Η νδ είναι απλά το τσιμπούκι του κκε. Δεν είδες πώς διέγραψαν τον Μπογδάνο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα “Τέμπη” της ΕΣΣΔ
Re: Τα “Τέμπη” της ΕΣΣΔ
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Το διάβασες αυτό που ανέβασε το σουργελο; Έχει καμία σχέση με τα Τέμπη γλυκιά μου; Ρωτάω εσένα και όχι όσους τσιμπάνεΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μαρ 2025, 20:53 Όσο για τις αναφορές στο παρελθόν, ορίστε μια ημερομηνία που να είναι αποδεκτή ως παραγραφή παρελθόντων αδικημάτων μη αποδεκτών στην επικαιρότητα.
![]()
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ποιο φάντασμα χαρά μου; Κάτσε σήκω σας έχουν όλους τους εθνοπρεπείς οι κόκκινοι και πορτοκαλί, από το επικό οχι του 15 μέχρι σήμερις για τις βρώμικες δουλειές. Χαρωπές καπελωμένες καθαρίστριες έχετε καταντήσει.
Τώρα εξηγείται και το πορτοκαλί πλεχτό καπελάκι σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το σουργελο είναι δικό σας βρε. Εθνοζαίος. Το αν βάζετε αυτογκόλ είναι δικό σας θέμα. Εγώ σε άλλο πράγμα αναφέρθηκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πάντως, αν δεν ήταν ΕΣΣΔ και άνηκε σε ιδιώτη ο αγωγός, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γινόταν το δυστύχημα, γιατί ο ιδιώτης θα επισκεύαζε την διαρροή αερίου, λόγω χασούρας.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι όμως εκεί (όπως λένε), αύξησαν την παροχή αερίου για να φέρουν την πίεση στο δίκτυο, που έχει πέσει λόγω διαρροής, σε κανονικά επίπεδα.
Οι αναφορές των μηχανοδηγών, για οσμή αερίου όταν περνούσαν από εκείνο το σημείο, γράφτηκαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Ώσπου έγινε το κακό.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι όμως εκεί (όπως λένε), αύξησαν την παροχή αερίου για να φέρουν την πίεση στο δίκτυο, που έχει πέσει λόγω διαρροής, σε κανονικά επίπεδα.
Οι αναφορές των μηχανοδηγών, για οσμή αερίου όταν περνούσαν από εκείνο το σημείο, γράφτηκαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Ώσπου έγινε το κακό.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Θυμίζει κάτι από Τσερνομπίλ ή μου φαίνεται; Και απ´ ό,τι θυμάμαι πασχαλιάτικα είχε σκάσει κι εκείνο το "ατύχημα" και είχαν γεμίσει τα δελτία με κεσεδάκια από φράουλες...vagabondo έγραψε: 15 Μαρ 2025, 21:20 Πάντως, αν δεν ήταν ΕΣΣΔ και άνηκε σε ιδιώτη ο αγωγός, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γινόταν το δυστύχημα, γιατί ο ιδιώτης θα επισκεύαζε την διαρροή αερίου, λόγω χασούρας.
Οι αναφορές των μηχανοδηγών, για οσμή αερίου όταν περνούσαν από εκείνο το σημείο, γράφτηκαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Ώσπου έγινε το κακό.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τα δεξιά κομματόσκυλα έχουν πάθει ταράκουλο και τα έχουν βάλει να δουλεύουν υπερωρίες για τα Τέμπη.Μια λοιδορούν την Καρυστινού.Μια απειλούν με μηνύσεις και εισαγγελείς.Τώρα ψάχνουν και ατυχήματα στην Σοβιετική Ένωση.Έχουμε να δούμε ακόμα πολλά.
Κάποιες φορές το μεροκάματο είναι ντροπή.Βαμμένο με αίμα.
Κάποιες φορές το μεροκάματο είναι ντροπή.Βαμμένο με αίμα.
4 Ιουνίου έγινε το συγκεκριμένο.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μαρ 2025, 21:25Θυμίζει κάτι από Τσερνομπίλ ή μου φαίνεται; Και απ´ ό,τι θυμάμαι πασχαλιάτικα είχε σκάσει κι εκείνο το "ατύχημα" και είχαν γεμίσει τα δελτία με κεσεδάκια από φράουλες...vagabondo έγραψε: 15 Μαρ 2025, 21:20 Πάντως, αν δεν ήταν ΕΣΣΔ και άνηκε σε ιδιώτη ο αγωγός, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γινόταν το δυστύχημα, γιατί ο ιδιώτης θα επισκεύαζε την διαρροή αερίου, λόγω χασούρας.
Οι αναφορές των μηχανοδηγών, για οσμή αερίου όταν περνούσαν από εκείνο το σημείο, γράφτηκαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Ώσπου έγινε το κακό.![]()
Occasio facit furem
ΖΩΗ, ΠΟΥΤΙΝ, ΚΙΜ ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Τον Μπιμπίλα ξέχασες.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ξεφτίλες νεοδημοκράτες, μην ξεχάσετε να ποσταρετε όλη την ιστορία των σιδηροδρομικών ατυχημάτων, από το 1800 μέχρι σήμερα για να ξεπλύνετε την δολοφονία.
Δεν βρέχει, σας χέζουν τα περιστέρια
Στο Τσερνομπιλ αναφέρθηκα, χαρά μου.vagabondo έγραψε: 15 Μαρ 2025, 21:344 Ιουνίου έγινε το συγκεκριμένο.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μαρ 2025, 21:25Θυμίζει κάτι από Τσερνομπίλ ή μου φαίνεται; Και απ´ ό,τι θυμάμαι πασχαλιάτικα είχε σκάσει κι εκείνο το "ατύχημα" και είχαν γεμίσει τα δελτία με κεσεδάκια από φράουλες...vagabondo έγραψε: 15 Μαρ 2025, 21:20 Πάντως, αν δεν ήταν ΕΣΣΔ και άνηκε σε ιδιώτη ο αγωγός, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γινόταν το δυστύχημα, γιατί ο ιδιώτης θα επισκεύαζε την διαρροή αερίου, λόγω χασούρας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άσ´το βρε μπόμπο. Κάποιοι απο σας δεν είστε καν περιστέρια. Οικόσιτα καναρινάκια είστε που την είδατε πτερόσαυροι.Polaris3 έγραψε: 15 Μαρ 2025, 21:52 Ξεφτίλες νεοδημοκράτες, μην ξεχάσετε να ποσταρετε όλη την ιστορία των σιδηροδρομικών ατυχημάτων, από το 1800 μέχρι σήμερα για να ξεπλύνετε την δολοφονία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι λύπη μου, το Τσέρνομπιλ πασχαλιάτικα, αυτό καλοκαιριάτικα.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μαρ 2025, 22:13Στο Τσερνομπιλ αναφέρθηκα, χαρά μου.vagabondo έγραψε: 15 Μαρ 2025, 21:344 Ιουνίου έγινε το συγκεκριμένο.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μαρ 2025, 21:25
Θυμίζει κάτι από Τσερνομπίλ ή μου φαίνεται; Και απ´ ό,τι θυμάμαι πασχαλιάτικα είχε σκάσει κι εκείνο το "ατύχημα" και είχαν γεμίσει τα δελτία με κεσεδάκια από φράουλες...
Εμένα δεν μου θυμίζει κάτι από Τσέρνομπιλ, τι να κάνω τώρα;
Occasio facit furem
- hellegennes
Επίσης δεν υπάρχει κανένας παραλληλισμός με το Τσέρνομπιλ. Το πυρηνικό ατύχημα δεν συνέβη επειδή κάποιοι αδιαφόρησαν για ένα πρόβλημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 1065 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Echelon
-
- 6 Απαντήσεις