Αν γελάσει έστω και ένας έχει πιάσει τόπο.Zundapp έγραψε: 18 Φεβ 2025, 18:00 χελεγγενες εγραψα εξαρχης οτι ειμαι ασχετος
την ειρωνια σου αλλου, εδω δεν πιανει τοπο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνδεσις ενισχυτη με Bluetooth
- hellegennes
Re: Συνδεσις ενισχυτη με Bluetooth
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Η κεραια εκει πισω που γραφει bluetooth antenna ειναι sex toy καμουφλαρισμενο;marabou έγραψε: 18 Φεβ 2025, 18:11 Είσαι σίγουρος ότι τον είδε το λάπτοπ στην συσκευών bluetooth; Με μια αναζήτηση που έκανα βλέοω ότι δεν έχει blutooth αυτός ο ενισχυτής
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Γράφει ολόκληρο Bluetooth εκεί αριστερά στην εικόνα του ενισχυτήmarabou έγραψε: 18 Φεβ 2025, 18:11 Είσαι σίγουρος ότι τον είδε το λάπτοπ στην συσκευών bluetooth; Με μια αναζήτηση που έκανα βλέοω ότι δεν έχει blutooth αυτός ο ενισχυτής
Και κεραία για τη λήψη σήματος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Λίνο Βεντούρα
Πολύ μυγιάγγιχτος είσαι αδερφάκι, πω πω…Zundapp έγραψε: 18 Φεβ 2025, 18:00 λινο παπαρα μεχρι 500 αντεχε η τσεπη μου και ειμαι με αναπηρικη 400 τον μηνα
τραβα γαμησου τωρα
χελεγγενες εγραψα εξαρχης οτι ειμαι ασχετος
την ειρωνια σου αλλου, εδω δεν πιανει τοπο
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Πρώτα δες (ή διάβασε στο μανιουαλ του ενισχυτή) αν έχει κάποια ειδική λειτουργία για να ενεργοποιήσει το bluetooth (pairing)
Δοκίμασε να συνδέσεις το κινητό σου στο ΒΤ του ενισχυτή και δες αν έχεις ήχο
Αν έχεις, τότε το πρόβλημα είναι η ρύθμιση σις εξόδους ήχου του λάπτοπ
Αν δεν έχεις ούτε από το κινητο τότε κάτι συμβαίνει με τον ενισχυτή
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
θενκιο εσενα και τον φιλο σου τον Εναον για τις κανονικες απαντησειςBeria έγραψε: 18 Φεβ 2025, 20:30 Πρώτα δες (ή διάβασε στο μανιουαλ του ενισχυτή) αν έχει κάποια ειδική λειτουργία για να ενεργοποιήσει το bluetooth (pairing)
αυριο παω για ανταπτερ και αμα δε γινει η δουλεια θα γινει με τον παλιο τον Ολντ Σκουλ, ΚΑΛΩΔΙΟ
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Αφού ο ενισχυτής έχει Bluetooth σύμφωνα με την φωτό που εβαλες, γιατί θες ανταπτορα;Zundapp έγραψε: 18 Φεβ 2025, 20:34θενκιο εσενα και τον φιλο σου τον Εναον για τις κανονικες απαντησειςBeria έγραψε: 18 Φεβ 2025, 20:30 Πρώτα δες (ή διάβασε στο μανιουαλ του ενισχυτή) αν έχει κάποια ειδική λειτουργία για να ενεργοποιήσει το bluetooth (pairing)
αυριο παω για ανταπτερ και αμα δε γινει η δουλεια θα γινει με τον παλιο τον Ολντ Σκουλ, ΚΑΛΩΔΙΟ
που να ξερω?
μια μαλακια βιντεο ειδα στο ΥΤ και υπεθεσα οτι θελει
μια μαλακια βιντεο ειδα στο ΥΤ και υπεθεσα οτι θελει
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
κανε οτι ειπε ο πασόκος για να αποκλείσεις το πισι και τον αντάπτορά του κλπ. Δοκίμασε κινητό.Zundapp έγραψε: 18 Φεβ 2025, 20:34 αυριο παω για ανταπτερ και αμα δε γινει η δουλεια θα γινει με τον παλιο τον Ολντ Σκουλ, ΚΑΛΩΔΙΟ
O συνήθης ύποπτος είναι αυτός. Το τσέκαρες;enaon έγραψε: 18 Φεβ 2025, 18:05 ελα αφου το εχεις συνδέσει και εχει βγαλει εικονίδιο με ακουστικά, τα εχεις καταφέρει, διπλα εισαι. Δες στο volume mixer οτι ειναι πραγματι επιλεγμενη η συσκευή, κλείσε το ΒΤ στο λαπτοπ και ανοιξε το παλι, κανε και κανενα ρεβοοτ, θα παιξει.
Αλλιως κοιτα στον ενισχυτή, μηπως αφήνει συνδεση σε ΒΤ ασχετα αν εχεις επιλεξει το ΒΤ σαν εισοδο, μηπως πρέπει να το επιλεξεις και απο εκει.
προφανως
δεν μου αρέσεει που στην εικόνα που εβαλες απο το πισι σου εχεις μια συσκευη με ιδιο ονομα ασύνδετη. Δοκίμασε το κινητο βρε, ειναι πιο απλο, αν παιξει θα το βρεις μετά και στο πισι.
Ηχεία έχεις συνδέσει στον ενισχυτή; Ακουστικά; Από πού ακούς;
δεν εχει συνδεθει σωστά, κατω απο το ονομα συσκευης επρεπε να σου λεει αν εχει συνδεσει εξοδο και εισοδο, λείπουν αυτα. Δοκιμασε απο το κινητό.
ναι, εχω συνδεσει αυτα....
https://www.skroutz.gr/s/37180250/Chari ... rydia.html
παιδια, δεν ειμαι κανενα ντουρντουβακι
εχω περασει απο πολλα μηχανηματα και ομιλαμε για χαι-εντ, απλα με αυτα τα καινουρια χανω την μπαλα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon