ολα τα μωρα στην πιστα .ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Φεβ 2025, 18:07Γουστάρω σίλυ γουόκ των ...μορφωμένων κορασίδων.Niki έγραψε: 24 Φεβ 2025, 18:05Αν εννοείς από πότε να μου προσθέσουν οι συντονιστές το ψεκ άμεσα.Καραμελίτσα έγραψε: 24 Φεβ 2025, 18:02 Από πότε;
Οι νδκράτες είναι παραδοσιακά τα πιο αμόρφωτα και εμμονικά μέλη της ελληνικής κοινωνίας, ο ορισμός του ψεκ.
Αν εννοείς από πότε ο ορισμός του ψεκ είναι παράσημο από τότε που τον χρησιμοποιούν οι ΝΔ για όποιον έχει διαφορετική θέση από το "κωμα"
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
-ψεκ
Re: -ψεκ
Έτσι ακριβώς.Saturn έγραψε: 24 Φεβ 2025, 19:02 Δεν το καταλαβαίνετε ίσως κάποιοι και κάποιοι άλλοι ίσως δεν θέλετε να το καταλάβετε, αλλά η περίοδος του κορωνοιού ήταν σημείο καμπής και μια ωραιότατη εισαγωγική στιγμή οπόταν ξεκίνησαν όλα αυτά τα όμορφα που περιγράφοουμε σήμερα.
Ήταν η περίοδος που άρχισε να ξεκαθαρίζει η ήρα από το στάρι. Και τώρα ανακατεύτηκαν πάλι.
Φτου ξανά κι απ' την αρχή για μία ακόμη μέρα της μαρμότας για όσους έπεσαν από μικρά στη χύτρα της πασοκικής ορθόδοξης μαρμίτας...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είναι τρομερό αυτό που γίνετε.
Μια κυβέρνηση να διαρρέει κάτι μετά να κάνει δημοσκόπηση να παίρνει τα αποτελέσματα να διαρρέει κάτι άλλο και έτσι να κυβερνά.
Η διακυβέρνηση μια χώρας δεν είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι.
Παράδειγμα.
Ο Καραμανλής κέρδισε επικοινωνιακά στην Βούλη με το θέμα ασφάλειας των τρένων.
Πήρε συγχαρητήρια από τους συναδέλφους χειροκροτήθηκε σαν κόκορας έβγαινε στα κανάλια και απολάμβανε τα εύσημα.
Επικοινωνιακά η κυβέρνηση και ο Καραμανλής κέρδισαν.
Αλλά τα τρένα συγκρούστηκαν.
Μια κυβέρνηση να διαρρέει κάτι μετά να κάνει δημοσκόπηση να παίρνει τα αποτελέσματα να διαρρέει κάτι άλλο και έτσι να κυβερνά.
Η διακυβέρνηση μια χώρας δεν είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι.
Παράδειγμα.
Ο Καραμανλής κέρδισε επικοινωνιακά στην Βούλη με το θέμα ασφάλειας των τρένων.
Πήρε συγχαρητήρια από τους συναδέλφους χειροκροτήθηκε σαν κόκορας έβγαινε στα κανάλια και απολάμβανε τα εύσημα.
Επικοινωνιακά η κυβέρνηση και ο Καραμανλής κέρδισαν.
Αλλά τα τρένα συγκρούστηκαν.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Ορίστε νίκη, αυτό είναι ψεκ.Saturn έγραψε: 24 Φεβ 2025, 19:02 Δεν το καταλαβαίνετε ίσως κάποιοι και κάποιοι άλλοι ίσως δεν θέλετε να το καταλάβετε, αλλά η περίοδος του κορωνοιού ήταν σημείο καμπής και μια ωραιότατη εισαγωγική στιγμή οπόταν ξεκίνησαν όλα αυτά τα όμορφα που περιγράφοουμε σήμερα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
- Eθνικοκοινωνιστης
Καραμελίτσα έγραψε: 24 Φεβ 2025, 18:02 Από πότε;
Οι νδκράτες είναι παραδοσιακά τα πιο αμόρφωτα και εμμονικά μέλη της ελληνικής κοινωνίας, ο ορισμός του ψεκ.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Οργισμένος
Αρα εισαι χαρντκοουρ νσ.Καραμελίτσα έγραψε: 24 Φεβ 2025, 18:02 Από πότε;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Ποιανού είμαι εγώ πουλεν;Saturn έγραψε: 24 Φεβ 2025, 20:35 Μλκς, εδώ και κάτι μέρες γελάω λίγο
έχει γίνει ο Ασέβαστος το καλύτερο πουλεν σας?![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Tων σιχαμένων νουδουλικών.
Στην καλή περίπτωση, στην κακή βγάζεις και χαρτζηλίκι απ' αυτό, πλεμπαίε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αφού του είπανε εκεί που μεγάλωσε πώς είμαστε υπήκοοιSaturn έγραψε: 24 Φεβ 2025, 18:55 Δεν νομίζω οτι έχει ξανασυμβεί στην Ιστορία, πρωθυπουργός ή οποιοσδήποτε ηγέτης να απευθύνεται στον λαό του με ανάλογες εκφράσεις
Φυσικά στους ορθολογιστές αντι-ψεκ φάνηκε νορμάλ η συμπεριφορά του
Ένας δημοσιογράφος δεν το βρήκε διχαστικό
Καλά οι βουλευτές είναι υπάλληλοι του, άλλη γνώμη σημαίνει απόλυση τους
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είσαι σίγουρος; Γιατί εγώ βλέπω ότι το ψεκ έχει καταντήσει σαν το φασίστας, και τα δύο σημαίνουν 'όποιος έχει διαφορετική άποψη από την δική μας'.Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 18:53 Ψεκ είναι όσοι πιστεύουν σε ανυπόστατες θεωρίες περα από κάθε λογική.
Αν το θεωρείς παράσημο, οκ, όπως νομιζεις.
Ο Ασέβαστος δεν είναι πουλέν κανενός. Λέει την αποψή του ωμά, αλλά στα παπάρια του για τα κόμματα. Τον ξέρω 30 χρόνια και επίτρεψέ μου να εχω καλλίτερη γνώση ΚΑΙ για το ποιόν του ανθρώπου.Saturn έγραψε: 24 Φεβ 2025, 20:35 Μλκς, εδώ και κάτι μέρες γελάω λίγο
έχει γίνει ο Ασέβαστος το καλύτερο πουλεν σας?![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δεν βοηθάτε λίγο να πάρω το παράσημο να έχω την φράση -ψεκ δίπλα από το όνομα μου please.
Βοηθάτε ούλοι.
Μπας και σταματήσει να κυκλοφορεί αυτή η λέξη για όποιον διαφωνεί με θέσεις της ΝΔ.
Βοηθάτε ούλοι.
Μπας και σταματήσει να κυκλοφορεί αυτή η λέξη για όποιον διαφωνεί με θέσεις της ΝΔ.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.