Θανατηφόρο τροχαίο στη Θηβών: Ελεύθερη η 22χρονη με βραχιολάκι -
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -22hronis/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μεθυσμένη νεάνιδα παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και σκότωσε οδηγό ταξί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μεθυσμένη νεάνιδα παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και σκότωσε οδηγό ταξί
Ευτυχώς που οι νόμοι έγιναν πιο αυστηροί..
Στο κουλισταν επιτρεπεται να περνας το κοκκινο πιωμενος και να σκοτωνεις
Αυτον τον ψυχακια ψηφισε ο κοσμος οποτε δεν περιμενα κατι καλυτερο

Αυτον τον ψυχακια ψηφισε ο κοσμος οποτε δεν περιμενα κατι καλυτερο

Αυτό είναι αυτόφωρο και προφυλάκιση κανονικά.Parrot έγραψε: 18 Μαρ 2025, 17:38 Ευτυχώς που οι νόμοι έγιναν πιο αυστηροί..![]()
Θανατηφόρο τροχαίο στη Θηβών: Ελεύθερη η 22χρονη με βραχιολάκι -
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -22hronis/
Το αποτέλεσμα των αιματολογικών εξετάσεων έδειξε ποσοστό 1,29 αλκοόλ/λτ, με το όριο είναι 0,50 γρ./λτ.
Τηρείται ή όχι ο γαμημένος ο νόμος;
Το έχω γράψει πολλές φορές, η οδήγηση μεθυσμένος ΔΕΝ τιμωρείται στην μπουρδελοχώρα. Ούτε καν αν σκοτώσεις άνθρωπο. Τα παραδείγματα πολλά. Τους αφαιρούν το δίπλωμα, τους βάζουν κι ένα γελοίο πρόστιμο και αυτό ήταν.
Αύριο να πάρει αυτοκίνητο και να οδηγήσει πάλι μεθυσμένη Η ΙΔΙΑ και να ξανασκοτώσει άνθρωπο, ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση θα έχει.
Αύριο να πάρει αυτοκίνητο και να οδηγήσει πάλι μεθυσμένη Η ΙΔΙΑ και να ξανασκοτώσει άνθρωπο, ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση θα έχει.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Εντωμεταξυ ποσο μαλακες ειναι αυτοι που πληρωνουν συμβολαια μαφια κλπ
Εδω υπαρχει παραθυρο νομου να σκοτωνεις και να σε αφηνουν ελευθερο
Ουτε στην ουγκαντα αυτα
Εδω υπαρχει παραθυρο νομου να σκοτωνεις και να σε αφηνουν ελευθερο
Ουτε στην ουγκαντα αυτα
Αν ήταν γάτα όμως ο άτυχος μεροκαματιάρης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vardos την 18 Μαρ 2025, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλαδη εσυ πιστευεις ο λογος που οδηγουσε με 100 περνωντας κοκκινο τυφλα στο μεθυσι ηταν οτι δεν ηξερε οτι αυτα ειναι κακα πραγματα και οχι οτι στο μουνι της;Vardos έγραψε: 16 Μαρ 2025, 14:28 Γνωστή μου εδωσε για διπλωμα 10 φορες στην Βρετανία.10 φορες την κοψανε.Της έλεγαν ότι δεν το εχεις με το τιμονι και γενικοτερα με το αυτοκινητο. Ήρθε Ελλαδαρα και το πήρε με την πρώτη.
0,46 πέρυσι Πρωτοχρονιά στη γιορτή μου. Έπρεπε να πάρω ταξί ο μαλάκας, οι συνδαιτημόνες με παρέσυραν.
Με σταμάτησαν σε αλκοτέστ και μου έκοψαν φυσικά τον κώλο. 3 μήνες αφαίρεση διπλώματος + 700 ευρώ πρόστιμο.
Και καλά έκαναν ,το πήρα το μάθημά μου.
Με σταμάτησαν σε αλκοτέστ και μου έκοψαν φυσικά τον κώλο. 3 μήνες αφαίρεση διπλώματος + 700 ευρώ πρόστιμο.
Ταινια αν κατεβασεις "παρανομα" μεγαλυτερο προστιμο τρως
Αυτο ειναι το "κοψιμο κωλου"?
Πάνω από 0,50 όμως θα πήγαινα αυτόφωρο..adon99 έγραψε: 18 Μαρ 2025, 18:01 Ταινια αν κατεβασεις "παρανομα" μεγαλυτερο προστιμο τρως
Κάτι τέτοιο έγινε και με τον οδηγό σχολικού λεωφορείου στην Θεσσαλονίκη. Τον έπιασαν να οδηγάει μεθυσμένος, του αφαίρεσαν το δίπλωμα και του έβαλαν πρόστιμο.Στύξ έγραψε: 18 Μαρ 2025, 17:59 0,46 πέρυσι Πρωτοχρονιά στη γιορτή μου. Έπρεπε να πάρω ταξί ο μαλάκας, οι συνδαιτημόνες με παρέσυραν.
15 μέρες μετά, σε τυχαίο έλεγχο, τον ξαναέπιασαν να οδηγάει σχολικό λεωφορείο μεθυσμένος, αυτή τη φορά χωρίς δίπλωμα.
Φαντάζομαι ότι ακόμα οδηγάει σχολικό λεωφορείο. Μεθυσμένος, φυσικά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Γω πάντως δεν το ξαναέκανα . Μόνο ταξί και αστικό μετέπειτα ...και παντόφλα απ΄τη Στύγαινα.micmic έγραψε: 18 Μαρ 2025, 18:05Κάτι τέτοιο έγινε και με τον οδηγό σχολικού λεωφορείου στην Θεσσαλονίκη. Τον έπιασαν να οδηγάει μεθυσμένος, του αφαίρεσαν το δίπλωμα και του έβαλαν πρόστιμο.Στύξ έγραψε: 18 Μαρ 2025, 17:59 0,46 πέρυσι Πρωτοχρονιά στη γιορτή μου. Έπρεπε να πάρω ταξί ο μαλάκας, οι συνδαιτημόνες με παρέσυραν.
15 μέρες μετά, σε τυχαίο έλεγχο, τον ξαναέπιασαν να οδηγάει σχολικό λεωφορείο μεθυσμένος, αυτή τη φορά χωρίς δίπλωμα.
Φαντάζομαι ότι ακόμα οδηγάει σχολικό λεωφορείο. Μεθυσμένος, φυσικά.
Ξέρουμε την εθνικότητα της ? Μπορεί να μην είναι γνήσια Ελληνίδα αλλά καμιά από αυτές τις Αλβανίδες ή ακόμα χειρότερα, καμιά μουσουλμάνα

Δεν ξέρω αν θυμάστε κι αυτό: Πέντε φορές είχε συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένος ο 46χρονος που παρέσυρε την τριμελή οικογένεια στη Θέρμη.
Ο Φλωρίδης και όλοι οι προηγούμενοι Υπουργοί "Δικαιοσύνης" έπρεπε να σαπίζουν στην φυλακή.
Ο Φλωρίδης και όλοι οι προηγούμενοι Υπουργοί "Δικαιοσύνης" έπρεπε να σαπίζουν στην φυλακή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση