάλαντη ή ...αταλάντη?Πασιφάη έγραψε: 23 Μαρ 2025, 23:32Μπα..Είμαι ατάλαντη.Saturn έγραψε: 23 Μαρ 2025, 15:39 Θεωρείτε οτι έχετε ταλέντα που δεν καταφέρατε να εντοπίσετε ή/και να αναπτύξετε ποτέ και παρέμειναν αναξιοποίητα?
Πιστεύετε ότι αυτά τα αδικοχαμένα ταλέντα μπορούν ακόμα να αναδειχθούν ή θα παραμείνουν για πάντα ανεκμετάλλευτα?![]()
![]()
Λίγοι οι θαρραλέοι και ειλικρινείς σε τούτο το νήμα
Οι υπόλοιποι ψηφίσαμε "δωσαμε και σώσαμε"?

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ξέρω ένα κουμπάκι σου που άμα το πατήσω, θα ξεδιπλωθεί φαρδιά πλατιά ταλεντάρα στα τσιμέντα στα πλακάκιαΠασιφάη έγραψε: 23 Μαρ 2025, 23:32Μπα..Είμαι ατάλαντη.Saturn έγραψε: 23 Μαρ 2025, 15:39 Θεωρείτε οτι έχετε ταλέντα που δεν καταφέρατε να εντοπίσετε ή/και να αναπτύξετε ποτέ και παρέμειναν αναξιοποίητα?
Αλλά, τις τελετυαίες ημέρες επήλθε ησυχία στο πχόρουμ, στρώθηκε και τραπέζι γιορτινό, μην το χαλάσω
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Δεν πατάς μωρ'μάνα μου καλλίτερα, το άλλο κουμπάκι, μπας και επιτέλους μπορέσουμε εδώ μέσα να ξεδιπλώσουμε την ''αταλαντοσύνη''μας;Saturn έγραψε: 24 Μαρ 2025, 08:53Ξέρω ένα κουμπάκι σου που άμα το πατήσω, θα ξεδιπλωθεί φαρδιά πλατιά ταλεντάρα στα τσιμέντα στα πλακάκιαΠασιφάη έγραψε: 23 Μαρ 2025, 23:32Μπα..Είμαι ατάλαντη.Saturn έγραψε: 23 Μαρ 2025, 15:39 Θεωρείτε οτι έχετε ταλέντα που δεν καταφέρατε να εντοπίσετε ή/και να αναπτύξετε ποτέ και παρέμειναν αναξιοποίητα?
Αλλά, τις τελετυαίες ημέρες επήλθε ησυχία στο πχόρουμ, στρώθηκε και τραπέζι γιορτινό, μην το χαλάσω![]()
![]()
![]()
Saturn έγραψε: 24 Μαρ 2025, 08:51 Λίγοι οι θαρραλέοι και ειλικρινείς σε τούτο το νήμα
![]()
Πασιφάη έγραψε: 24 Μαρ 2025, 12:49Δεν πατάς μωρ'μάνα μου καλλίτερα, το άλλο κουμπάκι, μπας και επιτέλους μπορέσουμε εδώ μέσα να ξεδιπλώσουμε την ''αταλαντοσύνη''μας;![]()
![]()
Saturn έγραψε: 24 Μαρ 2025, 13:12Πασιφάη έγραψε: 24 Μαρ 2025, 12:49Δεν πατάς μωρ'μάνα μου καλλίτερα, το άλλο κουμπάκι, μπας και επιτέλους μπορέσουμε εδώ μέσα να ξεδιπλώσουμε την ''αταλαντοσύνη''μας;Saturn έγραψε: 24 Μαρ 2025, 08:53
Ξέρω ένα κουμπάκι σου που άμα το πατήσω, θα ξεδιπλωθεί φαρδιά πλατιά ταλεντάρα στα τσιμέντα στα πλακάκια
Αλλά, τις τελετυαίες ημέρες επήλθε ησυχία στο πχόρουμ, στρώθηκε και τραπέζι γιορτινό, μην το χαλάσω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αναμένω παρασύνθημα
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση