Ναι, Αλλά όχι να λένε οτιδήποτε. Μόνο εύπεπτα και λόου μπάτζετ. Που είναι ένα άρθρο να εμπνεύσει τους Σαλονικιούς να πάνε βόλτα με τα πόδια, να χρησιμοποιήσουν άλλα μέσα, να ενισχύσουν την αξία της υπομονής και επιβεβαιώσουν ότι ήδη έχει γίνει το μετρό και δεν γυρνάμε πίσω. Κοιτάμε μπροστά στην θετικότερη ποιότητα της ζωής μας, ακριβώς επιεδή θα έχουμε μετρό και επειδή θα ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα όπως γίνεται πάντα στην ιστορία.
Να ένα τέτοιο άρθρο θα έφτιαχνα εγώ για να δημοσιεύσω.
Προφανως και πρεπει να σταματαει το τρενο αν εχει προβληματα, ομως ειμαστε στον τεταρτο μηνα λειτουργιας και εχει βγαλει πιο πολλα προβληματα απο το μετρο της Αθηνας τα πρωτα 6-7 χρονια (12-15 αν κανονικοποιησουμε ως προς το μεγεθος του δικτυου).
Αυτο γεννα πολλα ερωτηματα για την ποιοτητα και την ωριμοτητα του εργου, που και τα δυο ειναι ευθυνη της κυβερνησης.
Παιδιά, την άλλη βδομάδα θα ανέβω Σαλόνικα και θα κάνω εκτεταμένη χρήση του μετρό,
θα συναντήσω και την σκοπιανή γυναίκα μου να δω αν θέλει να τα ξαναβρούμε ή έχει πάει με άλλον
Αν είναι ωραία μπορεί να μείνουμε Τσινάρι αλλιώς επιστρέφουμε λεκανοπέδιο ή ο καθένας όπου θέλει...
Το μετρό θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις μου...
Δε μπορώ σε πόλη που έχει μετρό και δεν εξυπηρετεί...
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Λευκός Λύκος έγραψε: 22 Φεβ 2025, 13:10
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τους κομμουνιστές και γενικά όσους κράζουν και σχολιάζουν για το μετρό.
Δεν το θέλετε σαν μέσο μεταφοράς; Ή το πρόβλημα σας είναι ότι δόθηκε στο κοινό,από την ΝΔ; Με τα όποια του προβλήματα.
Αν η ΝΔ κρατούσε τη μπάλα χαμηλά, οι αντιδράσεις θα ήταν μικρότερες. Άρχισαν τα παλαβά για το καλύτερο και πιο υπερσύγχρονο μέτρο του κόσμου, και τελικά ούτε τα εκδοτήρια δε λειτουργούσαν σωστά.
sys3x έγραψε: 22 Φεβ 2025, 15:09
Τι λες μωρέ.
Ήθελα να πω, ποιος τους γαμάει.
Ε εντάξει. Δεν ήταν στα αλήθεια αυτός ο λόγος.
No shit.
Πάντως εάν σε ψήνει έστω και λίγο κάνε το, βασικά οκ, το ψιλοκάνεις ήδη απλά λέω για το συγκεκριμένο θεματάκι πχ.
Δεν το κάνω γιατί εσύ δεν το έχεις ανάγκη. Έχεις θετική σκέψη. Για τους άλλους γιατί να το κάνω. Πιο πολύ του ΚΚΕ είναι που πρέπει να στρωσουν επιχειρηματολογία μια μέρα.
Esperos έγραψε: 22 Φεβ 2025, 15:56
Παιδιά, την άλλη βδομάδα θα ανέβω Σαλόνικα και θα κάνω εκτεταμένη χρήση του μετρό,
θα συναντήσω και την σκοπιανή γυναίκα μου να δω αν θέλει να τα ξαναβρούμε ή έχει πάει με άλλον
Αν είναι ωραία μπορεί να μείνουμε Τσινάρι αλλιώς επιστρέφουμε λεκανοπέδιο ή ο καθένας όπου θέλει...
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Esperos έγραψε: 22 Φεβ 2025, 15:56
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"