!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αγαπάς την Ελλάδα ; Ρουφιανεψε, και με το my street.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Re: Αγαπάς την Ελλάδα ; Ρουφιανεψε, και με το my street.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Green Dragon έγραψε: 20 Φεβ 2025, 11:43 Εγώ θέλω να επεκταθεί και σε άλλα πράγματα, να καταγγέλεις τον μαλάκα που ξυρίζει το δέντρο που του κόβει την θέα, τον πούστη που τροποποιεί αυθαίρετα το πεζοδρόμιο για να κάνει την δουλειά του, τον μπινέ που νομίζει ότι η θέση έξω από το σπίτι του του ανήκει και βάζει μπιτόνια και παπάρια για να την κρατά για την πάρτη του κλπ κλπ κλπ.

Γαμήστε τους κάγκουρες σε κάθε γειτονιά!
Έτσι
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Φεβ 2025, 11:40 Το θέμα είναι πως όσοι κράζουν, πάνε μετά και κάθονται. Εγώ δε έχω θέμα αν είναι μεγάλο το πεζοδρόμιο, να περνανε οι πεζοί και να κάθεσαι για καφέ. Όλοι το κάνουμε άλλωστε. Το θέμα είναι σε κάτι τύπου Κολωνάκι,Πετράλωνα, Παγκράτι, κλπ, που είναι κάτι πεζοδρόμια του κώλου, και έχει βάλει ο άλλος καρέκλες. Εκεί μόνο φαπα, αν και ποιος είναι νόμιμος και ποιος όχι...τρέχα γυρεύε.
Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα, δεν ξέρεις ποιός είναι νόμιμος και ποιός παράνομος. Αλλά και νόμιμος να είναι, υπάρχουν περιπτώσεις που βλέπεις πχ το τραπέζι μαζεμένο και υπάρχουν τουλάχιστον 2 μέτρα πεζοδρόμιο ελεύθερο. Και το βράδυ που ανοίγει η ταβέρνα, κάθεται μια παρέα και βάζουν καρέκλες στο πλάι και εξαφανίζεται τελείως το πεζοδρόμιο. Σιγά μην ασχοληθεί κανείς.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Green Dragon έγραψε: 20 Φεβ 2025, 11:43 Εγώ θέλω να επεκταθεί και σε άλλα πράγματα, να καταγγέλεις τον μαλάκα που ξυρίζει το δέντρο που του κόβει την θέα, τον πούστη που τροποποιεί αυθαίρετα το πεζοδρόμιο για να κάνει την δουλειά του, τον μπινέ που νομίζει ότι η θέση έξω από το σπίτι του του ανήκει και βάζει μπιτόνια και παπάρια για να την κρατά για την πάρτη του κλπ κλπ κλπ.

Μόνο που ο όγκος πληροφοριών θα είναι τεράστιος, μόνο αν χρησιμοποιήσουμε κάποια ρουφιανa.i. θα μπορεί να βγει κάποια άκρη
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Το άλλο δε με τις "προσωρινές" κατασκευές που έχουν γίνει 100% μόνιμες (και νόμιμες) δεν ενδιαφέρει φυσικά κανένα. Αυτό είναι από την περιοχή του Φάρου Ψυχικού που κυριολεκτικά την έχουν πηδήξει σε τέτοιες κατασκευές.

Εικόνα
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Φεβ 2025, 11:25 και που θα ξέρει ο πολίτης αν τα τραπεζοκαθίσματα που βλέπει στο πεζοδρόμιο είναι παράνομα;

όπως και να 'χει ξέρω σημεία στο κέντρο που κυριοεκτικά δε μπορείς να περάσεις αν έχεις μαζί σου καρότσι, ή βρίσκεσαι σε αναπηρικό καροτσάκι ή αν ακόμα ζυγίζεις παραπάνω κιλά. αυτά τα σημεία έχουν νόμιμα τραπεζοκαθίσματα. ο δήμος το ενέκρινε και ο δήμος εισπράττει. οπότε μάλλον τον ίδιο τον δήμο θα πρέπει να καταγγείλουμε
:+1:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Φεβ 2025, 11:25 και που θα ξέρει ο πολίτης αν τα τραπεζοκαθίσματα που βλέπει στο πεζοδρόμιο είναι παράνομα;

όπως και να 'χει ξέρω σημεία στο κέντρο που κυριοεκτικά δε μπορείς να περάσεις αν έχεις μαζί σου καρότσι, ή βρίσκεσαι σε αναπηρικό καροτσάκι ή αν ακόμα ζυγίζεις παραπάνω κιλά. αυτά τα σημεία έχουν νόμιμα τραπεζοκαθίσματα. ο δήμος το ενέκρινε και ο δήμος εισπράττει. οπότε μάλλον τον ίδιο τον δήμο θα πρέπει να καταγγείλουμε
Όχι είναι ο Δούκας τώρα. Εντάξει όλα.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 20 Φεβ 2025, 11:44

Έτσι

Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Έτσι καρεόληδες. Τέτοιο μαμήσι θέλουν οι βλαχαραπάδες αθηνέζοι.

Αλλά επειδή ζούμε σε σοσιαλιστική χώρα, οι καταγγέλοντες θα πάρετε τα @@ μου επί όμου άρμ.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Υποθέτω οτι θα γίνεται όπως και με την εφαρμογή για τις παραλίες.
Σου εμφανίζει στον χάρτη μέχρι που έχει άδεια το μαγαζί να βάζει ξαπλώστρες.
Άβαταρ μέλους
marabou

Unique έγραψε: 20 Φεβ 2025, 11:59 Έτσι καρεόληδες. Τέτοιο μαμήσι θέλουν οι βλαχαραπάδες αθηνέζοι.

Αλλά επειδή ζούμε σε σοσιαλιστική χώρα, οι καταγγέλοντες θα πάρετε τα @@ μου επί όμου άρμ.
Αν ζούσαμε σε σοσιαλιστική χώρα θα είχαν όλοι δουλεία, η υγεία θα ήταν δωρεάν και υψηλό επίπεδο, τα σχολεία θα ήταν άψογα. Μάθε τι είναι σοσιαλισμός πρώτα.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

marabou έγραψε: 20 Φεβ 2025, 12:03
Unique έγραψε: 20 Φεβ 2025, 11:59 Έτσι καρεόληδες. Τέτοιο μαμήσι θέλουν οι βλαχαραπάδες αθηνέζοι.

Αν ζούσαμε σε σοσιαλιστική χώρα θα είχαν όλοι δουλεία, η υγεία θα ήταν δωρεάν και υψηλό επίπεδο, τα σχολεία θα ήταν άψογα. Μάθε τι είναι σοσιαλισμός πρώτα.
Ουτε οι Μουσουλμάνοι που πιστευουν σε θανατο με 40 παρθένες δεν πιστεύουν το σοσιαλιστικό παραμυθι καημένε :smt005: :smt005:
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Έκτωρ Φοίνιξ
Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ »

Ναύτης έγραψε: 20 Φεβ 2025, 11:08 Γιατί είναι κακό αυτό; :smt017
Επειδή ο Έλληνας αγαπάει την Ελλάδα μόνο όταν τον βολεύει.
Άβαταρ μέλους
marabou

Unique έγραψε: 20 Φεβ 2025, 12:25
marabou έγραψε: 20 Φεβ 2025, 12:03

Ουτε οι Μουσουλμάνοι που πιστευουν σε θανατο με 40 παρθένες δεν πιστεύουν το σοσιαλιστικό παραμυθι καημένε :smt005: :smt005:
Και καλά κάνουν, Ο σοσιαλισμός γκρεμίζει τέτοιες βλακείες. Το πως τα έχεις στο μυαλό σου μπάχαλο φαίνεται ακόμα κι από τους παραλληλισμούς που προσπαθείς.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

vantono έγραψε: 20 Φεβ 2025, 11:09 Πωπωπω ενα γαμησι που θα πεσει! Την εχω βγαλει ήδη και την κοπαναω :102:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

εγώ πάντως πιστεύω ότι οι παρανομίες στα τραπεζοκαθίσματα είναι αμελητέες, σε φάση έχω βγάλει μια καρέκλα μισό μέτρο πιο πέρα
το πρόβλημα βρίσκεται στις άδειες που εκδόθηκαν αλόγιστα υπό τη λογική να αυξηθούν τα έσοδα του δήμου (μιλάω για αθήνα πάντα)
για μένα το πρόβλημα δηλαδή είναι οι αποφάσεις του δήμου και όχι τυχόν παρανομίες μαγαζιών που θεωρώ ότι είναι είτε λίγες ποσοστικά είτε μικρές ποιοτικά
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”