!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ουκρανια: Ο Πουτιν θα διακηρυξει την Νικη της Ρωσιας στις 24 Φεβρουαριου

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Ουκρανια: Ο Πουτιν θα διακηρυξει την Νικη της Ρωσιας στις 24 Φεβρουαριου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

:romance-hearteyes:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Δεν ξέρω τι είναι πιο γελοίο. Η διακήρυξη νίκης για έναν πόλεμο που ακόμη δεν έχει κερδηθεί ή το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που διακηρύσσουν την ανικανότητα της Ρωσίας αλλά την ίδια στιγμή είναι πεπεισμένοι πως οι ίδιοι ανίκανοι έχουν φυτέψει δικούς τους ανθρώπους στην Νο. 1 δύναμη του πλανήτη. Μεγάλο δίλημμα.
Άβαταρ μέλους
Iced Earth
Phorum.gr user: Jon Schaffer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Iced Earth »

Να ρίξει και κάνα βαλλιστικό καπνογόνο στην Βαρσοβία για αρχή.
  • ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
    ου κλέψεις
    ου φονεύσεις
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Αλιόσα έγραψε: 21 Φεβ 2025, 21:47 Δεν υπάρχει καμιά Ρωσικη νικη
εσένα;
Το 20% της Ουκρανίας είναι στα χέρια μας, πονάς, πηζεις, πατωνεις;
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

Εμένα μου αρέσει που λένε ότι έπρεπε σε τρεις μέρες να έχει κατακτήσει χώρα ο Πούτιν. Λογική playstation :smt005:
Λες και δεν είχε συμφέρον να το κρατάει τόσα χρόνια για να κερδίζει άλλα.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

marabou έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:49 Εμένα μου αρέσει που λένε ότι έπρεπε σε τρεις μέρες να έχει κατακτήσει χώρα ο Πούτιν. Λογική playstation :smt005:
Ασθενη μνημη εχεις γιατι οταν ξεκινησε την εισβολη, στο Κιεβο εστειλε τις περισσοτερες δυναμεις ο μποτοξακιας και ολα τα φοβερα και τρομερα σπετναζ ξερω εγω ,με σκοπο ενα...μπλιτζριγκ που θα εριχνε την Ουκρανικη κυβερνηση σε χρονο ντε τε.Μεχρι και στολες παρελασεων τους ειχαν δωσει.Εφαγαν ομως μια βοιδοπουτσα μηκους οση τα τακουνια του Ζελενσκαρου.Επισης τοτε δεν ειχαν καμια διεθνη βοηθεια οι Ουκρανοι,μονοι τους τους ξεκωλιασαν τους ΡωσοΜογγολους.Οι Ευρωπαιοι ελεγαν στον Ζελενσκι να σηκωθει να φυγει και να κανει κυβερνηση...βουνου.Αυτα για οσους ονειρευονται ανευ ορων παραδοσεις επειδη το λεει ο πορτοκαλι κλοουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NewModelArmy την 21 Φεβ 2025, 23:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

καλά, δε βγάζεις άκρη, μιλάμε για βαρύ περιστατικό :102:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

NewModelArmy έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:00
marabou έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:49 Εμένα μου αρέσει που λένε ότι έπρεπε σε τρεις μέρες να έχει κατακτήσει χώρα ο Πούτιν. Λογική playstation :smt005:
Ασθενη μνημη εχεις γιατι οταν ξεκινησε την εισβολη, στο Κιεβο εστειλε τις περισσοτερες δυναμεις ο μποτοξακιας και ολα τα φοβερα και τρομερα σπετναζ ξερω εγω ,με σκοπο ενα...μπλιτζριγκ που θα εριχνε την Ουκρανικη κυβερνηση σε χρονο ντε τε.Μεχρι και στολες παρελασεων τους ειχαν δωσει.Εφαγαν ομως μια βοιδοπουτσα μηκους οσο τα τακουνια του Ζελενσκαρου.Επισης τοτε δεν ειχαν καμια διεθνη βοηθεια οι Ουκρανοι,μονοι τους τους ξεκωλιασαν τους ΡωσοΜογγολους.Οι Ευρωπαιοι ελεγαν στον Ζελενσκι να σηκωθει να φυγει και να κανει κυβερνηση...βουνου.Αυτα για οσους ονειρευονται ανευ ορων παραδοσεις επειδη το λεει ο πορτοκαλι κλοουν
γιατι οι Ευρωπαιοι ελεγαν στον Ζελενσκι να φυγει ...? γιατι δεν του ειπαν να καθησει να πολεμησει οπως κανουν τωρα ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

nostromos έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:06
Ασθενη μνημη εχεις γιατι οταν ξεκινησε την εισβολη, στο Κιεβο εστειλε τις περισσοτερες δυναμεις ο μποτοξακιας και ολα τα φοβερα και τρομερα σπετναζ ξερω εγω ,με σκοπο ενα...μπλιτζριγκ που θα εριχνε την Ουκρανικη κυβερνηση σε χρονο ντε τε.Μεχρι και στολες παρελασεων τους ειχαν δωσει.Εφαγαν ομως μια βοιδοπουτσα μηκους οσο τα τακουνια του Ζελενσκαρου.Επισης τοτε δεν ειχαν καμια διεθνη βοηθεια οι Ουκρανοι,μονοι τους τους ξεκωλιασαν τους ΡωσοΜογγολους.Οι Ευρωπαιοι ελεγαν στον Ζελενσκι να σηκωθει να φυγει και να κανει κυβερνηση...βουνου.Αυτα για οσους ονειρευονται ανευ ορων παραδοσεις επειδη το λεει ο πορτοκαλι κλοουν
γιατι οι Ευρωπαιοι ελεγαν στον Ζελενσκι να φυγει ...? γιατι δεν του ειπαν να καθησει να πολεμησει οπως κανουν τωρα ...?
Γιατι ειχαν φαει τον παπα του...Καλεντεριδη και του Μαζη και αυτοι περι αχτυπητης αρκουδας που θα κανει περιπατο σε 3 μερες.Μη νομιζεις οτι ειχαν κανει καμια σοβαρη εκτιμηση της καταστασης.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Ασθενη μνημη εχεις γιατι οταν ξεκινησε την εισβολη, στο Κιεβο εστειλε τις περισσοτερες δυναμεις ο μποτοξακιας και ολα τα φοβερα και τρομερα σπετναζ ξερω εγω ,με σκοπο ενα...μπλιτζριγκ που θα εριχνε την Ουκρανικη κυβερνηση σε χρονο ντε τε.Μεχρι και στολες παρελασεων τους ειχαν δωσει.Εφαγαν ομως μια βοιδοπουτσα μηκους οση τα τακουνια του Ζελενσκαρου.Επισης τοτε δεν ειχαν καμια διεθνη βοηθεια οι Ουκρανοι,μονοι τους τους ξεκωλιασαν τους ΡωσοΜογγολους.Οι Ευρωπαιοι ελεγαν στον Ζελενσκι να σηκωθει να φυγει και να κανει κυβερνηση...βουνου.Αυτα για οσους ονειρευονται ανευ ορων παραδοσεις επειδη το λεει ο πορτοκαλι κλοουν
Ήταν μικρός τότε, μπορεί και αγέννητος...
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

nostromos έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:06
Όλοι πίστευαν ότι η Ρωσία σε πεζικό είναι αχτύπητη και πράγματι θα καταλάβει σε 3 μέρες όλη την Ουκρανία. Η μεγαλύτερη ζημιά που έκανεο καγκεμπίτης στη χώρα του, είναι ότι αποκάλυψε πόσο χάλια είναι οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας και πλέον η χώρα σώζεται από πανωλεθρία μόνο χάρη στα πυρηνικά της. Και κάτι μου λέει ότι δεν είναι μόνο τρέλλες του πορτοκαλί, αλλά ότι το βαθύ κράτος (πού 'σαι Αρίστο) δεν θέλει να εξαντληθεί εντελώς η Ρωσία, λόγω Κίνας που θα επωφεληθεί με κάθε τρόπο. Έχει πάθει ήδη αρκετή ζημιά, γι' αυτό και θα δεχτεί να σταματήσει ο πόλεμος, φτάνει να μπορεί να το πασάρει στους δικούς του ως νίκη.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

ακόμη στο ρεκτιφιέ είναι το γκρόβερ :102:
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

Κατανοώ την ανάγκη σας να συντηρείτε το αφήγημα. Έχουν πέσει επιστήμονες πάνω σε αυτό δεν είναι παίξε γέλασε.
Ονειρευτείτε κι άλλο.

Ακολουθεί η λογική που δεν μπορείτε να έχετε λόγω Xbox πεποιθήσεων

Ο Πούτιν έχει συμφέρον να καθυστερήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία γιατί ο χρόνος δουλεύει υπέρ του σε πολλά επίπεδα.

1 Η Δύση κουράζεται και διχάζεται
Οι ΗΠΑ έχουν εκλογές το 2024 και ο Τραμπ (που είναι πιο σκεπτικός για τη στήριξη στην Ουκρανία) μπορεί να επιστρέψει.
Η Ευρώπη έχει οικονομικά προβλήματα, με χώρες όπως η Γερμανία και η Γαλλία να δυσκολεύονται να στέλνουν όπλα και χρήματα επ’ αόριστον.
Οι πολίτες της Δύσης αρχίζουν να βαριούνται τον πόλεμο και να ζητούν ειρήνη με όρους που μπορεί να ευνοούν τη Ρωσία.
Όσο ο πόλεμος συνεχίζεται, τόσο πιο πιθανό είναι οι Δυτικοί να χαλαρώσουν την υποστήριξή τους στην Ουκρανία.

2 Φθορά της Ουκρανίας
Η Ουκρανία δεν έχει ατελείωτους στρατιώτες και ήδη ζορίζεται να στρατολογήσει νέο κόσμο.
Οι υποδομές της καταστρέφονται, και η οικονομία της εξαρτάται 100% από ξένη βοήθεια.
Αν ο πόλεμος κρατήσει 2-3 ακόμα χρόνια, η Ουκρανία μπορεί να βρεθεί σε σημείο που δεν θα μπορεί να συνεχίσει την αντίσταση.

3 Η Ρωσία μπορεί να αντέξει τον πόλεμο και να τον τροφοδοτεί.
Η Ρωσία προσαρμόζεται και δυναμώνει
Παρά τις κυρώσεις, η ρωσική οικονομία δεν έχει καταρρεύσει.
Έχει βρει νέες αγορές (Κίνα, Ινδία, Ιράν) και συνεχίζει να πουλάει πετρέλαιο και αέριο.

4 Η πίεση στην Ουκρανία να διαπραγματευτεί αυξάνεται
Αν η Ουκρανία δεν παίρνει αρκετή βοήθεια από τη Δύση, θα αναγκαστεί να δεχτεί μια "ειρήνη" με όρους της Ρωσίας. Κι αυτό θα είναι νίκη σε πολιτικό επίπεδο που είναι και το ζητούμενο, παρά σε στρατιωτικό.
Ο Πούτιν θέλει να αναγκάσει την Ουκρανία να δεχτεί απώλεια εδαφών (Ντονμπάς, Κριμαία, Ζαπορίζια κλπ).
Αν ο Ζελένσκι αρνηθεί, ο λαός της Ουκρανίας μπορεί να αρχίσει να τον πιέζει να τελειώσει τον πόλεμο, ακόμα και με απώλειες εδαφών.

Ο Πούτιν ξέρει ότι δεν χρειάζεται να κερδίσει στρατιωτικά, αρκεί να κάνει την Ουκρανία να παραδοθεί από εξάντληση. και να έχει πολιτική υπεροχή.

Πραγματικά όμως, υπήρχε περίπτωση να σκεφτείτε σωστά ενώ είστε δεξιοί;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marabou την 22 Φεβ 2025, 00:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

εσύ τα έγραψες αυτά;
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

marabou έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:24 Κατανοώ την ανάγκη σας να συντηρείτε το αφήγημα. Έχουν πέσει επιστήμονες πάνω σε αυτό δεν είναι παίξε γέλασε.
Ονειρευτείτε κι άλλο.

Ακολουθεί η λογική που δεν μπορείτε να έχετε λόγω Xbox πεποιθήσεων

Ο Πούτιν έχει συμφέρον να καθυστερήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία γιατί ο χρόνος δουλεύει υπέρ του σε πολλά επίπεδα.

1 Η Δύση κουράζεται και διχάζεται
Οι ΗΠΑ έχουν εκλογές το 2024 και ο Τραμπ (που είναι πιο σκεπτικός για τη στήριξη στην Ουκρανία) μπορεί να επιστρέψει.
Η Ευρώπη έχει οικονομικά προβλήματα, με χώρες όπως η Γερμανία και η Γαλλία να δυσκολεύονται να στέλνουν όπλα και χρήματα επ’ αόριστον.
Οι πολίτες της Δύσης αρχίζουν να βαριούνται τον πόλεμο και να ζητούν ειρήνη με όρους που μπορεί να ευνοούν τη Ρωσία.
Όσο ο πόλεμος συνεχίζεται, τόσο πιο πιθανό είναι οι Δυτικοί να χαλαρώσουν την υποστήριξή τους στην Ουκρανία.

2 Φθορά της Ουκρανίας
Η Ουκρανία δεν έχει ατελείωτους στρατιώτες και ήδη ζορίζεται να στρατολογήσει νέο κόσμο.
Οι υποδομές της καταστρέφονται, και η οικονομία της εξαρτάται 100% από ξένη βοήθεια.
Αν ο πόλεμος κρατήσει 2-3 ακόμα χρόνια, η Ουκρανία μπορεί να βρεθεί σε σημείο που δεν θα μπορεί να συνεχίσει την αντίσταση.

3 Η Ρωσία μπορεί να αντέξει τον πόλεμο πιο πολύ από την Ουκρανία.
Η Ρωσία προσαρμόζεται και δυναμώνει
Παρά τις κυρώσεις, η ρωσική οικονομία δεν έχει καταρρεύσει.
Έχει βρει νέες αγορές (Κίνα, Ινδία, Ιράν) και συνεχίζει να πουλάει πετρέλαιο και αέριο.

4 Η πίεση στην Ουκρανία να διαπραγματευτεί αυξάνεται
Αν η Ουκρανία δεν παίρνει αρκετή βοήθεια από τη Δύση, θα αναγκαστεί να δεχτεί μια "ειρήνη" με όρους της Ρωσίας. Κι αυτλο θα ελιναι νίκη σε πολιτικό επίπεδο που είναι και το ζητούμενο, παρά σε ατρατιωτικό.
Ο Πούτιν θέλει να αναγκάσει την Ουκρανία να δεχτεί απώλεια εδαφών (Ντονμπάς, Κριμαία, Ζαπορίζια κλπ).
Αν ο Ζελένσκι αρνηθεί, ο λαός της Ουκρανίας μπορεί να αρχίσει να τον πιέζει να τελειώσει τον πόλεμο, ακόμα και με απώλειες εδαφών.

Ο Πούτιν ξέρει ότι δεν χρειάζεται να κερδίσει στρατιωτικά, αρκεί να κάνει την Ουκρανία να παραδοθεί από εξάντληση. και να έχει πολιτική υπεροχή.

Πραγματικά όμως, υπήρχε περίπτωση να σκεφτείτε σωστά ενώ είστε δεξιοί;
να εισαι σιγουρος οτι και αν του δωσουν θα τρεξει να το παρει ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”