Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
George_V έγραψε: 12 Φεβ 2025, 21:46
Ολοκληρη εταιρεια/βιοτεχνια που υποτιθεται εξάγει/πουλαει σε τουριστες τσιγκουνευτηκε να δωσει 100 ευρω σε ενα μεταφραστη να τους κανει σωστη δουλεια?
Προφανώς οκ το έχω ξαναδεί. Αλλά θέλει πραγματική προσπάθεια για να κάνεις τόσο κακή μετάφραση σήμερα. Ένα ΑΙ σου κάνει τη δουλειά κατά 99% σωστά. Πρέπει κυριολεκτικά να κάνεις κοπι πειστ μια λέξη τη φορά.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Κάθησα και πληκτρολόγησα το κείμενο στο Google Translate και μου έκανε μία αξιοπρεπέστατη μετάφραση:
Flavors that smell of tradition
Based on recipes that last for years with pure Cretan ingredients, our cookies are handmade, like in the old days, without preservatives and freshly baked. They are reminiscent of Crete and are enjoyable at any time of the day for young and old.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Leporello έγραψε: 13 Φεβ 2025, 13:07
Κάθησα και πληκτρολόγησα το κείμενο στο Google Translate και μου έκανε μία αξιοπρεπέστατη μετάφραση:
Based on recipes that last for years with pure Cretan ingredients, our cookies are handmade, like in the old days, without preservatives and freshly baked. They are reminiscent of Crete and are enjoyable at any time of the day for young and old.
Ε φαντασου ουτε αυτο δεν εκαναν.
Προφανως ο υπευθυνος βαριοτανε και φωναξε το ανηψακι του και του ειπε
"Βρε Σηφαλιο εσυ δεν θα δωσεις για Λοουερ του χρονου μολις πας Γυμνασιο?"
"Ναι θειο"
"Ωραια κανε μου μια μεταφραση σε αυτο εδω και μετα ελα να σου δωσω 10 ευρω και 1 κιλο κουλουρακια"
"Ενταξει θειο".
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ο marketing της εταιρείας (πιθανότατα ο ιδιοκτήτης) είναι πολύ σίγουρος ότι μιλάει ινγκλαντ βερι γκουντ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ο marketing της εταιρείας (πιθανότατα ο ιδιοκτήτης) είναι πολύ σίγουρος ότι μιλάει ινγκλαντ βερι γκουντ
Σπικ Ινγκλαντ δε βερυ μπεστ
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ολοκληρη εταιρεια/βιοτεχνια που υποτιθεται εξάγει/πουλαει σε τουριστες τσιγκουνευτηκε να δωσει 100 ευρω σε ενα μεταφραστη να τους κανει σωστη δουλεια?
Οι γεύσεις ΔΕΝ μυρίζουν.
Οι μυρωδιές μυρίζουν.
Τα υπόλοιπα είναι για τον πέοντα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
αυτό περνάει ως σωστό απ τη γκουγκλε όπω και το όλα πήγαν πολλοί καλά
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.