Διαφωνείς;marabou έγραψε: 22 Φεβ 2025, 15:58Στρώσε δρόμο μεγάλε να καταλήξουμε στη συμπερασματάρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα κοράκια των Τεμπών
- Λίνο Βεντούρα
Re: Τα κοράκια των Τεμπών
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ναι.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:31Διαφωνείς;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Δε στέκει αυτό που λεει ο Γεωργιάδης. Η τηλεδιοίκηση δεν μπορεί 100% να σου αποτρέψει το ατύχημα, αλλά είναι μία ακόμα δικλείδα ασφαλείας.
Δες όμως από το 18:07 που λέει ότι δέχεται απειλές. Για αυτό μιλάω.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Καλά ναι, σε αυτό το σημείο ο μπαγάσας δίνει ρέστα, το 'χει με την έμμεση επίκληση στο συναίσθημα
Αλλά εγώ είχα κάνει μια άλλη ερώτηση πριν και κάτι μου είχε απαντήσει η Νίκη, και by the way θυμήθηκα το βιντεάκι
Αλλά εγώ είχα κάνει μια άλλη ερώτηση πριν και κάτι μου είχε απαντήσει η Νίκη, και by the way θυμήθηκα το βιντεάκι
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Όταν είχε γίνει το δυστύχημα είχα γράψει ένα κατεβατό μια σελίδα για τη διαδικασία εκτέλεσης των δημοσίων έργων και πως ένας υπουργός δεν μπορεί να υπερβεί τη διαδικασία αυτή εάν οι μελέτες είναι ελλιπείς αλλά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς και δεν έχω σκοπό πάλι να κάνω το ίδιο.Πρετεντέρης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:27 Οι ευθύνες του Καραμανλή είναι τεράστιες. Δε με ενδιέφερε να επιμείνω στο ποιες είναι αυτές. Η εστίασή μου είναι στα κοράκια.
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αφού ο Σπίρτζης που είναι μηχανικός και τέως πρόεδρος του ΤΕΕ και έχει γνωριμίες με όλους τους εργολάβους δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει τη σύμβαση δεν θα μπορούσε να το κάνει ο Καραμανλής που είναι ένας δικηγόρος.
- Eθνικοκοινωνιστης
για ενα κωλοτραινο να πεσει η κυβερνηση?

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Πρετεντέρης
Εντάξει, η γραφειοκρατία του Δημοσίου είναι εξωφρενική. Αλλά αυτό που είπε τον βαραίνει. Για μένα, πρέπει ο ίδιος να ζητήσει την άρση ασυλίας του, όταν τεθεί το ζήτημα.πατησιωτης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:37Όταν είχε γίνει το δυστύχημα είχα γράψει ένα κατεβατό μια σελίδα για τη διαδικασία εκτέλεσης των δημοσίων έργων και πως ένας υπουργός δεν μπορεί να υπερβεί τη διαδικασία αυτή εάν οι μελέτες είναι ελλιπείς αλλά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς και δεν έχω σκοπό πάλι να κάνω το ίδιο.Πρετεντέρης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:27 Οι ευθύνες του Καραμανλή είναι τεράστιες. Δε με ενδιέφερε να επιμείνω στο ποιες είναι αυτές. Η εστίασή μου είναι στα κοράκια.
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αφού ο Σπίρτζης που είναι μηχανικός και τέως πρόεδρος του ΤΕΕ και έχει γνωριμίες με όλους τους εργολάβους δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει τη σύμβαση δεν θα μπορούσε να το κάνει ο Καραμανλής που είναι ένας δικηγόρος.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Κλαίνε όλοι οι αντικυβερνητικοί για τους νεκρούς; Πλαντάζουν στο κλάμα;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Eθνικοκοινωνιστης
παντως οι κυβερνητικοι απο οτι φαινεται οχι σιγουραΠρετεντέρης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:44Κλαίνε όλοι οι αντικυβερνητικοί για τους νεκρούς; Πλαντάζουν στο κλάμα;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Πρετεντέρης
Το ότι δίνεις σκόπιμα ασαφή απάντηση αποδεικνύει ότι και οι δύο συμφωνούμε πως όχι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:45παντως οι κυβερνητικοι απο οτι φαινεται οχι σιγουραΠρετεντέρης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:44Κλαίνε όλοι οι αντικυβερνητικοί για τους νεκρούς; Πλαντάζουν στο κλάμα;![]()
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Πρετεντέρης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:43Εντάξει, η γραφειοκρατία του Δημοσίου είναι εξωφρενική. Αλλά αυτό που είπε τον βαραίνει. Για μένα, πρέπει ο ίδιος να ζητήσει την άρση ασυλίας του, όταν τεθεί το ζήτημα.πατησιωτης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:37Όταν είχε γίνει το δυστύχημα είχα γράψει ένα κατεβατό μια σελίδα για τη διαδικασία εκτέλεσης των δημοσίων έργων και πως ένας υπουργός δεν μπορεί να υπερβεί τη διαδικασία αυτή εάν οι μελέτες είναι ελλιπείς αλλά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς και δεν έχω σκοπό πάλι να κάνω το ίδιο.Πρετεντέρης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:27 Οι ευθύνες του Καραμανλή είναι τεράστιες. Δε με ενδιέφερε να επιμείνω στο ποιες είναι αυτές. Η εστίασή μου είναι στα κοράκια.
Εάν τεθεί.Η ΝΔ έχει πει ότι θα ψηφίσει υπέρ προανακριτικής που θα ζητήσει ο ανακριτής και όχι κάποιος άλλος.Οι δηλώσεις πάντως πολιτικών δεν είναι αδικήματα.Αδίκημα θα είναι εάν έχει υπογράψει κάτι επιλήψιμο.Η γραφειοκρατία των δημοσίων έργων έχει σκοπό να μη χρηματίζονται οι υπάλληλοι από τους εργολάβους και παρ όλα αυτά συμβαίνει.Για τον λόγο αυτό για το κάθε τι χρειάζεται αλυσίδα υπογραφών για να προχωρήσει ένα έργο,εάν ο υπουργός σπάσει αυτή την αλυσίδα τότε θα κατηγορηθεί ότι δωροδοκείται από τον εργολάβο.
Μην το λες αυτό. Περισσότεροι διαβάζουν και λιγώτεροι γράφουν. Εγώ το θυμάμαι πάντως, πολύ ενδιαφέρουσα σύνοψη.πατησιωτης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:37Όταν είχε γίνει το δυστύχημα είχα γράψει ένα κατεβατό μια σελίδα για τη διαδικασία εκτέλεσης των δημοσίων έργων και πως ένας υπουργός δεν μπορεί να υπερβεί τη διαδικασία αυτή εάν οι μελέτες είναι ελλιπείς αλλά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς και δεν έχω σκοπό πάλι να κάνω το ίδιο.Πρετεντέρης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 16:27 Οι ευθύνες του Καραμανλή είναι τεράστιες. Δε με ενδιέφερε να επιμείνω στο ποιες είναι αυτές. Η εστίασή μου είναι στα κοράκια.
Τα κοράκια οφείλονται στις πράξεις της κυβέρνησης και τις παλινωδίες από την αρχή. Έναν μήνα μετά ο Μητσοτάκης στη συνέντευξή του έλεγε με βεβαιότητα ότι δεν υπήρχε παράνομο φορτίο κατηγορώντας όσους λένε για ξυλόλιο ως συνωμοσιολόγους. Εδώ ένας σωστός πρωθυπουργός θα κράταγε μια πισινή και μάλιστα να έλεγε αν υπάρχει κάτι τέτοιο θα βρω τους ενόχους και θα πατάξω το λαθρεμπόριο (έστω). Ούτε αυτό δεν είπε. Λες και δεν γίνεται λαθρεμπόριο στον ΟΣΕ.
Πρόσφατα ανέβασα θέμα viewtopic.php?f=29&t=60016 με ρεπορτάζ εφημερίδας για το δυστύχημα στον Μπράλο το 2008 και τα όργια λαθερμπορίου στον ΟΣΕ. Κυβέρνηση η ΝΔ τότε.
Ερώτημα ασχέτως με το αν στην εμπορική των Τεμπών υπήρχε παρανομία ή όχι:
Βάζετε τα χέρια σας στη φωτιά ότι τα τελευταία π.χ. 20 χρόνια δεν γίνεται λαθερμπόριο στον ΟΣΕ; Γίνεται ή όχι;
Πόσες κυβερνήσες πέρασαν από το 2008; Τι έκαναν; Γνώριζαν ή όχι;
Αυτά τα γράφω γιατί η κυβέρνηση συμπεριφέρεται με έναν τρόπο όταν ακούνε για πιθανή ύπαρξη ξυλολίου λες και τους λες ότι η Γη είναι επίπεδη ή κυκλοφορούνε UFO πάνω από την Αττική. Λες και τους τσίμπησε μέλισσα. Που είναι το κακό να λέγανε ναι υπάρχει πιθανότητα και θα τους ΒΡΟΥΜΕ τους λαθρέμπορους όποιοι και αν είναι.
Λες και ο νυν υπουργός Χατζηδάκης που ήταν τότε Υπουργός Μεταφορών που είχε ο ίδιος αποπέμψει υποψήφιο ενορχυστρωτή του κυκλώματος λαθρεμπορίου δεν ξέρει.
Εν τω μεταξύ παίζει να γίνεται όργιο λαθρεμπορίου στον ΟΣΕ από το 2004 (καλά και πιο πριν).
Αυτή η συμπεριφορά είναι που έχει οδηγήσει σε ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ τον κόσμο. Συν όλα τα άλλα με Καραμανλή κλπ..
Πρόσφατα ανέβασα θέμα viewtopic.php?f=29&t=60016 με ρεπορτάζ εφημερίδας για το δυστύχημα στον Μπράλο το 2008 και τα όργια λαθερμπορίου στον ΟΣΕ. Κυβέρνηση η ΝΔ τότε.
Ερώτημα ασχέτως με το αν στην εμπορική των Τεμπών υπήρχε παρανομία ή όχι:
Βάζετε τα χέρια σας στη φωτιά ότι τα τελευταία π.χ. 20 χρόνια δεν γίνεται λαθερμπόριο στον ΟΣΕ; Γίνεται ή όχι;
Πόσες κυβερνήσες πέρασαν από το 2008; Τι έκαναν; Γνώριζαν ή όχι;
Αυτά τα γράφω γιατί η κυβέρνηση συμπεριφέρεται με έναν τρόπο όταν ακούνε για πιθανή ύπαρξη ξυλολίου λες και τους λες ότι η Γη είναι επίπεδη ή κυκλοφορούνε UFO πάνω από την Αττική. Λες και τους τσίμπησε μέλισσα. Που είναι το κακό να λέγανε ναι υπάρχει πιθανότητα και θα τους ΒΡΟΥΜΕ τους λαθρέμπορους όποιοι και αν είναι.
Λες και ο νυν υπουργός Χατζηδάκης που ήταν τότε Υπουργός Μεταφορών που είχε ο ίδιος αποπέμψει υποψήφιο ενορχυστρωτή του κυκλώματος λαθρεμπορίου δεν ξέρει.
Εν τω μεταξύ παίζει να γίνεται όργιο λαθρεμπορίου στον ΟΣΕ από το 2004 (καλά και πιο πριν).
Αυτή η συμπεριφορά είναι που έχει οδηγήσει σε ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ τον κόσμο. Συν όλα τα άλλα με Καραμανλή κλπ..
- Frappezitis
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 274 Προβολές