Έχουνε κλείσει προ πολλού, εσύ ο,τι θυμασαι, χαίρεσαι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπάρχει πχορουμικός σεξισμός στα μπαναρίσματα?
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Υπάρχει πχορουμικός σεξισμός στα μπαναρίσματα?
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Σιγά μην ψάχνω όλα τα σκατόψυχα ποστς. Ούτως ή άλλως, δεν έπεσε μπαν σε όσα έχουν καταγραφεί.Πασιφάη έγραψε: 19 Μαρ 2025, 15:51Το έχω γράψει πολλες φορές μωρή ηλίθια. Πάνε στα σκατόψυχα ποστς. Τα έχουμε ξαναπεί. Τι να ρίξω στην τελική; Πάνε να κάνεις καμιά κρυα βουτιά να συνέλθεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2025, 15:47Επιτέλους.Πασιφάη έγραψε: 19 Μαρ 2025, 15:45
Άντε πάλι. Εγώ ενόχλησα τους συντονιστές, διότι είπες σκατόψυχες μαλακίες για την Τζούνο. Έφαγες ένα μηνα εξαιτίας μου και ακόμη κλαψομουνιάζεις; Αφού στο έχω πει πολλάκις, δημόσια.
Α! Κι εγώ υπήρξα, περήφανη μπαναρισμένη για ένα μήνα. Δικαιως εννοείται.![]()
![]()
Το ότι εσύ ενόχλησες τους συντονιστές το ξέρω. Το τι ακριβώς έγραψα στη Τζούνο, που να δικαιολογεί μπαν δεν έμαθα ποτέ. Μια που προσφέρθηκες, ρίχτο.
Ρίχτο λέμε ή βρες το εσύ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε συ χελώνε, τι φάση μάναμ' μου με τα μπαναρίσματα; Σού 'χει μείνει απωθημένο από το παραδίπλα άσυλο ανιάτων; Χαλάρωσε λίγο ρε.
Kauldron έγραψε: 19 Μαρ 2025, 14:19 Θα ήθελα να ρωτήσω πόσα γυναικεία προφίλ έχουν φάει μπάν για εξύβριση κλπ.
Γιατί απ' ό,τι βλέπω, ορισμένες κυρίες (λέμε τώρα), μπορούν να σουλατσάρουν στα νήματα και να βρίζουν απρόκλητα, χωρίς κανένα φόβο μπαναρίσματος.
Τί φάση, τα γυναικεία προφίλ έχουν το ελεύθερο να κάνουν ο,τι θέλουν? Ή τα γυναικεία προφίλ που στηρίζουν συγκεκριμένη πολιτική παράταξη?
Μήπως γιατί είσαστε τζέντελμαν και δεν πατάτε το κουμπί όταν σας βριζοξεχέζει μια γυνή;
Εγώ; Γιατί; Εσύ μανουριαζεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2025, 15:54Σιγά μην ψάχνω όλα τα σκατόψυχα ποστς. Ούτως ή άλλως, δεν έπεσε μπαν σε όσα έχουν καταγραφεί.Πασιφάη έγραψε: 19 Μαρ 2025, 15:51Το έχω γράψει πολλες φορές μωρή ηλίθια. Πάνε στα σκατόψυχα ποστς. Τα έχουμε ξαναπεί. Τι να ρίξω στην τελική; Πάνε να κάνεις καμιά κρυα βουτιά να συνέλθεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2025, 15:47
Επιτέλους.![]()
Το ότι εσύ ενόχλησες τους συντονιστές το ξέρω. Το τι ακριβώς έγραψα στη Τζούνο, που να δικαιολογεί μπαν δεν έμαθα ποτέ. Μια που προσφέρθηκες, ρίχτο.
Ρίχτο λέμε ή βρες το εσύ.
Γιατί κατά τα φαινόμενα, άλλοι κλαψομουνιάζουν συνεχώς για μανούρες και όλως τυχαίως είναι οι ίδιοι που τις τρέφουν στο χαλαρό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κατά τα άλλα, κοκοκο για το "σκατόψυχο" ποστ, άλλη μία φορά. Αναμενόμενο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
καλα η αληθεια ειναι οτι ορισμενοι εχουν ασυλιαΝαύτης έγραψε: 19 Μαρ 2025, 15:54 Ρε συ χελώνε, τι φάση μάναμ' μου με τα μπαναρίσματα; Σού 'χει μείνει απωθημένο από το παραδίπλα άσυλο ανιάτων; Χαλάρωσε λίγο ρε.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Για πε.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Μαρ 2025, 15:58καλα η αληθεια ειναι οτι ορισμενοι εχουν ασυλιαΝαύτης έγραψε: 19 Μαρ 2025, 15:54 Ρε συ χελώνε, τι φάση μάναμ' μου με τα μπαναρίσματα; Σού 'χει μείνει απωθημένο από το παραδίπλα άσυλο ανιάτων; Χαλάρωσε λίγο ρε.![]()
Κάλο στον εγκέφαλο έχουν.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Μαρ 2025, 15:58καλα η αληθεια ειναι οτι ορισμενοι εχουν ασυλιαΝαύτης έγραψε: 19 Μαρ 2025, 15:54 Ρε συ χελώνε, τι φάση μάναμ' μου με τα μπαναρίσματα; Σού 'χει μείνει απωθημένο από το παραδίπλα άσυλο ανιάτων; Χαλάρωσε λίγο ρε.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ποιοί τις θρέφουν; Εσύ ξεκίνησες με το καλησπέρα τα σνιφ κλαψ λυγμ. Μπουχουουου, με μπανάρανε και το βαστάω Μανιάτικο. Άντε απο δω καλή μου γυναίκα.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2025, 15:57 Γιατί κατά τα φαινόμενα, άλλοι κλαψομουνιάζουν συνεχώς για μανούρες και όλως τυχαίως είναι οι ίδιοι που τις τρέφουν στο χαλαρό.
Άστους να εκφραστούν, κανένα πρόβλημα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Μαρ 2025, 15:51 για να ειμαι δικαιος δεν ειναι σωστο αυτο που γινεται στην Γαλη ασχετα αν η αλλη πλευρα με χαρα μου εκανε τα ιδια σε χαμηλοτερη ενταση![]()
Έχουν μεγαλύτερη πλάκα έτσι, οι κλαψομούνηδες μανουριάρηδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τί αναμενόμενο; Εσένα αφορά,αν σε τρώει τοσο, πήγαινε βρες το. Εκεί, χάσκει. Χέστηκα που θα δαπανήσω για σένα παραπάνω λεπτά, ενώ μπορώ κάλλιστα να σε κογιονάρω. Χαμένος χρονος.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2025, 15:57 Κατά τα άλλα, κοκοκο για το "σκατόψυχο" ποστ, άλλη μία φορά. Αναμενόμενο.
Οκ, κι εγώ το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω με όλους τους μανουριάρηδες τρυφερόκωλους. Κογιονάρισμα. Είναι ήδη καταγεγραμμένοι οι επιτρεπόμενοι χαρακτηρισμοί.Πασιφάη έγραψε: 19 Μαρ 2025, 16:05Τί αναμενόμενο; Εσένα αφορά,αν σε τρώει τοσο, πήγαινε βρες το. Εκεί, χάσκει. Χέστηκα που θα δαπανήσω για σένα παραπάνω λεπτά, ενώ μπορώ κάλιστα να σε κογιονάρω. Χαμένος χρονος.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2025, 15:57 Κατά τα άλλα, κοκοκο για το "σκατόψυχο" ποστ, άλλη μία φορά. Αναμενόμενο.
Και το οξυδερκές και αντικειμενικό
Οπότε, πες στον μικρό να σταματήσει τη γκρίνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 19 Μαρ 2025, 16:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-