Α, μάλιστα . Δεν το ήξερα καθότι δεν ασχολούμαι με καλλιτεχνικά και βαρέθηκα να δω το βίντεο .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κόρες του Σκιαδαρέση προσβάλλουν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των Ελληνων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι κόρες του Σκιαδαρέση προσβάλλουν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των Ελληνων
Α, μάλιστα . Δεν το ήξερα καθότι δεν ασχολούμαι με καλλιτεχνικά και βαρέθηκα να δω το βίντεο .
Re: Οι κόρες του Σκιαδαρέση προσβάλλουν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των Ελληνων
Η δεξια σιγουρα προσβαλει τις μουναρες με αυτο το μπλουζακι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
cringe
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Fata_Morgana
Beria έγραψε: 18 Μαρ 2025, 21:33εαστοδιαλο
σκεφτόμουν ότι δεν μπορείς να γράψεις τροτσκιστές σε όλα τα νήματα
μπορείς!
Εγώ την υβριση ιερών περιμένω να ακούσω από το ποντικι
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ένα χιτακι τους είναι Ισόβια Μουναρα.
Γενικά είναι αθυροστομες και αυτοσαρκαστικες με έναν συμπαθητικό τρόπο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Έχει βγάλει τροτσκιστές τους πάντες σε νήματα για
Ποδόσφαιρο
Μαγειρική
Θρησκευτικά
Αρχιτεκτονική
Χημεία
Αρχαιολογία και
Μαθηματικά
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μλκ το βιντεο ξεκιναει με τη φραση "αυτο το τραγουδι το αφιερωνω στη μαμα μου" τι τρολια ειναι αυτα 
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ισχύει, αλλά βλέπεις προσβολή προς τα θεία;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δε ξέρω δεν άντεξα να το δω όλοAitwlos έγραψε: 18 Μαρ 2025, 21:47
Ισχύει, αλλά βλέπεις προσβολή προς τα θεία;
δε με νοιάζει κι όλας να σου πω την αλήθεια
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Στο μεταξύ ξέρεις ποια είναι η μάνα τους?GoBack έγραψε: 18 Μαρ 2025, 21:46 Μλκ το βιντεο ξεκιναει με τη φραση "αυτο το τραγουδι το αφιερωνω στη μαμα μου" τι τρολια ειναι αυτα![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ουτε ποιος ειναι ο σκιαδαρεσης δεν ηξερα μεχρι που το γκουγκλαρα
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Οντως μουναρες τις έκανε, ποιο είναι το πρόβλημα; 
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ωραίο στυλάκι και σαφώς καλύτερο από το να ακούς τραπ ως έφηβος. Αλλά φαίνεται να απευθύνονται αποκλειστικά σε εφηβικό κοινό κι ας πλησιάζουν τα 30 οι ίδιες. Οι στίχοι τους είναι στο φάσμα του εντελώς αδιάφορου για κάποιον που δεν έχει προεφηβικές ανησυχίες για σχέσεις.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση