ηταν συγκλονιστικη η ομιλια του Τζημερου στο κοινοβουλιοOtto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2025, 11:44Όλοι έχουν καβαλήσει το άρμα του λαϊκισμού, γιατί να μην το κάνει και αυτή;southern έγραψε: 19 Φεβ 2025, 11:37δειγμα γραφηςΕμπεδοκλής έγραψε: 19 Φεβ 2025, 10:21 Η αλήθεια είναι ότι η τύπισσα διαλύει όλο το αφήγημα της αποκαλούμενης δεξιάς περί αριστερής εκμετάλλευσης των Τεμπών, αριστερής συμμορίας της μιζέριας, κλπ.
Λίγο που την έχω παρακολουθήσει στο δημοτικό συμβούλιο, ασχολείται με θέματα του δήμου από τη δεξιά οπτική, που εδώ που τα λέμε τα προβλήματα δε διαφέρουν από την αριστερή οπτική. Δεν ασχολείται με τις μουνότριχες της και το πόσα μπουκάλια υαλορουνικού θα πιεί για να γίνει σαν φουσκωμένο μπαλόνι...
https://twitter.com/i_athina_mas/status ... 8296056242
Εδώ το κανει ο Τζημερος πλέον.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Ελενη Παπαδοπουλου παιρνει αποστασεις απο τη Λατινοπουλου
Re: Η Ελενη Παπαδοπουλου παιρνει αποστασεις απο τη Λατινοπουλου
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Otto Weininger
Δεν ξέρω τι ήταν, ξέρω τι γράφει κάθε τόσο στο Χ.southern έγραψε: 19 Φεβ 2025, 11:46ηταν συγκλονιστικη η ομιλια του Τζημερου στο κοινοβουλιοOtto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2025, 11:44Όλοι έχουν καβαλήσει το άρμα του λαϊκισμού, γιατί να μην το κάνει και αυτή;southern έγραψε: 19 Φεβ 2025, 11:37
δειγμα γραφης
Let them make the first mistake. We make the last move.
πλακα κανω. δεν τον παρακολουθω πλεον. Μια εποχη ο Δουμας του Διεσυ προσπαθουσε να πεισει τους πλεον δεξιους να πανε με τον Τζημερο.Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2025, 11:50Δεν ξέρω τι ήταν, ξέρω τι γράφει κάθε τόσο στο Χ.southern έγραψε: 19 Φεβ 2025, 11:46ηταν συγκλονιστικη η ομιλια του Τζημερου στο κοινοβουλιοOtto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2025, 11:44
Όλοι έχουν καβαλήσει το άρμα του λαϊκισμού, γιατί να μην το κάνει και αυτή;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Το βασικό πρόβλημα με τη συντηρητική δεξιά και την ακροδεξιά, είναι ότι προκύπτουν πολλά κόμματα γιατί όλοι θέλουν να γίνουν αρχηγοί, πολλές φορές με ελάχιστες ιδεολογικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις.
Αυτό βέβαια ισχύει και για την αριστερά, ακρο-αριστερά αλλά εκεί (υποτίθεται ότι) η διαφοροποίηση είναι ιδεολογική. Οχι ότι όλοι θέλουν να γίνουν αρχηγοί.
Αυτό βέβαια ισχύει και για την αριστερά, ακρο-αριστερά αλλά εκεί (υποτίθεται ότι) η διαφοροποίηση είναι ιδεολογική. Οχι ότι όλοι θέλουν να γίνουν αρχηγοί.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Οι 'ακραίοι' χώροι πάσχουν από το σύνδρομο της ιδεολογικής καθαρότητας: 'εγώ είμαι ο γνήσιος', 'όχι, εγώ είμαι', 'μπα αποκλείεται, εγώ είμαι'. Είναι feature.AlienWay έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:03 Το βασικό πρόβλημα με τη συντηρητική δεξιά και την ακροδεξιά, είναι ότι προκύπτουν πολλά κόμματα γιατί όλοι θέλουν να γίνουν αρχηγοί, πολλές φορές με ελάχιστες ιδεολογικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις.
- Green Dragon
Γιωρίκας: Τι ένας βρε, αυτοί είναι χιλιάδες!Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2025, 11:44 Όλοι έχουν καβαλήσει το άρμα του λαϊκισμού, γιατί να μην το κάνει και αυτή;
- Otto Weininger
Ξέχασες το σημαντικότερο: και με ελάχιστες ικανότητες.AlienWay έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:03 Το βασικό πρόβλημα με τη συντηρητική δεξιά και την ακροδεξιά, είναι ότι προκύπτουν πολλά κόμματα γιατί όλοι θέλουν να γίνουν αρχηγοί, πολλές φορές με ελάχιστες ιδεολογικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις.
- Otto Weininger
Green Dragon έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:09Γιωρίκας: Τι ένας βρε, αυτοί είναι χιλιάδες!Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2025, 11:44 Όλοι έχουν καβαλήσει το άρμα του λαϊκισμού, γιατί να μην το κάνει και αυτή;

Βασικά ο οποιοσδήποτε μιλάει για "ιδεολογίες" σήμερα είναι άχρηστος, είτε δεξιός είτε αριστερός. Σήμερα υπάρχουν δεδομένα που είναι επιτακτικο να τα αναλύεις και να πορεύεσαι σύμφωνα με αυτά και όχι με "οράματα" και "ιδεολογίες". Αν τα δεδομένα λένε ότι χρειάζεσαι μετανάστες, φέρε μετανάστες και ως "ακροδεξιός". Αν τα δεδομένα λένε ότι κάτι πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί, ιδιωτικοποίησέ το και ως "ακροαριστερός".AlienWay έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:03 Το βασικό πρόβλημα με τη συντηρητική δεξιά και την ακροδεξιά, είναι ότι προκύπτουν πολλά κόμματα γιατί όλοι θέλουν να γίνουν αρχηγοί, πολλές φορές με ελάχιστες ιδεολογικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις.
Βέβαια η κυριαρχούσα "ιδεολογία" σήμερα είναι η διαφθορά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Εγώ νομίζω ότι σε περιπτώσεις όπως Εμφιετζόγλου, Λατινοπούλου, Βελόπουλου, Μπογδάνου (όταν ήταν κι αυτός στη πολιτική) το κυρίως ζητούμενο δεν είναι η ιδεολογική καθαρότητα, αλλά ότι θέλουν να είναι αρχηγοί.Green Dragon έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:09Οι 'ακραίοι' χώροι πάσχουν από το σύνδρομο της ιδεολογικής καθαρότητας: 'εγώ είμαι ο γνήσιος', 'όχι, εγώ είμαι', 'μπα αποκλείεται, εγώ είμαι'. Είναι feature.AlienWay έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:03 Το βασικό πρόβλημα με τη συντηρητική δεξιά και την ακροδεξιά, είναι ότι προκύπτουν πολλά κόμματα γιατί όλοι θέλουν να γίνουν αρχηγοί, πολλές φορές με ελάχιστες ιδεολογικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Green Dragon
Υπάρχει και αυτό αλλά δες τι λένε ο ένας για τον άλλον, οι άλλοι είναι εγκάθετοι, εγώ όχι. Πιο πιθανό είναι να πάνε για μπύρες ο Μπάϊντεν με τον Πούτιν παρά να τα βρουν αυτοί.AlienWay έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:54Εγώ νομίζω ότι σε περιπτώσεις όπως Εμφιετζόγλου, Λατινοπούλου, Βελόπουλου, Μπογδάνου (όταν ήταν κι αυτός στη πολιτική) το κυρίως ζητούμενο δεν είναι η ιδεολογική καθαρότητα, αλλά ότι θέλουν να είναι αρχηγοί.Green Dragon έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:09 Οι 'ακραίοι' χώροι πάσχουν από το σύνδρομο της ιδεολογικής καθαρότητας: 'εγώ είμαι ο γνήσιος', 'όχι, εγώ είμαι', 'μπα αποκλείεται, εγώ είμαι'. Είναι feature.
Δε βάζουν νερό στο κρασί τους και οι ιδεολογικές διαφορές τους είναι αστείες. Εμείς οι ψηφοφόροι μπορεί να θεωρούμε ότι είναι πολύ σοβαρό ζήτημα αν π.χ. ο ένας είναι υπέρ του Πούτιν και ο άλλος είναι εναντίον, όμως στην πολιτική, είναι σημαντικό σε επιμέρους ζητήματα να γίνονται παραχωρήσεις από τα μέλη ενός κόμματος, προκειμένου να το συγκροτήσουν.Green Dragon έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:56Υπάρχει και αυτό αλλά δες τι λένε ο ένας για τον άλλον, οι άλλοι είναι εγκάθετοι, εγώ όχι. Πιο πιθανό είναι να πάνε για μπύρες ο Μπάϊντεν με τον Πούτιν παρά να τα βρουν αυτοί.AlienWay έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:54Εγώ νομίζω ότι σε περιπτώσεις όπως Εμφιετζόγλου, Λατινοπούλου, Βελόπουλου, Μπογδάνου (όταν ήταν κι αυτός στη πολιτική) το κυρίως ζητούμενο δεν είναι η ιδεολογική καθαρότητα, αλλά ότι θέλουν να είναι αρχηγοί.Green Dragon έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:09 Οι 'ακραίοι' χώροι πάσχουν από το σύνδρομο της ιδεολογικής καθαρότητας: 'εγώ είμαι ο γνήσιος', 'όχι, εγώ είμαι', 'μπα αποκλείεται, εγώ είμαι'. Είναι feature.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Οργισμένος
οπως και εσυ απο τουλαχιστον το 2016 και υποψηφιοτητα τραμπ...Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2025, 11:44Όλοι έχουν καβαλήσει το άρμα του λαϊκισμού, γιατί να μην το κάνει και αυτή;southern έγραψε: 19 Φεβ 2025, 11:37δειγμα γραφηςΕμπεδοκλής έγραψε: 19 Φεβ 2025, 10:21 Η αλήθεια είναι ότι η τύπισσα διαλύει όλο το αφήγημα της αποκαλούμενης δεξιάς περί αριστερής εκμετάλλευσης των Τεμπών, αριστερής συμμορίας της μιζέριας, κλπ.
Λίγο που την έχω παρακολουθήσει στο δημοτικό συμβούλιο, ασχολείται με θέματα του δήμου από τη δεξιά οπτική, που εδώ που τα λέμε τα προβλήματα δε διαφέρουν από την αριστερή οπτική. Δεν ασχολείται με τις μουνότριχες της και το πόσα μπουκάλια υαλορουνικού θα πιεί για να γίνει σαν φουσκωμένο μπαλόνι...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Green Dragon
Συμφωνώ 100%. Αλλά δεν συμφωνούν οι ίδιοι, αυτό είναι το πρόβλημα.AlienWay έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:59 Δε βάζουν νερό στο κρασί τους και οι ιδεολογικές διαφορές τους είναι αστείες. Εμείς οι ψηφοφόροι μπορεί να θεωρούμε ότι είναι πολύ σοβαρό ζήτημα αν π.χ. ο ένας είναι υπέρ του Πούτιν και ο άλλος είναι εναντίον, όμως στην πολιτική, είναι σημαντικό σε επιμέρους ζητήματα να γίνονται παραχωρήσεις από τα μέλη ενός κόμματος, προκειμένου να το συγκροτήσουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 1260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
-
- 0 Απαντήσεις