!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εσείς γιατί θα πάτε στην διαδήλωση για τα Τέμπη ?
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Re: Εσείς γιατί θα πάτε στην διαδήλωση για τα Τέμπη ?
Γιατί είστε μπασταρδοι
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Για τους ιδιους λογους θα παμεΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 25 Φεβ 2025, 17:32 Αν τα καταφέρω θα είναι: για τα θύματα, για να περάσει ένα σαφές μήνυμα ώστε να μην υπάρξουν νέα, καθώς και για να κόψω κίνηση, τακτικές και συμπεριφορές εκείνης της μερίδας των ''προοδευτικών'' συμπολιτών μας που πάνω από όλα είναι ''με τον άνθρωπο'' και δεν εκμεταλλεύονται ποτέ τραγωδίες για πολιτικά οφέλη.
Το αν θα με πουν ψέκα, ψηφοφόρο της Κωνσταντοπούλου ή αγοραστή επιστολών του Ιησού δεν με απασχολεί καθόλου, όπως δεν με απασχόλησαν τα αντίστοιχα σχόλια όταν αποφάσισα να κατέβω - τελευταία στιγμή - δύο φορές στο Σύνταγμα για το Σκοπιανό.![]()
Στο προηγούμενο δεν ειχα πάει, μαλιστα. Αλλα η αλητεία καποιων Αδωνοβορίδηδων και λοιπων της κυβερνησης με κατι αισχρές δηλώσεις τους, οπως και η μανία των Γιαννόπουλα/Οττο που εχουν παρει ολα τα τεμπονήματα εργολαβία και ανοιγουν και ενα σωρό δικα τους, με εσπρωξαν στο να παρω την αποφαση να κατεβω
Α, και για να στειλω προχωχιπστεροφωτό μου στη ΓΑΛΗ
Αντε να δούμε και τί θα φορεθεί φέτος την Άνοιξη.vantono έγραψε: 25 Φεβ 2025, 17:49Για τους ιδιους λογους θα παμεΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 25 Φεβ 2025, 17:32 Αν τα καταφέρω θα είναι: για τα θύματα, για να περάσει ένα σαφές μήνυμα ώστε να μην υπάρξουν νέα, καθώς και για να κόψω κίνηση, τακτικές και συμπεριφορές εκείνης της μερίδας των ''προοδευτικών'' συμπολιτών μας που πάνω από όλα είναι ''με τον άνθρωπο'' και δεν εκμεταλλεύονται ποτέ τραγωδίες για πολιτικά οφέλη.
Το αν θα με πουν ψέκα, ψηφοφόρο της Κωνσταντοπούλου ή αγοραστή επιστολών του Ιησού δεν με απασχολεί καθόλου, όπως δεν με απασχόλησαν τα αντίστοιχα σχόλια όταν αποφάσισα να κατέβω - τελευταία στιγμή - δύο φορές στο Σύνταγμα για το Σκοπιανό.![]()
![]()
Στο προηγούμενο δεν ειχα πάει, μαλιστα. Αλλα η αλητεία καποιων Αδωνοβορίδηδων και λοιπων της κυβερνησης με κατι αισχρές δηλώσεις τους, οπως και η μανία των Γιαννόπουλα/Οττο που εχουν παρει ολα τα τεμπονήματα εργολαβία και ανοιγουν και ενα σωρό δικα τους, με εσπρωξαν στο να παρω την αποφαση να κατεβω![]()
Α, και για να στειλω προχωχιπστεροφωτό μου στη ΓΑΛΗ![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
για την επομενη 6ετια θα εχει κουλη παραλαγμενο σε χιπστεροκνιτη .
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 25 Φεβ 2025, 17:32 Αν τα καταφέρω θα είναι: για τα θύματα, για να περάσει ένα σαφές μήνυμα ώστε να μην υπάρξουν νέα, καθώς και για να κόψω κίνηση, τακτικές και συμπεριφορές εκείνης της μερίδας των ''προοδευτικών'' συμπολιτών μας που πάνω από όλα είναι ''με τον άνθρωπο'' και δεν εκμεταλλεύονται ποτέ τραγωδίες για πολιτικά οφέλη.
Γιαυτό θα κατέβω και εγώ.
Και αυτή είναι η πιο λογική προσέγγιση για όλες τις συγκεντρώσεις. Όσοι ψαρώνουν με τους χαρακτηρισμούς που πιθανόν να δεχτούν, αν τους χαρακτηρίσουν έτσι ή αλλιώς οι απ' έξω, είναι ψιλομαλάκες.taliban έγραψε: 25 Φεβ 2025, 18:13Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 25 Φεβ 2025, 17:32 Αν τα καταφέρω θα είναι: για τα θύματα, για να περάσει ένα σαφές μήνυμα ώστε να μην υπάρξουν νέα, καθώς και για να κόψω κίνηση, τακτικές και συμπεριφορές εκείνης της μερίδας των ''προοδευτικών'' συμπολιτών μας που πάνω από όλα είναι ''με τον άνθρωπο'' και δεν εκμεταλλεύονται ποτέ τραγωδίες για πολιτικά οφέλη.
![]()
Γιαυτό θα κατέβω και εγώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
vantono έγραψε: 25 Φεβ 2025, 17:49
Για τους ιδιους λογους θα παμε![]()
Στο προηγούμενο δεν ειχα πάει, μαλιστα. Αλλα η αλητεία καποιων Αδωνοβορίδηδων και λοιπων της κυβερνησης με κατι αισχρές δηλώσεις τους, οπως και η μανία των Γιαννόπουλα/Οττο που εχουν παρει ολα τα τεμπονήματα εργολαβία και ανοιγουν και ενα σωρό δικα τους, με εσπρωξαν στο να παρω την αποφαση να κατεβω![]()
Να πας.
Στα τσακιδια.
Εσύ ποιό παρακρατουλάκι θα είσαι να σε ψάξω?SeaHawk έγραψε: 25 Φεβ 2025, 18:28vantono έγραψε: 25 Φεβ 2025, 17:49
Για τους ιδιους λογους θα παμε![]()
![]()
![]()
Να πας.
Στα τσακιδια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
εγώ θα πάω για να δω να πέφτει ο γκαμπινταλιζμός. Θα είμαι εκεί
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- SeaHawk
Δενε χω παει ποτε σε κανενα συλλαλητηριο η συγκεντρωση στην ζωη μου
Μια φορα εχω παει σε πορεια οταν πηγαμε απο το Χαριλαου στην τουμπα στον τελικο κυπελλου το 2003
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Εγώ θα πάω για να μετρήσει μια κουκίδα παραπάνω ο Ακτινιδιος .
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
ειχες πει οτι με την βαζελα κατεβηκες και μετρησες 33 χιλιαρικα
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- SeaHawk
Δεν πηγα με πορεια βρε βλαξ ουτε εγινε καποια συγκεντρωση
Με το αεροπλανο κατεβηκα
Με το αεροπλανο κατεβηκα
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 1449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 1 Απαντήσεις