!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Ελενη Παπαδοπουλου παιρνει αποστασεις απο τη Λατινοπουλου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Re: Η Ελενη Παπαδοπουλου παιρνει αποστασεις απο τη Λατινοπουλου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2025, 11:44
southern έγραψε: 19 Φεβ 2025, 11:37
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Φεβ 2025, 10:21 Η αλήθεια είναι ότι η τύπισσα διαλύει όλο το αφήγημα της αποκαλούμενης δεξιάς περί αριστερής εκμετάλλευσης των Τεμπών, αριστερής συμμορίας της μιζέριας, κλπ.

Λίγο που την έχω παρακολουθήσει στο δημοτικό συμβούλιο, ασχολείται με θέματα του δήμου από τη δεξιά οπτική, που εδώ που τα λέμε τα προβλήματα δε διαφέρουν από την αριστερή οπτική. Δεν ασχολείται με τις μουνότριχες της και το πόσα μπουκάλια υαλορουνικού θα πιεί για να γίνει σαν φουσκωμένο μπαλόνι...
δειγμα γραφης

https://twitter.com/i_athina_mas/status ... 8296056242
Όλοι έχουν καβαλήσει το άρμα του λαϊκισμού, γιατί να μην το κάνει και αυτή;
Εδώ το κανει ο Τζημερος πλέον.
ηταν συγκλονιστικη η ομιλια του Τζημερου στο κοινοβουλιο
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

southern έγραψε: 19 Φεβ 2025, 11:46
δειγμα γραφης

Δεν ξέρω τι ήταν, ξέρω τι γράφει κάθε τόσο στο Χ.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2025, 11:50
southern έγραψε: 19 Φεβ 2025, 11:46

Δεν ξέρω τι ήταν, ξέρω τι γράφει κάθε τόσο στο Χ.
πλακα κανω. δεν τον παρακολουθω πλεον. Μια εποχη ο Δουμας του Διεσυ προσπαθουσε να πεισει τους πλεον δεξιους να πανε με τον Τζημερο.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Το βασικό πρόβλημα με τη συντηρητική δεξιά και την ακροδεξιά, είναι ότι προκύπτουν πολλά κόμματα γιατί όλοι θέλουν να γίνουν αρχηγοί, πολλές φορές με ελάχιστες ιδεολογικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις.

Αυτό βέβαια ισχύει και για την αριστερά, ακρο-αριστερά αλλά εκεί (υποτίθεται ότι) η διαφοροποίηση είναι ιδεολογική. Οχι ότι όλοι θέλουν να γίνουν αρχηγοί.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

AlienWay έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:03 Το βασικό πρόβλημα με τη συντηρητική δεξιά και την ακροδεξιά, είναι ότι προκύπτουν πολλά κόμματα γιατί όλοι θέλουν να γίνουν αρχηγοί, πολλές φορές με ελάχιστες ιδεολογικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις.

Αυτό βέβαια ισχύει και για την αριστερά, ακρο-αριστερά αλλά εκεί (υποτίθεται ότι) η διαφοροποίηση είναι ιδεολογική. Οχι ότι όλοι θέλουν να γίνουν αρχηγοί.
Οι 'ακραίοι' χώροι πάσχουν από το σύνδρομο της ιδεολογικής καθαρότητας: 'εγώ είμαι ο γνήσιος', 'όχι, εγώ είμαι', 'μπα αποκλείεται, εγώ είμαι'. Είναι feature.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2025, 11:44 Όλοι έχουν καβαλήσει το άρμα του λαϊκισμού, γιατί να μην το κάνει και αυτή;
Γιωρίκας: Τι ένας βρε, αυτοί είναι χιλιάδες!
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

AlienWay έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:03 Το βασικό πρόβλημα με τη συντηρητική δεξιά και την ακροδεξιά, είναι ότι προκύπτουν πολλά κόμματα γιατί όλοι θέλουν να γίνουν αρχηγοί, πολλές φορές με ελάχιστες ιδεολογικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις.
Ξέχασες το σημαντικότερο: και με ελάχιστες ικανότητες.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Green Dragon έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:09
Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2025, 11:44 Όλοι έχουν καβαλήσει το άρμα του λαϊκισμού, γιατί να μην το κάνει και αυτή;
Γιωρίκας: Τι ένας βρε, αυτοί είναι χιλιάδες!

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Βασικά ο οποιοσδήποτε μιλάει για "ιδεολογίες" σήμερα είναι άχρηστος, είτε δεξιός είτε αριστερός. Σήμερα υπάρχουν δεδομένα που είναι επιτακτικο να τα αναλύεις και να πορεύεσαι σύμφωνα με αυτά και όχι με "οράματα" και "ιδεολογίες". Αν τα δεδομένα λένε ότι χρειάζεσαι μετανάστες, φέρε μετανάστες και ως "ακροδεξιός". Αν τα δεδομένα λένε ότι κάτι πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί, ιδιωτικοποίησέ το και ως "ακροαριστερός".

Βέβαια η κυριαρχούσα "ιδεολογία" σήμερα είναι η διαφθορά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Green Dragon έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:09

Οι 'ακραίοι' χώροι πάσχουν από το σύνδρομο της ιδεολογικής καθαρότητας: 'εγώ είμαι ο γνήσιος', 'όχι, εγώ είμαι', 'μπα αποκλείεται, εγώ είμαι'. Είναι feature.
Εγώ νομίζω ότι σε περιπτώσεις όπως Εμφιετζόγλου, Λατινοπούλου, Βελόπουλου, Μπογδάνου (όταν ήταν κι αυτός στη πολιτική) το κυρίως ζητούμενο δεν είναι η ιδεολογική καθαρότητα, αλλά ότι θέλουν να είναι αρχηγοί.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

AlienWay έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:54
Green Dragon έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:09 Οι 'ακραίοι' χώροι πάσχουν από το σύνδρομο της ιδεολογικής καθαρότητας: 'εγώ είμαι ο γνήσιος', 'όχι, εγώ είμαι', 'μπα αποκλείεται, εγώ είμαι'. Είναι feature.
Εγώ νομίζω ότι σε περιπτώσεις όπως Εμφιετζόγλου, Λατινοπούλου, Βελόπουλου, Μπογδάνου (όταν ήταν κι αυτός στη πολιτική) το κυρίως ζητούμενο δεν είναι η ιδεολογική καθαρότητα, αλλά ότι θέλουν να είναι αρχηγοί.
Υπάρχει και αυτό αλλά δες τι λένε ο ένας για τον άλλον, οι άλλοι είναι εγκάθετοι, εγώ όχι. Πιο πιθανό είναι να πάνε για μπύρες ο Μπάϊντεν με τον Πούτιν παρά να τα βρουν αυτοί.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Green Dragon έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:56
AlienWay έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:54
Green Dragon έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:09 Οι 'ακραίοι' χώροι πάσχουν από το σύνδρομο της ιδεολογικής καθαρότητας: 'εγώ είμαι ο γνήσιος', 'όχι, εγώ είμαι', 'μπα αποκλείεται, εγώ είμαι'. Είναι feature.
Υπάρχει και αυτό αλλά δες τι λένε ο ένας για τον άλλον, οι άλλοι είναι εγκάθετοι, εγώ όχι. Πιο πιθανό είναι να πάνε για μπύρες ο Μπάϊντεν με τον Πούτιν παρά να τα βρουν αυτοί.
Δε βάζουν νερό στο κρασί τους και οι ιδεολογικές διαφορές τους είναι αστείες. Εμείς οι ψηφοφόροι μπορεί να θεωρούμε ότι είναι πολύ σοβαρό ζήτημα αν π.χ. ο ένας είναι υπέρ του Πούτιν και ο άλλος είναι εναντίον, όμως στην πολιτική, είναι σημαντικό σε επιμέρους ζητήματα να γίνονται παραχωρήσεις από τα μέλη ενός κόμματος, προκειμένου να το συγκροτήσουν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Φεβ 2025, 10:21 Η αλήθεια είναι ότι η τύπισσα διαλύει όλο το αφήγημα της αποκαλούμενης δεξιάς περί αριστερής εκμετάλλευσης των Τεμπών, αριστερής συμμορίας της μιζέριας, κλπ.

Λίγο που την έχω παρακολουθήσει στο δημοτικό συμβούλιο, ασχολείται με θέματα του δήμου από τη δεξιά οπτική, που εδώ που τα λέμε τα προβλήματα δε διαφέρουν από την αριστερή οπτική. Δεν ασχολείται με τις μουνότριχες της και το πόσα μπουκάλια υαλορουνικού θα πιεί για να γίνει σαν φουσκωμένο μπαλόνι...
δειγμα γραφης

οπως και εσυ απο τουλαχιστον το 2016 και υποψηφιοτητα τραμπ...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

:giggle: :giggle: :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

AlienWay έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:59 Δε βάζουν νερό στο κρασί τους και οι ιδεολογικές διαφορές τους είναι αστείες. Εμείς οι ψηφοφόροι μπορεί να θεωρούμε ότι είναι πολύ σοβαρό ζήτημα αν π.χ. ο ένας είναι υπέρ του Πούτιν και ο άλλος είναι εναντίον, όμως στην πολιτική, είναι σημαντικό σε επιμέρους ζητήματα να γίνονται παραχωρήσεις από τα μέλη ενός κόμματος, προκειμένου να το συγκροτήσουν.
Συμφωνώ 100%. Αλλά δεν συμφωνούν οι ίδιοι, αυτό είναι το πρόβλημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”