!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τα κοράκια των Τεμπών

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Re: Τα κοράκια των Τεμπών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

marabou έγραψε: 22 Φεβ 2025, 15:58
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 22 Φεβ 2025, 15:52
Saturn έγραψε: 22 Φεβ 2025, 15:11 γιατί να μην το βάλουν το ριμάδι? έτσι, για ξεκάρφωμα στην τελική
Ο ξύσαρχιδισμός είναι το κορυφαίο δόγμα του Ελ δημοσίου
Στρώσε δρόμο μεγάλε να καταλήξουμε στη συμπερασματάρα.
Διαφωνείς;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:31
marabou έγραψε: 22 Φεβ 2025, 15:58
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 22 Φεβ 2025, 15:52
Ο ξύσαρχιδισμός είναι το κορυφαίο δόγμα του Ελ δημοσίου
Στρώσε δρόμο μεγάλε να καταλήξουμε στη συμπερασματάρα.
Διαφωνείς;
Ναι.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Saturn έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:16 από το σημείο που το έβαλα , να πιάσουμε όλη τη συλλογιστική :smt005:

Δε στέκει αυτό που λεει ο Γεωργιάδης. Η τηλεδιοίκηση δεν μπορεί 100% να σου αποτρέψει το ατύχημα, αλλά είναι μία ακόμα δικλείδα ασφαλείας.

Δες όμως από το 18:07 που λέει ότι δέχεται απειλές. Για αυτό μιλάω.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Καλά ναι, σε αυτό το σημείο ο μπαγάσας δίνει ρέστα, το 'χει με την έμμεση επίκληση στο συναίσθημα

Αλλά εγώ είχα κάνει μια άλλη ερώτηση πριν και κάτι μου είχε απαντήσει η Νίκη, και by the way θυμήθηκα το βιντεάκι
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Πρετεντέρης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:27 Οι ευθύνες του Καραμανλή είναι τεράστιες. Δε με ενδιέφερε να επιμείνω στο ποιες είναι αυτές. Η εστίασή μου είναι στα κοράκια.
Όταν είχε γίνει το δυστύχημα είχα γράψει ένα κατεβατό μια σελίδα για τη διαδικασία εκτέλεσης των δημοσίων έργων και πως ένας υπουργός δεν μπορεί να υπερβεί τη διαδικασία αυτή εάν οι μελέτες είναι ελλιπείς αλλά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς και δεν έχω σκοπό πάλι να κάνω το ίδιο.
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αφού ο Σπίρτζης που είναι μηχανικός και τέως πρόεδρος του ΤΕΕ και έχει γνωριμίες με όλους τους εργολάβους δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει τη σύμβαση δεν θα μπορούσε να το κάνει ο Καραμανλής που είναι ένας δικηγόρος.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

για ενα κωλοτραινο να πεσει η κυβερνηση?

:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

πατησιωτης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:37
Πρετεντέρης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:27 Οι ευθύνες του Καραμανλή είναι τεράστιες. Δε με ενδιέφερε να επιμείνω στο ποιες είναι αυτές. Η εστίασή μου είναι στα κοράκια.
Όταν είχε γίνει το δυστύχημα είχα γράψει ένα κατεβατό μια σελίδα για τη διαδικασία εκτέλεσης των δημοσίων έργων και πως ένας υπουργός δεν μπορεί να υπερβεί τη διαδικασία αυτή εάν οι μελέτες είναι ελλιπείς αλλά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς και δεν έχω σκοπό πάλι να κάνω το ίδιο.
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αφού ο Σπίρτζης που είναι μηχανικός και τέως πρόεδρος του ΤΕΕ και έχει γνωριμίες με όλους τους εργολάβους δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει τη σύμβαση δεν θα μπορούσε να το κάνει ο Καραμανλής που είναι ένας δικηγόρος.
Εντάξει, η γραφειοκρατία του Δημοσίου είναι εξωφρενική. Αλλά αυτό που είπε τον βαραίνει. Για μένα, πρέπει ο ίδιος να ζητήσει την άρση ασυλίας του, όταν τεθεί το ζήτημα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:38 για ενα κωλοτραινο να πεσει η κυβερνηση?

Κλαίνε όλοι οι αντικυβερνητικοί για τους νεκρούς; Πλαντάζουν στο κλάμα;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Πρετεντέρης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:44
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:38 για ενα κωλοτραινο να πεσει η κυβερνηση?

παντως οι κυβερνητικοι απο οτι φαινεται οχι σιγουρα :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:45
Πρετεντέρης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:44

παντως οι κυβερνητικοι απο οτι φαινεται οχι σιγουρα :102:
Το ότι δίνεις σκόπιμα ασαφή απάντηση αποδεικνύει ότι και οι δύο συμφωνούμε πως όχι.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Πρετεντέρης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:43
Εντάξει, η γραφειοκρατία του Δημοσίου είναι εξωφρενική. Αλλά αυτό που είπε τον βαραίνει. Για μένα, πρέπει ο ίδιος να ζητήσει την άρση ασυλίας του, όταν τεθεί το ζήτημα.

Εάν τεθεί.Η ΝΔ έχει πει ότι θα ψηφίσει υπέρ προανακριτικής που θα ζητήσει ο ανακριτής και όχι κάποιος άλλος.Οι δηλώσεις πάντως πολιτικών δεν είναι αδικήματα.Αδίκημα θα είναι εάν έχει υπογράψει κάτι επιλήψιμο.Η γραφειοκρατία των δημοσίων έργων έχει σκοπό να μη χρηματίζονται οι υπάλληλοι από τους εργολάβους και παρ όλα αυτά συμβαίνει.Για τον λόγο αυτό για το κάθε τι χρειάζεται αλυσίδα υπογραφών για να προχωρήσει ένα έργο,εάν ο υπουργός σπάσει αυτή την αλυσίδα τότε θα κατηγορηθεί ότι δωροδοκείται από τον εργολάβο.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Μην το λες αυτό. Περισσότεροι διαβάζουν και λιγώτεροι γράφουν. Εγώ το θυμάμαι πάντως, πολύ ενδιαφέρουσα σύνοψη.
Άβαταρ μέλους
BillSeism
Phorum.gr user: ΒΑΣΙΛΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BillSeism »

Τα κοράκια οφείλονται στις πράξεις της κυβέρνησης και τις παλινωδίες από την αρχή. Έναν μήνα μετά ο Μητσοτάκης στη συνέντευξή του έλεγε με βεβαιότητα ότι δεν υπήρχε παράνομο φορτίο κατηγορώντας όσους λένε για ξυλόλιο ως συνωμοσιολόγους. Εδώ ένας σωστός πρωθυπουργός θα κράταγε μια πισινή και μάλιστα να έλεγε αν υπάρχει κάτι τέτοιο θα βρω τους ενόχους και θα πατάξω το λαθρεμπόριο (έστω). Ούτε αυτό δεν είπε. Λες και δεν γίνεται λαθρεμπόριο στον ΟΣΕ.

Πρόσφατα ανέβασα θέμα viewtopic.php?f=29&t=60016 με ρεπορτάζ εφημερίδας για το δυστύχημα στον Μπράλο το 2008 και τα όργια λαθερμπορίου στον ΟΣΕ. Κυβέρνηση η ΝΔ τότε.
Ερώτημα ασχέτως με το αν στην εμπορική των Τεμπών υπήρχε παρανομία ή όχι:
Βάζετε τα χέρια σας στη φωτιά ότι τα τελευταία π.χ. 20 χρόνια δεν γίνεται λαθερμπόριο στον ΟΣΕ; Γίνεται ή όχι;
Πόσες κυβερνήσες πέρασαν από το 2008; Τι έκαναν; Γνώριζαν ή όχι;
Αυτά τα γράφω γιατί η κυβέρνηση συμπεριφέρεται με έναν τρόπο όταν ακούνε για πιθανή ύπαρξη ξυλολίου λες και τους λες ότι η Γη είναι επίπεδη ή κυκλοφορούνε UFO πάνω από την Αττική. Λες και τους τσίμπησε μέλισσα. Που είναι το κακό να λέγανε ναι υπάρχει πιθανότητα και θα τους ΒΡΟΥΜΕ τους λαθρέμπορους όποιοι και αν είναι.
Λες και ο νυν υπουργός Χατζηδάκης που ήταν τότε Υπουργός Μεταφορών που είχε ο ίδιος αποπέμψει υποψήφιο ενορχυστρωτή του κυκλώματος λαθρεμπορίου δεν ξέρει.

Εν τω μεταξύ παίζει να γίνεται όργιο λαθρεμπορίου στον ΟΣΕ από το 2004 (καλά και πιο πριν).

Αυτή η συμπεριφορά είναι που έχει οδηγήσει σε ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ τον κόσμο. Συν όλα τα άλλα με Καραμανλή κλπ..
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Πρετεντέρης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 14:28

Τα κοράκια
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”