!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ευκαιρια για ανεξαρτησια της Ευρωπης απο τις ΗΠΑ
Re: Ευκαιρια για ανεξαρτησια της Ευρωπης απο τις ΗΠΑ
Ακόμα δεν γίνεται αντιληπτό ότι δεν υπάρχει "Ευρώπη". Τα συμφέροντα πχ της Γερμανίας είναι περισσότερο με τις ΗΠΑ παρά με τη Γαλλία και την Ιταλία.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Οταν οι Αμερικανοι τιναζαν στον αερα τον αγωγο north Stream για να κοψουν καθε διαυλο επικοινωνιας Γερμανιας-Ρωσιας αυτο τι ητανε? Αλλοι εχουν βγει σε πολεμο για τετοιες εχθρικες ενεργειες. Οι Γερμανοι υποδουλοι το καναν κοκοκοCitroenakias έγραψε: 15 Φεβ 2025, 09:44Κανένας δεν υποχρεωσε κανέναν. Μόνοι τους οι ευρωπαιοι επεβαλαν κυρώσεις κατά της Ρωσίας, φτάνει πια η κλάψα με τους αμερικανους, βρείτε τα με τη μαμά Ρωσία και όλα θα φτιάξουνΣτρακαστρουκας έγραψε: 15 Φεβ 2025, 09:34 Για να καταλαβουν καποιοι τι ακριβως εχει συμβει, οι Δημοκρατικοι ηταν αυτοι που προκαλεσαν την κριση με την Ουκρανια και υποψρεωσανε τους Ευρωπαιους να ακολουθησουν απο πισω. Ο λογος ηταν για να σαμποταρουν τις σχεσεις Ρωσιας-ΕΕ και φτασαν μαλιστα σε σημειο να κανουν σαμποταζ τον αγωγο north stream. Ερχεται ενας ρεπουμπλικανος και το αναιρει τελειως αυτο και αφηνει την ΕΕ να φαει τις συνεπειες στην μαπα. Δεν γινετε να εχεις τοσο στενο συμμαχο καποιον που εχει την λογικη "τα κανω πουτανα στην αλλη ακρη του κοσμου και οτι και να γινει, στα @@ μου οι αλλοι θα βιωσουν τις συνεπειες". Μου θυμιζει ενα παιχνιδι στρατηγικης που παιζω που κανεις συμμαχια με ενα κρατος στην αλλη ακρη του κοσμου και μετα τους βαζεις να κανουν πολεμο με τον γειτονα του για να αποδυναμωθουν και οι δυο...
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Τι θα κάνει καλέ η Ευρωπίτσα; Η Ευρώπη τελείωσε από κουμανταδόρος (ή έστω wannabe κουμανταδόρος) του κόσμου από τον ΒΠΠ. Έκτοτε είναι το π@τανάκι των ΗΠΑ κι όσο πάει η εξάρτησή της γίνεται μεγαλύτερη.Στρακαστρουκας έγραψε: 15 Φεβ 2025, 05:31 Απο το 1945 και μετα οι ΗΠΑ κανουν κουμαντο, πρωτα την Δυτικη Ευρωπη και μετα ολοκληρη. Αυτη ειναι μια χρυση ευκαιρια απογαλακτισμου της Ευρωπης απο τις ΗΠΑ ετσι ωστε να σταματησει να σερνεται πισω απο αυτην. Δεν πρεπει να ξεχναμε την εξαιρετικη γεωπολιτικη θεση της Ευρωπης που λογω Ατλαντικου ωκεανου και Μεσογειου, δεν εχει πολλες χωρες με τις οποιες να συνορευει αρα δεν εχει και πολλες στρατιωτικες απειλες.
Αλλά ακόμα και αυτά τα όνειρα θερινής νυκτός που κάνετε είναι επιζήμια. Ίσα ίσα, τώρα είναι που πρέπει η Ευρώπη να είναι εξαρτημένη από τις ΗΠΑ. Το σημαντικότερο όλων είναι να υπάρχει σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα κι ένα κόμμα του Τραμπ, ισχυρό μάλιστα και ταυτόχρονα οι ΗΠΑ να συνεχίσουν την εμπλοκή τους στα εσωτερικά μας, όπως χθες με την ομιλία Βανς.
Έχουμε μια χρυσή ευκαιρία, με τις τακτικές Blitzkrieg που χρησιμοποιεί ο Τραμπ να ξεμπερδέψουμε από τα ορκ με μαζικές απελάσεις και να έχει δημιουργηθεί μια ντε φάκτο κατάσταση, αν ξαναβγούν οι δημοκρατικοί. Τι θα κάνουν μετά οι θηλυπρεπείς ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, θα προσπαθήσουν να τους φέρουν πίσω; (Οκ, δεν είναι και τόσο απίθανο, ξέρουμε για τι προδότες μιλάμε).
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
- Dwarven Blacksmith
Εννοείται, τα έχουμε πει. Αλλά δεν γίνεται με την παρούσα ελίτ, δυστυχώς φαίνεται ότι πρέπει να περάσουμε μέσα από τη φωτιά. Να προχωρήσουμε δηλαδή στη αλλαγή ελίτ που θέλουν οι ίδιες οι ΗΠΑ, ελπίζοντας ότι μετά κάπως θα τις προδώσουν.
Είναι ένα μεγάλο ρίσκο αλλά δε βλέπω άλλο δρόμο προς το παρόν.
Είναι ένα μεγάλο ρίσκο αλλά δε βλέπω άλλο δρόμο προς το παρόν.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Εσύ καλέ που ζεις που υποτιμάς έτσι την Ευρώπη; στην Ευρώπη δεν ζεις; Δεν θα ήθελες η Ευρώπη να πάρει τα πάνω της και να επωφεληθεί και η Ελλάδα απο αυτο;ik_90 έγραψε: 15 Φεβ 2025, 09:55 Τι θα κάνει καλέ η Ευρωπίτσα; Η Ευρώπη τελείωσε από κουμανταδόρος (ή έστω wannabe κουμανταδόρος) του κόσμου από τον ΒΠΠ. Έκτοτε είναι το π@τανάκι των ΗΠΑ κι όσο πάει η εξάρτησή της γίνεται μεγαλύτερη.
Μην τα λες σε εμένα αυτά. Εγώ την Ευρώπη τη λατρεύω, όχι σαν τους φιλελεύθερους που τη θέλουν εξαρτημένη αιώνια ή τη γεμίζουν με λαθροπιθήκια. Η Ευρώπη είναι η μάνα μας, η μάνα της λευκής φυλής και τη θέλουμε καθαρή. Ε, αν διώξεις τον εσωτερικό σου εχθρό, τότε μπορείς να ανασυνταχθείς και να ξεκινήσεις για ανεξαρτητοποίηση...Αλιόσα έγραψε: 15 Φεβ 2025, 10:02 Εσύ καλέ που ζεις που υποτιμάς έτσι την Ευρώπη; στην Ευρώπη δεν ζεις; Δεν θα ήθελες η Ευρώπη να πάρει τα πάνω της και να επωφεληθεί και η Ελλάδα απο αυτο;
Τώρα, μια Ευρώπη γεμάτη Μουσταφά, Αμπντούλ, με σχολεία γεμάτα με παιδιά μαύρων και μουσουλμάνων μου είναι αδιάφορο αν είναι εξαρτημένη ή ανεξάρτητη, πρώτη δύναμη ή ασήμαντος παίχτης. Δεν είναι Ευρώπη.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
Προσπάθησα να χτενιστώ και δεν μπορούσα. Έκανα κάτι περίεργο στη διαδικασία; Απλά ξεκούμπωσα το παντελόνι μου, έβγαλα το γεννητικό μου όργανο και πήγα να χτενιστώ. Τι ακριβώς συνέβη;πατησιωτης έγραψε: 15 Φεβ 2025, 09:46 Σχόλια από ανθρώπους που ζουν σε μια άκρη της Ευρώπης και περιμένουν τον Μόσκοβο εδώ και 250 χρόνια.Αλλά για την υπόλοιπη Ευρώπη ο εχθρός ήταν πάντα η Ρωσία,η φυλακή των λαών όπως την ονόμαζε ο ...Καρλ Μάρξ
που είχε γεωπολιτική σκέψη ΝΑΤΟ έναν αιώνα πριν ιδρυθεί αυτό για να αντιμετωπίσει αυτούς που του έστηναν αγάλματα.
![]()
Σήμερα υπάρχουν μόνο δύο πυρηνικές δυνάμεις με μεγάλο οπλοστάσιο,οι ΗΠΑ κα η Ρωσία.Η Ευρώπη θέλει δεκαετίες για να ισορροπήσει αυτούς εάν ενωθεί και το αποφασίσει.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
marabou έγραψε: 15 Φεβ 2025, 10:23Προσπάθησα να χτενιστώ και δεν μπορούσα. Έκανα κάτι περίεργο στη διαδικασία; Απλά ξεκούμπωσα το παντελόνι μου, έβγαλα το γεννητικό μου όργανο και πήγα να χτενιστώ. Τι ακριβώς συνέβη;πατησιωτης έγραψε: 15 Φεβ 2025, 09:46 Σχόλια από ανθρώπους που ζουν σε μια άκρη της Ευρώπης και περιμένουν τον Μόσκοβο εδώ και 250 χρόνια.Αλλά για την υπόλοιπη Ευρώπη ο εχθρός ήταν πάντα η Ρωσία,η φυλακή των λαών όπως την ονόμαζε ο ...Καρλ Μάρξ
που είχε γεωπολιτική σκέψη ΝΑΤΟ έναν αιώνα πριν ιδρυθεί αυτό για να αντιμετωπίσει αυτούς που του έστηναν αγάλματα.
![]()
Σήμερα υπάρχουν μόνο δύο πυρηνικές δυνάμεις με μεγάλο οπλοστάσιο,οι ΗΠΑ κα η Ρωσία.Η Ευρώπη θέλει δεκαετίες για να ισορροπήσει αυτούς εάν ενωθεί και το αποφασίσει.![]()
Διάβασε κανένα βιβλίο για τον 19ο αιώνα για να συνέλθεις.
https://www.politeianet.gr/books/978960 ... tima-79306
Έτσι θα μάθεις και γιατί δεν υπήρχε αριστερά στην Ελλάδα του 19ου αιώνα.Ποιός παλαβός στην Ελλάδα θα υποστήριζε κάποιους που έλεγαν ότι πρέπει η Ευρώπη να ταχθεί με την Οθωμανική Αυτοκρατορία για να αντιμετωπίσει τη ρωσική απειλή που ήταν ο θανάσιμος κίνδυνος για τον ευρωπαικό πολιτισμό;
Ευτυχισμένο το 1830 με υγεία πάνω απ' όλαπατησιωτης έγραψε: 15 Φεβ 2025, 10:31marabou έγραψε: 15 Φεβ 2025, 10:23Προσπάθησα να χτενιστώ και δεν μπορούσα. Έκανα κάτι περίεργο στη διαδικασία; Απλά ξεκούμπωσα το παντελόνι μου, έβγαλα το γεννητικό μου όργανο και πήγα να χτενιστώ. Τι ακριβώς συνέβη;πατησιωτης έγραψε: 15 Φεβ 2025, 09:46 Σχόλια από ανθρώπους που ζουν σε μια άκρη της Ευρώπης και περιμένουν τον Μόσκοβο εδώ και 250 χρόνια.Αλλά για την υπόλοιπη Ευρώπη ο εχθρός ήταν πάντα η Ρωσία,η φυλακή των λαών όπως την ονόμαζε ο ...Καρλ Μάρξ
![]()
Σήμερα υπάρχουν μόνο δύο πυρηνικές δυνάμεις με μεγάλο οπλοστάσιο,οι ΗΠΑ κα η Ρωσία.Η Ευρώπη θέλει δεκαετίες για να ισορροπήσει αυτούς εάν ενωθεί και το αποφασίσει.![]()
Έτσι θα μάθεις και γιατί δεν υπήρχε αριστερά στην Ελλάδα του 19ου αιώνα.Ποιός παλαβός στην Ελλάδα θα υποστήριζε κάποιους που έλεγαν ότι πρέπει η Ευρώπη να ταχθεί με την Οθωμανική Αυτοκρατορία για να αντιμετωπίσει τη ρωσική απειλή που ήταν ο θανάσιμος κίνδυνος για τον ευρωπαικό πολιτισμό;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
πατησιωτης έγραψε: 15 Φεβ 2025, 10:31marabou έγραψε: 15 Φεβ 2025, 10:23Προσπάθησα να χτενιστώ και δεν μπορούσα. Έκανα κάτι περίεργο στη διαδικασία; Απλά ξεκούμπωσα το παντελόνι μου, έβγαλα το γεννητικό μου όργανο και πήγα να χτενιστώ. Τι ακριβώς συνέβη;πατησιωτης έγραψε: 15 Φεβ 2025, 09:46 Σχόλια από ανθρώπους που ζουν σε μια άκρη της Ευρώπης και περιμένουν τον Μόσκοβο εδώ και 250 χρόνια.Αλλά για την υπόλοιπη Ευρώπη ο εχθρός ήταν πάντα η Ρωσία,η φυλακή των λαών όπως την ονόμαζε ο ...Καρλ Μάρξ
![]()
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Μακάρι. Μπας και ξυπνήσει η ΕΕ.Στρακαστρουκας έγραψε: 15 Φεβ 2025, 10:44πατησιωτης έγραψε: 15 Φεβ 2025, 10:31marabou έγραψε: 15 Φεβ 2025, 10:23
Προσπάθησα να χτενιστώ και δεν μπορούσα. Έκανα κάτι περίεργο στη διαδικασία; Απλά ξεκούμπωσα το παντελόνι μου, έβγαλα το γεννητικό μου όργανο και πήγα να χτενιστώ. Τι ακριβώς συνέβη;![]()
Έτσι θα μάθεις και γιατί δεν υπήρχε αριστερά στην Ελλάδα του 19ου αιώνα.Ποιός παλαβός στην Ελλάδα θα υποστήριζε κάποιους που έλεγαν ότι πρέπει η Ευρώπη να ταχθεί με την Οθωμανική Αυτοκρατορία για να αντιμετωπίσει τη ρωσική απειλή που ήταν ο θανάσιμος κίνδυνος για τον ευρωπαικό πολιτισμό;Αυτο ειναι η αριστερα, το βρηκες. Να ειμαστε ξεκαθαροι εδω περα:Ο Τραμπακουλας θελει συμμαχια με τον Πουτιν για να διαλυσει την ΕΕ. Για αυτο σιγονταρει τα ακροδεξια κομματα. Δεκαρα δεν δινει για το ποσους μεταναστες εχει η Ευρωπη
Αλλά όχι με την τωρινή ηγεσία.
Η ουρσουλα και τα πνευματικά της παιδιά πρέπει να ξεκουμπιστουν
- Eθνικοκοινωνιστης
ας ενταχθει η ρουσια στην εε για αρχη 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- dna replication
- Phorum.gr user: dna

"The European Union"
The Munich Conference held these days reminded of the "European Union" caricature, drawn by I. Semyonov in 1952.
#Caricature #RiseOfThe4thReich
Να κάνουμε και καμιά επίσκεψη χωρίς βίζες
αυτο θα ειναι και το τελος της ευρωπης απο την εξαρτηση απο τις ηπα και της κινας αργοτερα
αλλα οι βλαμμενοι και ειναι παρα πολλοι --δεν μπορουν να το νιωσουν και να το καταλαβουν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 228 Απαντήσεις
- 5183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 57 Απαντήσεις