Ζερβοκουτάλας είναι ο Άδωνις; Δεν το είχα προσέξει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιδρυτικη διακηρυξη νεας δημοκρατιας. το γελιο της αρκουδας
Re: Ιδρυτικη διακηρυξη νεας δημοκρατιας. το γελιο της αρκουδας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 14 Μαρ 2025, 02:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οτι αξιζει (εκτος του οτι ποναει και ειναι δυσκολοtaxalata xalasa έγραψε: 14 Μαρ 2025, 02:01χρωσταμε...πήζον bot έγραψε: 14 Μαρ 2025, 01:56Χρωστας 400δις. φαε τον χυλοtaxalata xalasa έγραψε: 14 Μαρ 2025, 01:53
μετοχές... θέλω ένγραφο... χρυσόβουλο...να ξερω την αξια του σε χρεη η σε κερδη... να ανεβάσουμε την αξία...
Αυριο μπορει να μην εχει
40 χιλίαρικα εις περίπου...
αν η αξία που έχω σε μετοχές είναι 10 ή 100 ή 1000 φορές επάνω από τα 40 χιλιάρικα, τότε ό,τι ωρα θέλω ξεχρεώνω γω το μερίδιο του χρέους μου ή όχι και να πάν να κουρεύονται τάλλα τα γίδια... κι έχω και τις μετοχές μου για να αυξήσω την αξία τους...
Σιβισιλικια οποιος προλαβε.
Χυλο τωρα
Αντε, τσιμπα και λιγια απ τη μπομποτα μου γιατι σε συμπαθησα
- taxalata xalasa
ελα ρε πηζονα... 40 χιλιάρικα δεν ειναι πολλά... ούτε λίγα... αλλά όλοι έχουν παραπάνω αξία είτε σε σπίτι, είτε σε χωράφια του παππού είτε σε οικεγενειακα κειμηλια για το μουσείο...πήζον bot έγραψε: 14 Μαρ 2025, 02:08Οτι αξιζει (εκτος του οτι ποναει και ειναι δυσκολοtaxalata xalasa έγραψε: 14 Μαρ 2025, 02:01χρωσταμε...
αν η αξία που έχω σε μετοχές είναι 10 ή 100 ή 1000 φορές επάνω από τα 40 χιλιάρικα, τότε ό,τι ωρα θέλω ξεχρεώνω γω το μερίδιο του χρέους μου ή όχι και να πάν να κουρεύονται τάλλα τα γίδια... κι έχω και τις μετοχές μου για να αυξήσω την αξία τους...) το δωκαμε στην σιβισι.
Χυλο τωρα
μην εισαι τσίπης ρε... τραβας την ατυχία πάνω σου...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Τι να πω? Εδω παντως, οσα και να χεις θα συρρικνωνονταιtaxalata xalasa έγραψε: 14 Μαρ 2025, 02:14ελα ρε πηζονα... 40 χιλιάρικα δεν ειναι πολλά... ούτε λίγα... αλλά όλοι έχουν παραπάνω αξία είτε σε σπίτι, είτε σε χωράφια του παππού είτε σε οικεγενειακα κειμηλια για το μουσείο...πήζον bot έγραψε: 14 Μαρ 2025, 02:08Οτι αξιζει (εκτος του οτι ποναει και ειναι δυσκολοtaxalata xalasa έγραψε: 14 Μαρ 2025, 02:01
χρωσταμε...
αν η αξία που έχω σε μετοχές είναι 10 ή 100 ή 1000 φορές επάνω από τα 40 χιλιάρικα, τότε ό,τι ωρα θέλω ξεχρεώνω γω το μερίδιο του χρέους μου ή όχι και να πάν να κουρεύονται τάλλα τα γίδια... κι έχω και τις μετοχές μου για να αυξήσω την αξία τους...) το δωκαμε στην σιβισι.
Χυλο τωρα
Πουλα τα ολα, παρε μετοχες λοκχιντ και πανε ζησε αρχοντας σε τριτοκοσμικη χωρα που δεν θα εμπλακει στον πολεμο
Η κατσε εδω και γινε λαμογιο. Μπες στην νδ. Δεν βλεπεις και τα παιδια εδω μεσα?
- taxalata xalasa
οι νδούλοι ειναι τσίπιδες ρε πήζονα...πήζον bot έγραψε: 14 Μαρ 2025, 02:41Τι να πω? Εδω παντως, οσα και να χεις θα συρρικνωνονταιtaxalata xalasa έγραψε: 14 Μαρ 2025, 02:14ελα ρε πηζονα... 40 χιλιάρικα δεν ειναι πολλά... ούτε λίγα... αλλά όλοι έχουν παραπάνω αξία είτε σε σπίτι, είτε σε χωράφια του παππού είτε σε οικεγενειακα κειμηλια για το μουσείο...πήζον bot έγραψε: 14 Μαρ 2025, 02:08
Οτι αξιζει (εκτος του οτι ποναει και ειναι δυσκολο) το δωκαμε στην σιβισι.
Χυλο τωρα
Πουλα τα ολα, παρε μετοχες λοκχιντ και πανε ζησε αρχοντας σε τριτοκοσμικη χωρα που δεν θα εμπλακει στον πολεμο![]()
Η κατσε εδω και γινε λαμογιο. Μπες στην νδ. Δεν βλεπεις και τα παιδια εδω μεσα?![]()
![]()
200 ευρώ να δωσει ο καθε ψηφοφορος και ξεχρεώνουν τα δανεια του κομματος... αλλά όχι... δεν τα δίνουν... τσιγγουναίοι...
σιχάματα!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 55 Απαντήσεις
- 1285 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 1 Απαντήσεις