ωραια, ας μην πουμε για αυτα. Ας πουμε κατι για τα Τεμπη. Τι φοράς τώρα;ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2025, 17:26Το τί σας ενοχλεί πραγματικά και τί όχι, στο πολιτικό και περιφερειακό πλαίσιο, το έχω αντιληφθεί εδώ και πολύ καιρό... γλυκούλια μου.enaon έγραψε: 06 Μαρ 2025, 16:54κορίτσι μου, διάβασε με καλή θέληση παρακαλώ. Μην παίζουμε σε αυτό το θεμα εμεις αν θες, δεν ειναι τόσο θεωρητικό. Δεν ειναι πολιτικο για εμενα, δεν με νοιαζουν τα 717 και οι συμβάσεις των πολιτικών και τα κοματα, αληθεια, το καταλαβαινω οτι εδώ ζουμε. Προσπαθησε να το δεις ετσι. Με εχει ενοχλησει πολυ ο κρατικός μηχανισμός μετά. Τους εχει τρελάνει στο δουλεμα, δεν λεω για συγκάλυψη μαφιόζων με γνώση τους, πιο ποταπό νομιζω ειναι, να πανε σε εκλογές ηθελαν με μαζεμένο τον τόπο, και δεν εδωσαν προσοχή. Το μετα με εχει ενοχλήσει. Πες τα με τους αλλους αν αλήθεια δεν σε νοιαζει καθόλου, σε παρακαλώ ομως, οχι μαζι για τα Τεμπη.
Και ειλικρινά δεν δίνω πλέον δεκάρα για τα εσώψυχα και εξώψυχα σας.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η πυραμίδα του Μάσλοου και το σεξ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Η πυραμίδα του Μάσλοου και το σεξ.
Εμένα αυτά δεν μου τα λένε δημόσια
Μόνο στα π.μ. μου τα λένε
Μόνο στα π.μ. μου τα λένε
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
πολυ καυτή η συζήτηση για τα Τέμπη.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2025, 19:55Είναι υγρομούνικο το άτιμο, τί να το κάμουμε;
viewtopic.php?f=55&t=60274
Ε, όχι και καυτή βρε καρακαημένο. Εσείς έχετε μπλέξει τις πιπεριές για γεμιστά με τις καυτερές.enaon έγραψε: 06 Μαρ 2025, 20:02πολυ καυτή η συζήτηση για τα Τέμπη.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2025, 19:55Είναι υγρομούνικο το άτιμο, τί να το κάμουμε;
viewtopic.php?f=55&t=60274
Η ελπίδα είναι παγίδα.
καλα ας αφήσουμε τις πιπεριές. Ας πούμε για τα Τεμπη. Τι φοράς τώρα;
Αν περιμένεις να σου πω στολή κυνηγιού, θα απογοητευθείς.enaon έγραψε: 06 Μαρ 2025, 20:10 καλα ας αφήσουμε τις πιπεριές. Ας πούμε για τα Τεμπη. Τι φοράς τώρα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οχι και κυνηγού, είπαμε. Άλλη στολή δεν εχεις;
Μια παιδική Ρομπέν των Δασών, που' χω κρατήσει για βιντάζ ενθύμιο αρχών σέβεντις, σου κάνει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
κατι πιο σοβαρό δεν εχεις; Μια φιλόσοφο, μια συγγραφέα εποχής; Κατι σε αρλεκιν στα αλαμπουρνέζικα; Κατι με ποιότητα και βαθος. Για δες.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
εναον, τα αίματα μάζεψε, πλημμυρίσαμε...
Tελείωσες ή ακόμα?
Αφιερωμένο στα σέξι αγόρια και κορίτσια του αγωνιστικού πχώρου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.