!!! DEVELOPMENT MODE !!!
γατοφωτογραφίες μας
Re: γατοφωτογραφίες μας
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ινφοζ που θα σε κανουν να το συμπαθήσεις ακομα περισσότερο: Ειδα κι επαθα για να το βγαλω απο τη μηχανη του αυτοκινητου του παπά της εκκλησίας κοντά στη γειτονια μου, που ειχε χωθεί. Οταν το εβγαλα, αρχισε ο παπάς τα "ειναι ευλογημένο, ο Θεός ηθελε να το σώσει" κτλ.
Ευχαριστώ Πάτερ, όντως ηθελα να το σώσω.
Παραδέχομαι οτι είμαι Θεός όχι μονο του λαηφστάιλ, αλλα γενικώς
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
vantono έγραψε: 13 Μαρ 2025, 14:18ινφοζ που θα σε κανουν να το συμπαθήσεις ακομα περισσότερο: Ειδα κι επαθα για να το βγαλω απο τη μηχανη του αυτοκινητου του παπά της εκκλησίας κοντά στη γειτονια μου, που ειχε χωθεί. Οταν το εβγαλα, αρχισε ο παπάς τα "ειναι ευλογημένο, ο Θεός ηθελε να το σώσει" κτλ.
Ευχαριστώ Πάτερ, όντως ηθελα να το σώσω.
Παραδέχομαι οτι είμαι Θεός όχι μονο του λαηφστάιλ, αλλα γενικώς![]()
Μετά από παράκληση της γυναίκας των Σπηλαίων-που δεν κατέχει τ'αθλημα με τις φωτο- ήτοι την Πασιφάη, αναρτώ τα ζουζούνια της

Σ'ευχαριστώ ρε αγάπη!Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 14:53 Μετά από παράκληση της γυναίκας των Σπηλαίων-που δεν κατέχει τ'αθλημα με τις φωτο- ήτοι την Πασιφάη, αναρτώ τα ζουζούνια της
![]()
Το λοιπόν, μετά τον Τριστάνο, έχουμε την Λούνα, την Φόξι και τέλος τον Φιντέλ.
Υ.γ. Εντελώς των σπηλαίων ρε φίλε. Βαθειά στο λαγούμι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πότε θα μου δώσεις πάλι το Φοξίνι να μιλήσουμε στο τηλ?

Είναι πολύ επικοινωνιακό γατσουλίνι. Σου απαντάει ρε παιδί μου, καλλίτερα κι από άνθρωπος.
Τώρα έχει πέσει τ'ανάσκελο στο κρεββάτι μας.
Το απόγευμα, είναι μια καλή ώρα. Θα σας αφήσω να τα πείτε με την ησυχία σας.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison